merhaba arkadaşlar... biz yeni eve geçeli 3 ay oluyor. ev alma döneminde k.valideyle sıkıntılarımız olmuştu. yarı parasını k.valide verecek diğer yarısını biz verecektik. ama tapuyu kendi üstüne istedi. ben kabul etmeyince şimdi eşimle ortak... her neyse o sorunu atlattık bitti.
alınan evi k.valide hiç görmedi. gelmek istemedi. gel gör desekte bahane buldu gelmedi. şimdi 3 ay önce taşındık. eşim istiyorki gelsinler. tamam bende istiyorum ama çeşitli bahanelerle gelmiyorlar... bu akşamda oturmaya gideceğiz. ısrar et diyor bana. ben ısrar ediyorum kendimce ama işe yaramıyor. ne yapayım. zorla getireyimmi...
bu araya kadar normal. onlar teyzesinin, oğlunun, bilmemnesinin vs. doğum gününü kutlarlar... benim doğum günümü kutlamadılar bile... ertesi gün eşim arayınca abalası beni istedi öle doğum günün kutlu olsun dedi.... ki eşim doğum günüm olduğu gün onları aramış, eşimin doğum gününü kutlayın demiş. eşimde bi alem... hani önemsenmek güzel olurdu. ben onların doğum günlerinde hediyeler alıp gideriz. hediyelerini bile ben seçerim.. eşim almaz... parasında hediyesinde değilim. telefon açsınlar kutlasınlar (telefonla arasalar bile onlara yazmasın diye meşgule alır, ben ararım onları).
hani şeytan dürter ya bazen

. onlar hafta sonları oturup kalkarlar. misafirliğe gidip dururlar. gel demezler... arada koyuyor. da anlamıyorum ben kendimi. öle oturup kalkmayı sevmem ki ben. misafir ağırlamaktanda hoşlanmam. kendimi çözemedim gitti
şimdi akşamda canım oturmaya gitmek istemiyor... sizde durumlar nasıl... arada kendinizi böle garip şeyler düşünürken yakalıyormusunuz...
Ayrıca iki sorum daha var;
gelmeyen birilerine ısrarla eve çağırmak doğru mu?...
doğum günlerinde k.validelerin beni unutması normal mi? (vakti zamanında evlilik yıl dönümümüzde bile ararlardı). alıştırdılar da...