hemkadın aldatıyor hemde çocuğunu adamdan sakınıyor..kadının rahatlığına..insanın aklına ister sitemez çocuk gerçekten sözlünüzden mi sorusunu getiriyor..eğer çocuk sözlünüzdense sizin tutumunuzda çok önemli bu durumda.çocuk öğrendi,babası davayı kazandı velayetini aldı diyelim siz önyargılı çocuğa yaklaştıkça,tutumunuz ağır olursa çocuk için ikinci yıkım olur..babası babalık yapacağına,ona sahip çıkıp sarılıp kollayacağına eminse,sizde sevginizi sonuna kadar gösterebileceğinize inanıyorsanız davayı açıp,çocuğa uzman eşliğinde durumu bildirin..
bende oyle dusunmustum ama resmen sozlumun kopyası.. onun rsımlerını goren sozlum sanıyor. ben acıkcası sozlumun gorusmesını ıstıyorum sorunum yok buyuk konusmamak lazım ama cocugu o. kadın hep bahanelerle uzaklastırdı tehdıt ettıler vs vs son care mahkeme. bı kac ay once gorustuler ve sozlum ve annesıne bak bu abın ve teyze dıye tanıstırdı cocukta merhaba abı dedı okadar.. sozlumun ıcı gıttı..
ben hcı bı sekılde karısmıyorum zaten ama esım ne yapabılır? mahkemeye verıp cocukla gorusmekararı mı alsın? oda ıyıce sasırdı ne yapsın ne etsın dıye.. cocuk onun soyadını tasıyor ama kadın arada kufurlu mesajlar atıyo sırf kendı esının soyadını vermek ıstedıgı ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?