taktik, öneri, Allah ne verdiyse ihtiyacim var

Anam kac yillik kari kocayi bosadiniz ev almiyor adam diye :))) bence karismayin siz. Anneniz cok rahatsizsa aralarinda cozsunler. Ev almak istemuyorsa istedikleri yerden kirayada gecebilirler bi de bu fikri sunun isterseniz en azindan guzel bi muhite gecerler. Belki bu yastan sonra ev alip napacam keyif yaparim diyodur.
Ay ilk cumleye sesli guldum :D az once karistirdim galiba yine ortaligi. Balkonda yatiyorum annem de gelir kivrilirdi ama gelmedi. Suan babam yine beni ortalik karistiran ilan etmistir. Annem de sebebini bilmedigim bir sekilde ya cekiniyor ya da kizmistir bana :D borc odemek istemiyor dogru aslinda karismamaliyim haklisiniz :)) zaten elime bir sey gecmiyor. Sadece babam beni giderek arabozucu ciyan evlat olarak gormeye devam ediyor. Gecen gun bana demokrasi kilici gibisin insana huzur ver dedi :KK53:

Üzüldüm gerçekten bu anne baba tartışmaları arasında ben de çok kaldım ne yapacağımı bilemedim, benim de babam alışveriş meraklısı vs. ama bize de bakar istediğimizi alır vs. Ama işte genelde evde bi huzursuzluk olur konuşmazlar etmezler . Bu sene kpss ye hazirlaniyorum, ben de atanirsam, nasıl bırakıp gidicem diye düşüyorum çünkü içim rahat olmayacak, gözüm arkada kalacak acaba iyiler mi , küsler mi barışıklar mi diye.. Üniversite sınavında çok yüksek puan almama rağmen hayal ettiğim üniversiteye gitmedim, gidemedim. Aynı şehirde kaldım sırf annem yalnız kalmasın, kardeşim tek başına kalmasın küçük daha diye..
Yıllardır bu sorunlarla uğraşmaktan kendimi sıkmaktan anksiyete hastası oldum en sonunda yani kendime ettim düşün düşün düşün.. O yüzden sana verebileceğim tavsiye, kendine zarar verecek seviyede düşünme en azından. Hallolur de geçer de yani ne bileyim... Hemen kendini dışarı at yürüyüşe git.. Kusura bakma kendimden de çok bahsettim ama benim de içim doluymus demekki içimi döktüm...

Maalesef yapabileceğin bir şey yok. Bizim annelerimiz yaşında olanlar genelde çok verici çok fedakar kadınlar oluyor. Gereksiz bu. Uyarını yaparsın gerisi annene kalmış bir durum çünkü artık sen o evde yaşamıyorsun. Annenin yetişkin biri olduğunu sürekli kendine tekrar et, korunmaya muhtaç bir çocuk değil. En fazla eğer kararlıysa bir süre sende kalsın gelip baban bundan etkilenecekse tabii.
Evet o yetiskin biri haklisin. Babam etkilenmez hic takmaz bile. Annem ben onu korudukca daha da icine cekiliyor sanki. Elimi cekmeliyim haklisin

Annene üzülüyorsun ama annen bir tartışmada seni bırakıp kocasından taraf oluyor daha ne karışacaksın ki. Bırak boşver.

Ay ilk cumleye sesli guldum :KK70: az once karistirdim galiba yine ortaligi. Balkonda yatiyorum annem de gelir kivrilirdi ama gelmedi. Suan babam yine beni ortalik karistiran ilan etmistir. Annem de sebebini bilmedigim bir sekilde ya cekiniyor ya da kizmistir bana :KK70: borc odemek istemiyor dogru aslinda karismamaliyim haklisiniz :)) zaten elime bir sey gecmiyor. Sadece babam beni giderek arabozucu ciyan evlat olarak gormeye devam ediyor. Gecen gun bana demokrasi kilici gibisin insana huzur ver dedi :KK53:
Ahahah sevimli bi amca geldi gozumun onune :)) ici seni yakiyor tabi. :)) aman hakli bi yerde. Mezara mi goturcek. Hevesi yok demek ki onlarin senin kadar serin serin yesyeni evde. Birak nasil keyif aliyolarsa oyle yasasinlar. Mutsuz olan varsa cikarir sesini. Annene de bana ev falan gosterme kendin bak ben artik ikinizin arasina girmek istemiyorum de. Sen kendi birikimine bak bosver. :))

Üzüldüm gerçekten bu anne baba tartışmaları arasında ben de çok kaldım ne yapacağımı bilemedim, benim de babam alışveriş meraklısı vs. ama bize de bakar istediğimizi alır vs. Ama işte genelde evde bi huzursuzluk olur konuşmazlar etmezler . Bu sene kpss ye hazirlaniyorum, ben de atanirsam, nasıl bırakıp gidicem diye düşüyorum çünkü içim rahat olmayacak, gözüm arkada kalacak acaba iyiler mi , küsler mi barışıklar mi diye.. Üniversite sınavında çok yüksek puan almama rağmen hayal ettiğim üniversiteye gitmedim, gidemedim. Aynı şehirde kaldım sırf annem yalnız kalmasın, kardeşim tek başına kalmasın küçük daha diye..
Yıllardır bu sorunlarla uğraşmaktan kendimi sıkmaktan anksiyete hastası oldum en sonunda yani kendime ettim düşün düşün düşün.. O yüzden sana verebileceğim tavsiye, kendine zarar verecek seviyede düşünme en azından. Hallolur de geçer de yani ne bileyim... Hemen kendini dışarı at yürüyüşe git.. Kusura bakma kendimden de çok bahsettim ama benim de içim doluymus demekki içimi döktüm...
Sende cok fena durumlar yasamissin ya kiyamam. Bende de vardir belki takinti doktora gitmedim. Ya hep soyluyorum. Hep evlat icin hayirli diye dua ederler ama anne babanin hayirlisi daha onemli. Cocuklarini dusunmeyenlere sinir oluyorum. Hep boyle cengaver tirnaklarini gecirebilen bir anne istedim ama olmadi. Sen kpssye guzelce asil bu kez bencil ol neresi olursa yaz gitsin. Bir sure sonra kaderini sen yasiyorsun cunku onlar sadece bakiyor

Annene üzülüyorsun ama annen bir tartışmada seni bırakıp kocasından taraf oluyor daha ne karışacaksın ki. Bırak boşver.
Tam ondan taraf olmuyor ama sessiz kaliyor. Veya oyle bir laf ediyorki beni ortaya suruyor. Benle babami karsi karsiya getiriyor. Zaten babamla normalde de aram pek iyi degil isim dusmese pek konusmam. Annem boyle yapinca ben hepten soguyorum. Asil suclu bsbam tabii ama annem de sucsuz degil haklisin cok. Karismiycam zaten artik. Oh be bana ne. Zaten kus kadar maasim. Onlara verecegime kendime birikim yaparim lazere giderim vs. Cenemi tutarim ins artik

Ahahah sevimli bi amca geldi gozumun onune :)) ici seni yakiyor tabi. :)) aman hakli bi yerde. Mezara mi goturcek. Hevesi yok demek ki onlarin senin kadar serin serin yesyeni evde. Birak nasil keyif aliyolarsa oyle yasasinlar. Mutsuz olan varsa cikarir sesini. Annene de bana ev falan gosterme kendin bak ben artik ikinizin arasina girmek istemiyorum de. Sen kendi birikimine bak bosver. :))
Cok haklisin. Maasim iyi degil zaten. Kendimi zorlayacaktim ben onlar icin. Aman kendileri bilirler. Yazin koye ev yapar orda kalirim ben de onlar da buharlassin bu evde :D

Cok haklisin. Maasim iyi degil zaten. Kendimi zorlayacaktim ben onlar icin. Aman kendileri bilirler. Yazin koye ev yapar orda kalirim ben de onlar da buharlassin bu evde :KK70:
:rapci:aynen oyle. Ac degiller acikta da degiller nasil mutlu oluyolarsa oyle yasasinlar diye dusun. Klima taktirsinlar o da olmadi vantilator :halay:

Anneniz "vurdumduymaz" değil, "pasif".
Babanızın da bu yaştan sonra huyu suyu değişmez. Ama anladığım kadarıyla babanız çok aşırı sert ve despot değil. Sizinle ilgilenmiyor, sizi düşünmüyor, kendi dalgasına bakıyor filan ama en azından sesinizi yükseltip kavga edebiliyorsunuz.
Bu seviyedeki bir ilişki biraz emrivaki kaldırır. Size önerim o evde yokken kiralık düzgün bir ev ayarlamanız ve o evde yokken birkaç güne yayıp bir ara aceleyle taşınmanız. Muhtemelen biraz arıza çıkartır, ama ya kirayı ödemeye razı olur ya da ev almaya.

:rapci:aynen oyle. Ac degiller acikta da degiller nasil mutlu oluyolarsa oyle yasasinlar diye dusun. Klima taktirsinlar o da olmadi vantilator :halay:
Klima var da onu da bsbam bize sormadan en pahalisini ama en kotusnu almis gelmis. O da koku yapiyor , on kez servis geldi halledemedi. Haslansinlar ben koye gitcem :D cok rahatsiz degiller demekki haklisin

Anneniz "vurdumduymaz" değil, "pasif".
Babanızın da bu yaştan sonra huyu suyu değişmez. Ama anladığım kadarıyla babanız çok aşırı sert ve despot değil. Sizinle ilgilenmiyor, sizi düşünmüyor, kendi dalgasına bakıyor filan ama en azından sesinizi yükseltip kavga edebiliyorsunuz.
Bu seviyedeki bir ilişki biraz emrivaki kaldırır. Size önerim o evde yokken kiralık düzgün bir ev ayarlamanız ve o evde yokken birkaç güne yayıp bir ara aceleyle taşınmanız. Muhtemelen biraz arıza çıkartır, ama ya kirayı ödemeye razı olur ya da ev almaya.
Ben gidelim desem annem gitmez. Gecen sene almadik eve, apartman boslugundan ust kata terasa cikmis oradan terasin balkon kapisini kirip girdi eve. Ben gidicem zaten eylulde ama annem evi bosaltsa olay cikartir. Annem giderse de esyali bir yere gider ama o da gitmez zaten. Evden tek bir esya cikartsak pisman eder huyu pis biraz o konuda. Aslinda is annemde bitiyor. Ama o da cok dis gosteremez. Birakip giderse diye korkuyor babamdan oturu.

Annem surekli baskalarinin evini anlatmasa, biraz tertipli duzenli bir kadin olsa belki bu kadar takmam. Evle ilgisi sadece camasir makinesini calistirip sermek uzerine . Haliyle ev daginik oluyor. Odslari iyi duzenleyemediler vs. Hem sikayetciler hem icraat yok. Yapmayacaksaniz konusmayin bari. Annem durmadan internetten ev baktiriyor bana. Ama karismiycam artik. Isterse bir goz odada yasasinlar. Delirttiler beni sinirden insanla resmen dalga geciyorlar

evını sevmıyorsa temızlemek ıcınden gelmıyordur o ev degısecekse annen elını tasın altına koyacaka catacat babanla konusacak gerekırse kavga edecek yumrugu masaya koyacak sen bısey yapamazsın sen cabalarsan annen hayal dunyasında gezer dururnsen kendı hayatına bakınca annnende gorecek kı herkes kendı alemınde baru ben bakayım basımın caresıne dıyerek ıstedıgını yaptıracak bana ama tehdıtle ama guzellıkle o kendı bılır neyı nasıl yaptıracagını kac yıllık kocasına ... artık sen karısma bence

Back
X