Dert değil de bi gülme geldi

1var2yok

Bi bakıp çıkıcam
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
2.055
3.427
133
Bdv konularında(konu ne olursa olsun)
Stabil yorumlar yerini genişletiyor
-Liseli mısınız ?
-Lise kafası mı yaşıyorsunuz
-şahıs liseli mı? Vb. Ezbere yorum olsun diye hep liseliler üstünden gitmek keza benimde yapmıslığım oldu öz elestirimde dahil:))
Ne çekti liseliler bir hücum oluşmasa yakında iyidir :D

Bdv konularında(konu ne olursa olsun)
Stabil yorumlar yerini genişletiyor
-Liseli mısınız ?
-Lise kafası mı yaşıyorsunuz
-şahıs liseli mı? Vb. Ezbere yorum olsun diye hep liseliler üstünden gitmek keza benimde yapmıslığım oldu öz elestirimde dahil:))
Ne çekti liseliler bir hücum oluşmasa yakında iyidir :KK70:
Bu konunun amacı ne şimdi? Liseli mısınız? :D

Bu konunun amacı ne şimdi? Liseli mısınız? :KK70:
Hayatta benim için en zor şeylerden biride sizin gibi espriden anlamayan mizahtan uzak birine bunu açıklayabilmek zorlanıyorum gerçekten .hayırlı akşamlar diliyorum size :)
Liseli olsaydım böyle mi yazardım biraz mantık lütfen.

Hayatta benim için en zor şeylerden biride sizin gibi espriden anlamayan mizahtan uzak birine bunu açıklayabilmek zorlanıyorum gerçekten .hayırlı akşamlar diliyorum size :)
Ne kadar mantıklı ve esprili olduğunuz bdv bölümüne açtığınız konudan belli zaten :)

Espriden anlamayan kısmına değil de anlatmaya zorlaniyorum kısmına katılıyorum gerçekten. Sizin için hayat çok zor olmalı:KK70:

Iyi aksamlar efenim:KK70:

arkadaş espri yapmış :KK45:

Ne kadar mantıklı ve esprili olduğunuz bdv bölümüne açtığınız konudan belli zaten :)

Espriden anlamayan kısmına değil de anlatmaya zorlaniyorum kısmına katılıyorum gerçekten. Sizin için hayat çok zor olmalı:KK70:

Iyi aksamlar efenim:KK70:
Tamam sizsiniz hadi sağdan :D

Liselilerin yegane savunucusu gelmiş :))
Tespit olmamış, ama illaki olsun diyorsan geyik bölümüne açmalıydın.
Buralarda seni harcarlar :))
Dert değil ağır bunalıma yakın insanlar var ve bunları okudukça haliyle bi etkileşim biraz hava dağılsın istedim sadece :) her ortamda tebessüme ihtiyacımız da var diye düşünüyorum :) sevgiler...

Vallahi sanki hakaret için kullanir olmuşuz bu kelimeyi. Ben de yaptım, ondan yazayım dedim :)

Back
X