• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert degil de...¿?

Bende aynen böyleyim ya arkadaşlarıma herşeyimi anlatırım belki birilerine anlatma rahatla isteği ama bende rahatsızın aslında ya diyorum kimse bana her şeyini anlatmıyor kapalı kutu dinliyorlar tamam destek veriyorlar ama kendilerine gelince hiç bir şeylerini bilmiyorum ha merakta etmiyorum zaten ama birş eyi paylaştığım zamanda bu sefer sonra sorular soruluyor o ne oldu bu ne oldu diye işte sonrasını sorma durumu da oluyor ve belki ben anlatmak istemiyorum ancak öyle alıştıkları için soruyorlar anlatıyorum diye bazıları dinlemeye bayılıyor bazıları da tam meraklı ne olmuş ne bitmiş. Tüp tedavisi gördüm mesela azcık bir sorsunlar dökülüyorum şöyle tedavi olacağım şu ay olucam yok negatif oldu yok dr hatası olmuş bilmem ne eee ne oluyor ee senin iş ne oldu devam edecek misiniz tedaviye aaa öyle mi olmuş filan gibi meraklı sözler hatamı anlıyorum geç oluyor. Daha doğrusu ben insanlara hemen güveniyorum yakınlaşıyorum ama bu seferde acaba kimlerle dedikodumu yapıyorlardır diye de düşünüyorum sonra aman ayıp değil ya diyorum ama artık söz verdim bazı şeyleri kendime saklıcam. Günlük tutmakta iyi oluyor da işten gelince akşam unutuyorum yazmayı yaa yeni yılın başında başlamıştım sonra unuta unuta ipin ucu kaçtı gitti yazmadım daha.

Hepimizin bi derdi var.oncelikle umarim tedaviniz olumlu sonuc verir.sizi cok iyi anliyorum.banada sordular mi basliyorum dokulmeye.ama sonrasindada ya suna anlatirsa ya boyle olursa diyede dusunmuyor degilim.hic olmadi benim esim olsa ben esimle herseyi paylasirim gibime geliyor.benim anlattigimida arkadasim ya esiyle paylasirsa diye takiyorum..ama yinede cenemi tutamiyorum ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz hiç en yakınlarınızdan kazık yemediniz sanırım.
sizi en çok tanıyan size en çok zararı verebilecek olandır.
hiç bir şeyimi kimseye anlatmam içime de atmam, dua ederim.
zaten insanlar derdime derman olamayacak ne gereği var diye düşünürüm.
dua aracılığıyla dökmeye çalışın içinizi, yada annenize anlatın.

hımmm çok mantıklı.şöyle alçak sesle mırıl mırıl Allahla dertleşmek fikri belirdi birden içimde.

Back