• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil çok şükür

tencerekapakmisali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
2.784
3.124
248
ama burda negatif enerjiden korunmak için güzel paylaşımlar yaptığımız bir topik vardı,malum kapandı.:20::20:

Ben bu paylaşımlara devam etmek istiyorum. malum bu ara konu cortlatmak moda ,burda değil ama kişisel gelişimde

http://www.kadinlarkulubu.com/kisis...erji-olmas305-i231in-yapt305klar305m305z.html

böyle bir topik var ordan devam edebiliriz.Ya da isterseniz burdan da devam edebiliriz..sahi ister misiniz? :23:

Ben de kişisel gelişime konu açsam mı diyordum ama konuyu uzatmış olur muyuz diye düşünüp tereddütte kaldım o linkten de devam edebiliriz yenisini de açabiliriz:34: ben her türlü uyarım

Ben de kişisel gelişime konu açsam mı diyordum ama konuyu uzatmış olur muyuz diye düşünüp tereddütte kaldım o linkten de devam edebiliriz yenisini de açabiliriz:34: ben her türlü uyarım

şimdi konuya biraz daha ayrıntılı baktım da orda da karışmış biraz muhabbet.kişisel gelişime yeni konu açıp şimdiye kadar yaptıklarımızı özetle ilk sayfaya yazabiliriz.şimdi ben çok müsait değilim toparlayamayabilirim siz müsaitseniz yenisini açabilirsiniz.olmadı yarın ben açarım fark etmez ama her türlü paylaşıma devam edelim :16:

şimdi konuya biraz daha ayrıntılı baktım da orda da karışmış biraz muhabbet.kişisel gelişime yeni konu açıp şimdiye kadar yaptıklarımızı özetle ilk sayfaya yazabiliriz.şimdi ben çok müsait değilim toparlayamayabilirim siz müsaitseniz yenisini açabilirsiniz.olmadı yarın ben açarım fark etmez ama her türlü paylaşıma devam edelim :16:

Simdilik iyi gidiyor ama duzenlesizlesirse dedigıniz gibi yapalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X