dert degil ama

ne güzel çok güzel bende ilerletmek konusmak dertleşmek derdini dinlemek isterim arkadaslarımın inşallah güzel arkadaslıklar yakalyabılırım benim oturdugum yerde pek zannetmiyorum buralı pek yoktur

evet bence arkadas olunmayı tanısmalı isteyen değişiklik iyidir kafama göre arkadas olduktan sonra sanal kalsın istemem

Tanışabiliriz arkadaş olabiliriz ben çok isterim insan zamanla birbirini tanır güzel dostluklar elde edilebilir inanıyorum ben buna :)

Kesinlikle ilerletiliyor. :)

Ben forumdan 4 kişiyle tanıştım. 5. kişiyle 8 eylül de görüşmeyi planlıyorum :)
Üstelik İstanbul'da da oturmuyorum hani metropolitan bi yerlerde otursam daha ne olurdu bilmiyorum:D

Bu bence karşılıklı güvenle alakalı.

Şimdi facebook adresim yok ama bir sürü arkadaşım da facebook'umda ekliydi. msn vs. var. Görüştüklerimde elbette telefon numaramda var:)
Burda konusmuyorsak telefondan konusuyoruz :)

Ve ben çok güzel dostluklar yakaladım burda, karşıma harika yürekli insanlar çıktı, çok mutluyum! :16:

İnşallah sizlerde oyle olabilirsiniz...

Ne güzel zaten önemli olan paylaşabildiğiniz şeyler nerde olması fazlada sorun değil :)
Çok şanşlıymışınız umarım herkes sizin gibi böyle güzel dostluklar elde edebilir....

Ne güzel zaten önemli olan paylaşabildiğiniz şeyler nerde olması fazlada sorun değil :)
Çok şanşlıymışınız umarım herkes sizin gibi böyle güzel dostluklar elde edebilir....

Yakında kk'da tanışma rekoru kırıcam :27::9: Şaka bi yana gerçekten tüm arkadaşlarım çok özel.. Bence de umarım herkes böyle şeker tadında dostluklar elde edebilir... Çünkü uzaklar yakın oluyor resmen bu şekilde. :16:

Yakında kk'da tanışma rekoru kırıcam :27::9: Şaka bi yana gerçekten tüm arkadaşlarım çok özel.. Bence de umarım herkes böyle şeker tadında dostluklar elde edebilir... Çünkü uzaklar yakın oluyor resmen bu şekilde. :16:

:1: Bazen uzaktaki insanlar yanındaki insanlardan daha yakın olabiliyor sana buda çok özel bişey :)

keske arkadslıklar edınsek isterim arkadas olmayı dertleşmeyi dert dinlemeyi güven önemli dostluklar güzeldir gerçekten tanısmak ilerletmek lazım

daha önünde yıllar var birgün mutlaka sevip sevileceksindir sevmek illa öpüşmek değil ama sevdiğin insanı zaten öpmeye doyamassın.

yok yanlıs anladınız benım derdım öpmekdegil erkekler neden o nıyetle yaklasır dıyorum

Utangaç biri olduğum için yalnız kaldım ama tuhaf bişey sırf bu yüzden değil bana haksızlık yapıldığını düşünüyorum herşeyden soğuyorum. Asla beklemiycem beklentide olmak da iyi bişey değil..

evet düşünüyorum başvuru yaptım haber bekliyorum suan olursa çalışacam arkadasımda yok o yüzden gerçekten sıkılıyorum konusacagım dertleşeceğim kimse yok bir tek burdavakit geçiriyorum oda yorum yapıyoruz sadece muhabbet yok

Yalnız değilsin canım belki senden bi kaç yaş küçüğüm ama burdada güzel arkadaşlıklar kurabiliriz dertleşebiliriz:34:

tabiki arkadas olmak dertleşmek isterim her zaman kendımı çok yalnız hissediyorum bugun yalnız hissettim kendımı oturup agladım sıkıntıdan

tabiki arkadas olmak dertleşmek isterim her zaman kendımı çok yalnız hissediyorum bugun yalnız hissettim kendımı oturup agladım sıkıntıdan

Biz yanındayız artık canım ne derdin olursa konuşabilirz canın sıkıldığındada sohbet ederiz hiç çekinme:34:

Son düzenleme:
Back
X