• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert degil ama sacimi boyadim berbat oldu:(

narce

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
179
14
298
35
İstanbul
Saçımı çikolata kahveye boyadim. Dipleri açık altlar koyu oldu ve çok kötü duruyor. Kuaföre gitmeden kendim düzeltebilir miyim? Başına gelen oldu mu? Ramazandan sonra nişanım var :(:5:

Saçımı çikolata kahveye boyadim. Dipleri açık altlar koyu oldu ve çok kötü duruyor. Kuaföre gitmeden kendim düzeltebilir miyim? Başına gelen oldu mu? Ramazandan sonra nişanım var :(:5:

Bende kendi başıma saçımı boyamıştım
Ortası sarı yanları turuncu altlarda kahverengiydi :1:
neyseki tanıdık bir kuaföre gittim de düzelttiler
herkes başıma toplanmıştı :1::1::1:
50 verdim ama değer ya
Hem nişanın varmış yarın öbür gün git derim ben

saçınızı tamamen koyu bir renge boyarsanız mesela 4 numaraya düzelir. onun dışında tek bşaınıza elinizden bi şey gelmez. dibi kendi saçınız olduğundan açık olmuştur. bir kez benim de başıma geldi kınalı yapıncak gibi olmuştum komple kestane yapıp kurtulmuştum. geçmiş olsun

canım koyu renge boyaman gerek yoksa düzelmez.ya da kuaföre git

Canım ben loreal köpük boya kullanıyorum loreal sublime mousse tam adı çok kaliteli ve pratik tavsiye ederim gratis ten buldum ben ferce Migros larda falan var çikolata kahvesi çok güzel ben koyu sarısını kullandım çok memnun kaldım kuzenimde kahvesini kullandı hemde 16 lira

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk once her zaman dipler daha koyu uclara dogru acik olmali simdi saciniz uzun mu bilmiyorum saclarinizin koyu kalan yerlerine aldiginiz boyadan surun istersiniz ayni renk olsun diye kac kutu boya ile boyadiniz acaba boyami yetmefi :(

Köyü renge boyayım diyorum ama bu renkten vazgecmek istemiyorum.
Çok seviyorum bu rengi.

Ben de çok şey istiyorum galiba :))

.:27:

Son düzenleme:
Köyü renge boyayım diyorum ama bu renkten vazgecmek istemiyorum.
Çok seviyorum bu rengi.

Ben de çok şey istiyorum galiba :))

.:27:

Sakın boyama, mümkün olduğunca aksın sonra kuaföre git boyat. Şu anda boyaman daha da kötü yapar. Her gün duş al, aktığı kadar aksın boya, nişandan bir kaç gün önce de kuaföre git istediğin renge boyat

Back
X