Dert değil benimkisi

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
Benimkisi dert değil yalnızlık
Üniversite mezunu bir işsizim ben.
Çok şükür sağlığım yerinde ama ne bileyim içerledim öyle.
İş arıyorum bir yandan internetten başvuru yapıyorum ama bu dönem çok yalnız hissediyorum kendimi.
Eskiden hep arkadaşlarım vardı canım sıkılınca gider bir şeyler içerdik sohbet ederdik.
Bütün gün kendimleyim.Gidecek 2 laf edecek arkadaşım yok.
Eski bir arkadaşım vardı bazen görüşürdük bugün için anlaşmıştık.Bi çocuk varmış onla buluşmuş kardeşinden öğrendim.
E bana sözü vardı dedim bilmiyorum dedi.Anlayacağınız oda unuttu beni.Haber bile vermedi.
Gidebileceğim bi kurs yok etrafımda çok baktım.
Bi sese çok ihtiyacım var ama herkes yaşam derdine düşmüş kim benimle uğraşır ki

İngilizce öğrenmeye merak saldım ama imkanım yok kursa gidemem.Evde kendi başıma neler yapabilirim.
İngilizce bilen arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı?
Kendim öğrenebilir miyim?
Yardımcı olur musunuz bana..Evde boş oturmak istemiyorum bu zamanlarım birdaha gelmeyecek.Ben kendini geliştirmiş ayakları üzerinde duran bir kadın olmak istiyorum.

Yorum yapan , okuyup çıkan , yardımcı olan fikirlerini esirgemeyen herkese sevgiler.

Son düzenleme:
canım ne mezunusun.kpssye filan girsen.bir işin olsa gerçekten bu sıkıntın biter arkadaşların da olur.hayatın daha anlamlı olur.

Siz zaten en iyi adımı atmış bulunuyosunuz
Evde boş boş zaman öldürmektense ingilizceye merak salmışsınız
Bu sizi zaten yeterince meşgul eder
Kolay gelsin

canım ne mezunusun.kpssye filan girsen.bir işin olsa gerçekten bu sıkıntın biter arkadaşların da olur.hayatın daha anlamlı olur.

iibf mezunuyum..
bizim fakülteden mezun cok olunca iş imkanları da kısıtlı.
Her yer ingilizce bilen eleman arıyor.Haklılar da..
Ama ne yapalım imkanım el vermedi öğrenemedim.

Bir arkadaşım halk eğitimin kurslarından Almanca dil eğitimi alıyordu. Belki bulunduğun şehirde de vardır. Bir araştır istersen.

İnternetin sınırsızsa ingilizce gramer videoları var. Onları izleyebilirsin.

İngilizce alt yapın biraz varsa hikaye kitaplarından başlamanı tavsiye ederim. Onları okudukça fark etmeden ingilizcen çok gelişir.

Siz zaten en iyi adımı atmış bulunuyosunuz
Evde boş boş zaman öldürmektense ingilizceye merak salmışsınız
Bu sizi zaten yeterince meşgul eder
Kolay gelsin

teşekkür ederim.evet ne yapacağıma karar verdim.
ama nasıl yapacağımı hala düşünüyorum..

teşekkür ederim.evet altyapım biraz var.kelimelere çok meraklıyım kelime öğrenmeyi çok seviyorum.
ama halkeğitim de ingilizce kursu yok malesef.gidiyorum elim boş dönüyorum.
diğer kurslar ücretli malesef..

İsmek benzeri kurslar var mı yaşadığınız şehirde ?

evet çevremde kurslar var ama bunlar bana yönelik değil..
bilgisayar kursu ,resim kursu vs..
ingilizce için olanlar ise ücretli ve karşılayamam.
ama kitap alıp çalışabilirim..
bunun için tavsiye bekliyorum ingilizce bilen arkadaşlardan

canım livemocha diye bir site var çok güzel.
ingilizce hatta istersen diğer başka dilleri bile öğrenebilirsin.. bi dene derim

yine üniversite mezunu bir işsiz

Bence bu aralar arkadaşı felan boşver, kendin ingilizceye ver sonra zaten iş kapısı açılır ve orada arkadaşlar edinirsin.

canım livemocha diye bir site var çok güzel.
ingilizce hatta istersen diğer başka dilleri bile öğrenebilirsin.. bi dene derim

teşekkür ederim siz bu siteyi denediniz mi faydalı oldu mu?

yine üniversite mezunu bir işsiz

Bence bu aralar arkadaşı felan boşver, kendin ingilizceye ver sonra zaten iş kapısı açılır ve orada arkadaşlar edinirsin.

evet bende öyle düşünüyorum.ama insan sosyal olmakta istiyor işte ne bileyim:26:

ingilizce kitabın yanısıra film izlemeni tavsiye ederim
sonra günde 50 kelime ezberlenecek diye hedef koy kendine
alt yapında varmış ee azimde var olur gider inşallah:)

umarım en kısa zamanda mutlu huzurlu olabileceğin bir iş bulabilirsin canım

8 9 ay önceki beni gördüm sende
Allah tez vakitte iş bulmay nasip etsin inşallah =)

ingilizce seviyen nedir bilmyorum ama en başlangıç seviyesinden halk eğitim kurslarında açılıyor ingilizce kursu.
hem çok uygun oluyor.
ama dediğim gibi en alt seviyeden başlıyorlar.

biraz biraz ingilizcen varsa, küçük ingilizce hikaye kitapları oluyor onlardan alıp okuyabilirsin. (bulamazsan bana özel mj atabilirsin)
bilmediğin kelimeler yapılar olursa kenara not edip anlamlarını veya cümlelerin yapılarını araştırabilirsin.
bir ara kdps ye hazırlanırken netten çok güzel notlar bulmuştum. sende bak istersen...

ingilizce filimler izle. if only diye bir film vardı aklıma o geldi. ingilizce aksanı çok rahat anlaşılabilecek tarzdaydı. ondan başlayabilirsin.
birde ingilizce çizgifilmler daha yararlı oluyormuş...
buarada türkçe alt yazı olduğu gibi filmlerin ingilizce alt yazıları da oluyor.hem dinleyip hemde alt yazıdan ingilizce takibini yapabilirsin.
bir iki araştırmada bulabileceğine inanıyorum

Son düzenleme:
internetten bol bol ingilizce videolar izleyebilirsin canım :) hem bu kadar üzücü konuşma :) yeni olaylar illa ki olacaktır

ingilizce kitabın yanısıra film izlemeni tavsiye ederim
sonra günde 50 kelime ezberlenecek diye hedef koy kendine
alt yapında varmış ee azimde var olur gider inşallah:)

teşekkür ederim kelime hedefi koymayı düşünüyorum ama 50 tane çok ney yaptın 15 tane falan olur olur ise

umarım en kısa zamanda mutlu huzurlu olabileceğin bir iş bulabilirsin canım

teşekkür ederim iyi dileklerini esirgemeyen herkes daha iyilerini bulsun inşallah

teşekkür ederim oturmuş baya baya ilgilenmişsin yazmışsın
uzun zamandır kimse mesaj atarken bile böyle uzun cevap vermemişti tanımadıgım bırının dusunmesıne sevindim
ingilizce konuşmaları çat pat anlıyorum cümle oluşturmanın nasıl yapıldıgını arastırıyorum
soru kalıplarıyla baslamayı düşündüm

internetten bol bol ingilizce videolar izleyebilirsin canım :) hem bu kadar üzücü konuşma :) yeni olaylar illa ki olacaktır

yeni olaylar illa ki olacaktır bende bu yüzden kendimi bırakmadım uğraşmaya çabalamaya devam
nefes alıyorsak umut var demektir

ingilizceyi hep kelimelerden başlayarak öğrendik canım,sen de önce günlük hayatta kullanılanlardan başla.gramere de hakim olman lazım.bir yandan da ona çalış.
sonra yavaş yavaş cümleler kurarsın,bu cümleleri paragraflara dönüştürürsün yani hem konuşmayı hem yazmayı bir arada yürüt.
ingilizce basit kitapları da okuyabilirsin,nette araştır ingilizlerin sitelerine gir oralardan bir şeyler okumaya çalış.film izle vs vs.
hevesliysen çok yok katedersin :)

valla bendeki heves kimsede yoktur
cunku cocukluktan berı ogrenmeye calıstım
ama o zamanlar ınternet falan yok kurs desen okula zor gıdıyoruz nerdeee

Halimiz ne olacak bilmiyorum kpss girmiştin sonucun nasıl gelecek tahminin var mı?
Birde busuu.com var. Orada dil öğreniyor insanlar araştırabilirsin.

Halimiz ne olacak bilmiyorum kpss girmiştin sonucun nasıl gelecek tahminin var mı?
Birde busuu.com var. Orada dil öğreniyor insanlar araştırabilirsin.

evet o siteyi gördüm dil bölümünden.. tesekkur edıyorum
kpss orta duzeyde son atama olabilir diye tahmin ediyorum daha sonuclar acıklanmadı
sen de girdin sanırım senin nasıldı inşallah iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…