dert değil belki ama fikir almak istiyorum sizce hoşlanıyormu

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba kızlar:) dert değil belki ama paylaşmak ve fikir almak istiyorum, ben üniversite 2.sınıftayım geçen seneden bi çocuk vardı ara sıra bakışıyorduk ama öyle uzun değil. bu sene ben okulun ilk günü merdivenden inerken bana baktığını gördüm baya uzaktan ama kafasını çevirmeden baktı , daha sonra ki hafta karşılaştığımızda ben yine merdivenden iniyordum bu sefer bana kesinlikle bakmadı arkadaşımın yüzüne baktı çok şaşırdım bana bilerek bakmadığının farkındaydım ama neden ki , dün ise yolda karşılaştık ve arabanın önünde elini cebine koymş şekilde duruyordu bana baktığını gördüm bende ona baktım daha sonra okula girerken arkadaşmla kafamızı bi çevirdik hala arkamdan bakıyordu taa uzaktan hemde kafasını çevirmeden okula girene kadar baktı benim ona dönüp baktığımı bile bile çevirmedi kafasını, yani uzaktayken baya bakıyor ama yakına gelince bakmıyor fazla, sizce neden olabilir? ayrıca yanında dolaşan bi kız var ara sıra sanırım arkadaş grubundan ama sevgilisi mi bilmiyorm ama değil el ele falan hiç tutuşmuyorlar . konu biraz saçma olabilir kızlar bu kadarcık şeyden ne çıkarmışsın diyebilirsiniz ama gerçekten hoşlanıyorum sizce oda benden hoşlanıyormu

baktı bakmadı baktı da 2 sanıye baktı falan filan.. bi erkeğin ilgisi bakmasıyla belli olmaz. ben ne erkekler biliyorum seviyorlar ama utandıklarından bakamıyorlar. baktıklarında da profesyonelce belli etmeden bakıyorlar bazı erkekler güzel bulduğu her kıza bakmaktan çekinmez. bu güzel bulduğu her kızla ilgilendikleri anlamına da gelmiyor.
laf vermedi mi bu çocuk hiç sana? ya da tesadüfi karşılaşmalar yaratmış da karşına çıkmış olabilir mi acaba? ilgi duyan bi erkek ne yapar ne eder bakmak haricinde bişiylere girişir. kimileri garip oluyor gerçi 'ilk adımı kız atmalı' diyen erkeğe denk geldim bakmak haricinde yaptığı bişiyler var mı? tek bakmasından anlayamayız çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…