Dert Değil Ama Fikir Alışverişi

patsizcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
788
2
46
Diğer
Eşinizle aynı yerde çalışan bir bayan size hayırlı olsun'a gelmek istiyor..
Ama bu bayan aynı ortamda bulunduğunuzda size selam bile vermiyor, bir tebessüm bile etmiyor...
İşin aslı bu bayanı çağırmak istemiyorum ama müsait bir zamanda geleceğiz demiş..
Ayıp olur mu sizce? Siz olsanız çağırmak ister miydiniz?

hoşlanmadığım,sohbet etmekten keyif almadığım birisi ise ve gelmek isterse önemli bir işim yoksa istediği güne buyur derim ama onun dışında arayıp çağırmam..

Bence öncelikle şunu bilmek gerekir.
İş arkadaşlığı iş yerinde kalmalı.
Ne olursa olsun, ben bu fikirden yanayım. :31:

canım samimi olmasanızda hoşgeldine gelmek isteyebilir pek çok yerde adet gibi birşey formalite yani takılma bence gelip gitsinler. bu arada kadın tek mi gelmek istiyo eşiyle mi gelecek

canım samimi olmasanızda hoşgeldine gelmek isteyebilir pek çok yerde adet gibi birşey formalite yani takılma bence gelip gitsinler. bu arada kadın tek mi gelmek istiyo eşiyle mi gelecek

Evet eşiyle gelecek..Ama dışarıda eşimin erkek iş arkadaşları bile merhaba yenge derler selam verirler bu kadın suratını asar selam bile vermez bana..

o zaman çağırma boşver illa gelcem derse gelsin bir kere kurtulursun belki bir daha gelmez. yani o kendini zorla davet ettirene kadar çağırma derim ben. istemediğin birini eve sokmak zorunda değilsin. eşin ne diyor bu konuda?

o zaman çağırma boşver illa gelcem derse gelsin bir kere kurtulursun belki bir daha gelmez. yani o kendini zorla davet ettirene kadar çağırma derim ben. istemediğin birini eve sokmak zorunda değilsin. eşin ne diyor bu konuda?

Eşim sen bilirsin diyor bana bırakıyor...Zaten ben gerektiği kadar bana sıcak davranan arkadaşlarını eşleriyle davet ederim en iyi şekilde ağırlarım..
söyledim benimle selamlaşmıyor bile..Hatta geçenlerde dolmuş bekliyordum sınava gidiyordum dolmuş da cok geç gelir..Aynı yere gittik ve merkeze uzak yerde evimiz..
Durup da almadı bile geçti gitti öylece..

hoşlanmıyorsan çağırmak zorunda değilsin tabi..
ama geliyoruz dersede bırak gelsin misafir sonuçta..

kusura bakmayın ama bana eşinizde gözü var gibi geldi size selam vermiyor evinize gelmek istiyor ilginç

hoşlanmıyorsan çağırmak zorunda değilsin tabi..
ama geliyoruz dersede bırak gelsin misafir sonuçta..

Zaten düşünüyorum hani ayıp olur mu çağırayım bir akşam çayına ama kaldığımız yerde sürekli birileri kendilerini bir yerlere davet ettirme peşinde..
İlk geldiğim zamanlarda eşim her akşam birisini söylüyordu gelmek istiyorlar diye..

kusura bakmayın ama bana eşinizde gözü var gibi geldi size selam vermiyor evinize gelmek istiyor ilginç

Hayır ben öyle düşünmüyorum hoşlanmıyor olabilirim ama kimsenin günahını alıp da aklıma kötü şey sokamam çünkü bayanın başka birşeyini görmedim ve eşimin abla diye hitap ettiği birisi..Lütfen eşimle ilişkilendirmeyin günahını almayalım kimsenin..

Evet eşiyle gelecek..Ama dışarıda eşimin erkek iş arkadaşları bile merhaba yenge derler selam verirler bu kadın suratını asar selam bile vermez bana..

ne biçim kadın o öyle ya insan konuşmasa da bi selam verir ayıp olmasın diye . ama belki sizden çekiniyodur bazı insanlar çekindiklerinden birşey diyemez yok gibi davranır ama hiç hoş bi davranış değil bence görüşmek istemiyosan evine niye gelmek istiyosun ki.
ben olsam bende çağırmak görüşmek istemem ama sen şimdilik uygun zamanda çağır bi daha da çağırma bence. şimdi çağırmasan da gelmek için haber gönderdik bize geri filan derse iş yerindekilere filan kötü duruma düşebilirsin. ya da çağırma bekle eşine müsaitseniz şu gün gelicez filan da diyebilirler senden ses çıkmazsa.

hem aynı yerde oturuyosunuz hem aynı iş yerinde çalışıyosunuz diye dediğim gibi formalite bi ziyaret düşünüyo.

Hayır ben öyle düşünmüyorum hoşlanmıyor olabilirim ama kimsenin günahını alıp da aklıma kötü şey sokamam çünkü bayanın başka birşeyini görmedim ve eşimin abla diye hitap ettiği birisi..Lütfen eşimle ilişkilendirmeyin günahını almayalım kimsenin..

yok eşinizde suç bulmadım kusura bakmayın sız bana selam vermiyor ama evime gelmek istiyr dıyınce aklıma geldı yoksa gercekten kotu bır nıyetım yoktu

yok eşinizde suç bulmadım kusura bakmayın sız bana selam vermiyor ama evime gelmek istiyr dıyınce aklıma geldı yoksa gercekten kotu bır nıyetım yoktu

Yok canım bayan hakkında ufacık kötü birşey de duymadım..Belki benden hoşlanmıyordur belki çekiniyordur ama ben onun yüzüne gülümseyerek baktım selam verecektim suratını astı bana bilmiyorum elektrik mi almadı nedir :31:

Yok canım bayan hakkında ufacık kötü birşey de duymadım..Belki benden hoşlanmıyordur belki çekiniyordur ama ben onun yüzüne gülümseyerek baktım selam verecektim suratını astı bana bilmiyorum elektrik mi almadı nedir :31:

anladım yanı ben olsam sevmedıgım ınsanın evıne hosgeldıne gıtmezdım bıde selam vermemıs o yuzden ole anladım tabıkı canım belkıde yoktur

bence çağırın. zaten haber göndermiş...çağırmamak hem ayıp olur hem de belki eşiniz zor durumda kalır..ve önyargılarınız varsa birbirinize karşı bunları kırmış olursunuz...

bir de insanın her anı birbirini tutmuyor..belki o gün çok kötü bir günündeydi kimseyle muhatap olmak istemiyordu..bence çağırın ve en iyi şekilde ağırlayın..bilemezsiniz belki çok iyi dost veya abla - kardeş olacaksınız..

bence o da tam sana gelmek istememiş. "müsait bir zamanda geleceğiz" çok geniş bir terim. yani sizin müsait zamanınız mı onunki mi? kapsamlı konuşmuş bence, ve de aynı ortamda selam sabah yoksa... bence onun müsait olup size haber göndermesini bekleyin. ben olsam öyle yapardım.

Back
X