Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bence arkadas olunmayı tanısmalı isteyen değişiklik iyidir kafama göre arkadas olduktan sonra sanal kalsın istemem
Kesinlikle ilerletiliyor. :)
Ben forumdan 4 kişiyle tanıştım. 5. kişiyle 8 eylül de görüşmeyi planlıyorum :)
Üstelik İstanbul'da da oturmuyorum hani metropolitan bi yerlerde otursam daha ne olurdu bilmiyorum
Bu bence karşılıklı güvenle alakalı.
Şimdi facebook adresim yok ama bir sürü arkadaşım da facebook'umda ekliydi. msn vs. var. Görüştüklerimde elbette telefon numaramda var:)
Burda konusmuyorsak telefondan konusuyoruz :)
Ve ben çok güzel dostluklar yakaladım burda, karşıma harika yürekli insanlar çıktı, çok mutluyum!
İnşallah sizlerde oyle olabilirsiniz...
Ne güzel zaten önemli olan paylaşabildiğiniz şeyler nerde olması fazlada sorun değil :)
Çok şanşlıymışınız umarım herkes sizin gibi böyle güzel dostluklar elde edebilir....
Yakında kk'da tanışma rekoru kırıcamŞaka bi yana gerçekten tüm arkadaşlarım çok özel.. Bence de umarım herkes böyle şeker tadında dostluklar elde edebilir... Çünkü uzaklar yakın oluyor resmen bu şekilde.
![]()
Bazen uzaktaki insanlar yanındaki insanlardan daha yakın olabiliyor sana buda çok özel bişey :)
evet düşünüyorum başvuru yaptım haber bekliyorum suan olursa çalışacam arkadasımda yok o yüzden gerçekten sıkılıyorum konusacagım dertleşeceğim kimse yok bir tek burdavakit geçiriyorum oda yorum yapıyoruz sadece muhabbet yok
tabiki arkadas olmak dertleşmek isterim her zaman kendımı çok yalnız hissediyorum bugun yalnız hissettim kendımı oturup agladım sıkıntıdan
tabiki arkadas olmak dertleşmek isterim her zaman kendımı çok yalnız hissediyorum bugun yalnız hissettim kendımı oturup agladım sıkıntıdan
ben acıklıse okuyorum sosyolojı kendımı yalnız hıssedıyorum sıkılıyorumkıyamam balım yaaa zor bişey gerçekten nolur üzülme okuyomusun çalışıyomusun
ben acıklıse okuyorum sosyolojı kendımı yalnız hıssedıyorum sıkılıyorum