Dert değil ama ..

mikeranus

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
175
73
298
Sivas
Merhaba arkadaşlar ,başlıkta da yazdığım gibi dert değil ama paylaşmak istedim fikir almak istiyorum .matematik öğretmeniyim alanımda iyiyim hep olumlu dönütler alırım öğrencilerimden, velilerden .senelerce alanımda kendimi geliştirmek için uğraştım şimdi de özel ders anlamında geniş bi çevrem olsun istiyorum bu iş için uygun bir büyükşehirde çalışıyorum senelerdir ancak istediğim çevreyi sağlayamadım.hem bu birikimimi kullanmak hem de gerçekten faydalı oldukça zevk aldığım için çevremi genişletmek istiyorum.nasıl yapabilirim nerden başlamam lazım fikri olanlar yazarsa sevinirim

Devlette misiniz acaba eger oyleyse ayni ogrencilere paralı ders vermek ahlaki degil...
Ozeldeyseniz de uygun degil aslinda..bu isler icin büro acmak mantikli 3 veya 4 lu gruplarla genisler..
Tabi matematikci degince cogunluk erkek ogretmen tercih ediyor bu da bi gercek

Devlette misiniz acaba eger oyleyse ayni ogrencilere paralı ders vermek ahlaki degil...
Ozeldeyseniz de uygun degil aslinda..bu isler icin büro acmak mantikli 3 veya 4 lu gruplarla genisler..
Tabi matematikci degince cogunluk erkek ogretmen tercih ediyor bu da bi gercek
Kendi okulumdaki öğrencilere özel ders vermeyi ben de etik bulmuyorum ..erkek öğretmen gerçeğini ilk kez duyuyorum

Sağa sola ilan yapıştırın özellikle okul yakınlarına. İnternette de mutlaka vardır ilan verebileceğiniz sayfalar. Araştırıp oralara da ilan verin. Birkaç kişi olduktan sonra onlar da çevresine önerir böylece istediğiniz çevreyi sağlamış olursunuz.

Back
X