Dert değil ama fikir paylaşımı istiyorum. .

canlı tuttuğum söylenemez.
ama kaçan kovalanır mantığı doğru, genel gözlemim.
nezaman eşimi önemsemesem, kendi dünyama dalsam, benle ilgilenmeye başlar.
üzerine titrersem de kaçar.
bu işler böyle dönüyo sanırım...

Saygı ve sevgi her zaman ilgiyi sevgiyi diri tutar. Bir de karşılıklı fikir alışverişi ve ortak ilgi alanları daha çok paylaşıma sebep oluyor. Uzaklaştırmak istemiyorsan herşeye hayır deme empati kur oh mis ;)

Eşimle aramızda 8 yıl geçmesine rağmen muazzam bir sevgi var bunun bir çok sebebi var ama en büyük sebepleri saygı ve karşılıklı anlayış birbirimizi kırmıyoruz kesinlikle kötü söz kullanmıyoruz ve bu bizim evliliğimize yansıyor olumlu olarak .
Son olarak tabi ki cinsel hayat da çok önemli bizim cinsel hayatımız kocamdan dolayı çok hareketli ve buda bizim mutlu olmamızı epey etkiliyor diyebilirim.

bence insanların genel karakteriyle alakalı olduğunu düşünüyorum eşlerden biri esprili bir yapıya sahipse çokta monotonlaşmıyor sanki.

Eşimle aramızda 8 yıl geçmesine rağmen muazzam bir sevgi var bunun bir çok sebebi var ama en büyük sebepleri saygı ve karşılıklı anlayış birbirimizi kırmıyoruz kesinlikle kötü söz kullanmıyoruz ve bu bizim evliliğimize yansıyor olumlu olarak .
Son olarak tabi ki cinsel hayat da çok önemli bizim cinsel hayatımız kocamdan dolayı çok hareketli ve buda bizim mutlu olmamızı epey etkiliyor diyebilirim.
Kesinlikle cinsellik evliliği güzel bir boyuta taşıyor .

Monotonluk iyidir, huzurdur, güvendir.

İlgi ve sevginin bitmesinin ya da devam etmesinin de monotonlukla alakası yoktur. O kişilerin paylaşımı, duyguları, birlikte nasıl zaman geçirdikleriyle ilgili bişey.

Evet evli bayanlar merhaba,
Konuyu buraya açtım ,çünkü daha çok yaşantıya ulasabilmek amacım. .
Esinizin size olan ilgisini nasıl canlı ve kalıcı tutuyorsunuz, tutabiliriz?

Hic oyle bir amacim ve cabam yok sahsen, cunku hayatim kocamdan ibaret degil duyam da kocamin etrafinda donmuyor. ikimizde isi gucu ve ugraslari olan insanlariz zaten normal gunluk kosturmacanin icinde birbirimizi ozluyoruz. Kimsenin ah karim yada kocam benle ilgilenmiyor diye bir tribi yapacak vaktide olmuyor. Ha arada tatli ve sikayetle karisik soylemler olabiliyor ''eskiden soyle soyle yapardin simdi evlendik cantada keklik olduk'' der bazen esim sakayla karisik veya ben derim ama asla tartisma veya sikayet gibi degil.. Bunuda ciddiye alan alir yani..
Bence seven insani karsisindakini mutlu etmekte memnun eder cunku insanin dogasindaki tatmin duygularindan biriside budur bence sevilerek tatmin olmanin yani sira sevdigini mutlu etmek ve mutlu gormeninde verdigi bir tatmir huzur vardir tabi normal sartlarda ve seven insanlar icin konusuyorum. Bencil ve kendi keyfini dusunen kisilerden degil oyle tiplere zaten ne derseni diyi size verdikleri onem veya yaklasimlari hep yuzeysel ve sahte olacaktir ve gecici..

Back
X