Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendimden pay biceyim güzelim sana
rahat rahat yikanamiyorsun hele ki ev dar ve kücükse ve de kayinpederin gece yarilarina kadar tv bakiyorsa,yeri gelir cünüp bile gezersin
görümcen ,eltin ve bir de cocuklari varsa bunlari bastan cekmeye evet demis oluyorsun
yerler icerler ,coluk cocuk dagitir eder ,bir de evi dagittiklari gibi, cocugun olmadigi halde evin gelinisin diye basina birakip giderlerse GIKK diyemez kendi kendini yersin
diyemezsin cunku bastan kabul etmissin onlarla yasamaya,duzenlerine ayak uydurmaya
kocanla bir yere gitmek istersin ama eve gelen giden oldugundan bu bile zorlasir kimi zaman
rahat rahat ayak uzatip ya da koltuga devrilip tv seyretme keyfinse nerdeyse sifir,sabahlari kalkamayip kahvaltilarini hazirlamazsanda etraftan bizim gelin ammada uykucu laflarini duymayada hazir olmalisin
paylasmak istemedigin herseye payci olurlar var mi bundan ötesi
AMANNN AMANNN diyimm arkadasim sana uzak dur...ne yaparsan yap ,40 gün sirtinda tasi ,41.ci gün yoruldum diyip indir senden kötüsü olmaz...
kendimden pay biceyim güzelim sana
rahat rahat yikanamiyorsun hele ki ev dar ve kücükse ve de kayinpederin gece yarilarina kadar tv bakiyorsa,yeri gelir cünüp bile gezersin
görümcen ,eltin ve bir de cocuklari varsa bunlari bastan cekmeye evet demis oluyorsun
yerler icerler ,coluk cocuk dagitir eder ,bir de evi dagittiklari gibi, cocugun olmadigi halde evin gelinisin diye basina birakip giderlerse GIKK diyemez kendi kendini yersin
diyemezsin cunku bastan kabul etmissin onlarla yasamaya,duzenlerine ayak uydurmaya
kocanla bir yere gitmek istersin ama eve gelen giden oldugundan bu bile zorlasir kimi zaman
rahat rahat ayak uzatip ya da koltuga devrilip tv seyretme keyfinse nerdeyse sifir,sabahlari kalkamayip kahvaltilarini hazirlamazsanda etraftan bizim gelin ammada uykucu laflarini duymayada hazir olmalisin
paylasmak istemedigin herseye payci olurlar var mi bundan ötesi
AMANNN AMANNN diyimm arkadasim sana uzak dur...ne yaparsan yap ,40 gün sirtinda tasi ,41.ci gün yoruldum diyip indir senden kötüsü olmaz...
Kısacası gönüllü hizmetçilik gibi birşey diyorsun yani..
Allah kurtarsın canım ne diyim.
oyyyy kızlar ben nişanlıyım ve nisanda düğünüm var mobilyalarımız aldık hemen hemen herşey tamam sayılır ve ben kayınvalidemlerle oturcam bazı özel durumlar var o yüzden
ama geçici bi süre tabi biz o sürenin kısa olması için elimizden geleni yapıcaz
off umarım bunları yaşamam ama herkesde aynı şeyi düşünüp söylüyosa vardır bi hikmeti tabi..
kayınvalidemi severim iyi kadın allah için ama zaman neler gösterir neler yaşatır bilemiyorum,off moralim bozuldu:sinifsinif:
off napcam benn:1no2: