dert değil, derdin çözümü gibi..iyi şeyler de oluyor

jasse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
3.630
5.578
198
İlahi adaletin olup olmadığını merak eden, bu doğrultuda konu açan arkadaşlar için bir kaç şey söylemek istiyorum.konu biraz daha içselleşsin diye burada yaşadığım bir şeyi anlatmak istiyorum;şu an ki derdim bu çünkü. Kendisine özel mesaj atacaktım ama banlı oldugundan o da mümkün değil..
bir kaç ay önce bir konu açmıştım.bilenler bilir derdimi kısa kesemiyorum, konu biraz çetrefilli olduğundan üzerine uzun da yazınca (uzun yazıları okumayı sevmiyoruz) birtakım kafatasçı kesim tarafından ısrarla ters anlaşılmış, adeta günahım alınarak çarmıha gerilmiştim.
konu açtıysanız bazı olumsuz yorumları göze almışsınızdır zaten.herkes kendine göre yorum yapar... açıklama yaparsınız. ikna olan olur, olmayan sorgulamaya devam eder.hepsine tamam, ben de öyle yaptım.
Daha önce de açtığım konular var, eleştirildiğim üzerime gelinip cidden saçmalandığı haksız suçlandığım da olmuştur.Ama bu konuda yorumlardan bir tanesi var ki, Allah biliyor ya, içime oturdu. "Vesikalı Yarim" filminden alıntı yapılarak, üstelik görsel konularak iğrençötesi bir yorum yapılmıştı.Tahmin edersiniz ki, ondan sonra konu çok daha farklı yerlere kaymış zıvanadan çıkmıştı... Herkes biliyor değil mi vesikalı yarim filmi ne demek?bu göndermenin yapılması ne demek?..
Hiç mi hiç huyum değildir, buradaki çoğu insanı nickiyle bilip takip etmem bile.Ama bunu yazan terbiyesiz kişiliğinkini yazdım. Beni hiç tanımamasını, hakkımda hiçbir şey bilmemesini geçtim sadece ve sadece yazdıklarımı kasıtlı olarak başka bir yönünden alıp bana böyle bir ima yapması, kendisinin yüzünden konununda kötü bir yere gitmesi oldukça zoruma gitti.burada kim ne konu açarsa açsın kimseye böyle bir imada bulunmak kimsenin haddine değil sonuçta.Kaldı ki ben o imayı asla haketmedim, tamamen şahsiyetin kendi kafasından yaptığı iğrenç çıkarımlara dayalı bir yorum.
Herneyse çok uzatmak istemiyorum.Gün geldi, devir döndü, bir konu açmış.. Yaptıkları ortada, konusu kapanmadan yetişseydim yapacağım yorumu biliyorum. bir güzel etiketlenmiş, imalı yorumlar ahlaksızlıkla falan suçlanması, yediği laflar gırla... bana yaptığı imanın aynısını kendisinin yapmış olması apayrı durum.. vesikalı yarim göndermesi yaparken aylar sonra vesikalı yarim göndermesindeki gibi davranmak neyin kafasıysa artık, ilginç.. sonuçta konu kapanmış, terbiyesiz kişilik bir güzel banlanmış. Çok iyi olmuş!
valla görünce pek bir sevindim. demek ki neymiş, sanalda da olsak insanlara bir yorum yaparken ne yazdığımıza dikkat etmeliymişiz.insanları incitiyor muyuz, haksızlık ediyormuymuşuz, çizgiyi aşıyor muyuz..
evet derdim şu an bu.. içimi dökmek istedim.son sözüm ise; karma is a bi.ch!!

konuyu bilmiyorum ama karmaya inanıyorum onu demeye geldim. :olamaz:

bana da söylenen çokça şeyler oldu. ağlayarak sevgili Milana22 Milana22 ablama yazdığım bile oldu. sağolsun artık akıllandım laf yetiştirmek yerine kibliyorum.

burada her kesimden insan var. ülkenin küçük bir simülasyonu gibi bakıyorum buraya. çok da şeyapmamak lazım. beni ancak anlattığım kadarıyla biliyorlar,ona göre istediğini söylesin telefonun home tuşuna bastığım an yok olup gidecek kendisi hayatımdan.

Hayatta "inanc"la bagli oldugum kavram bulunmuyor, dolayisiyla ilahi adalet kavramina da inanmiyorum, tek bir ornegin de bu gorusumden vazgecmeme yetecegini dusunmuyorum. Bahsettiginiz konuyu hatirliyorum, uyeyi de okuyunca hemen hatirladim, durumlariniz bence de benziyor evet. Son olarak bu konu kapanir diyorum.

konuyu bilmiyorum ama karmaya inanıyorum onu demeye geldim. :olamaz:

bana da söylenen çokça şeyler oldu. ağlayarak sevgili Milana22 Milana22 ablama yazdığım bile oldu. sağolsun artık akıllandım laf yetiştirmek yerine kibliyorum.

burada her kesimden insan var. ülkenin küçük bir simülasyonu gibi bakıyorum buraya. çok da şeyapmamak lazım. beni ancak anlattığım kadarıyla biliyorlar,ona göre istediğini söylesin telefonun home tuşuna bastığım an yok olup gidecek kendisi hayatımdan.

Ülkemin simulasyonu bile degil burası. Çünkü cok kişi "gerçek hayatta tabiki böyle degilim, burada daha sertim" yazmıştı hatırlıyorum. Takılmamak lazım o yüzden.

Bir konuda biriyle atısıp ona sinsi sinsi kin güden bomboş kadınlar mı dersin, kocasına/patronuna gıkı çıkmayıp burda aslan kesileni mi dersin, kendi aldatıldığı halde affedip baska bi aldatılan kadının konusuna niye boşanmıyor diye hakaretler eden mi dersin, evliyken baskasıyla aşk yaşayıp baska konularda ahlak dersi veren mi..... burda insanlar niyeyse egi tatmini yapıyor. Halbuki o kadar acizler ki...

Sıkma sen de canını o yüzden. :)

Hayatta "inanc"la bagli oldugum kavram bulunmuyor, dolayisiyla ilahi adalet kavramina da inanmiyorum, tek bir ornegin de bu gorusumden vazgecmeme yetecegini dusunmuyorum. Bahsettiginiz konuyu hatirliyorum, uyeyi de okuyunca hemen hatirladim, durumlariniz bence de benziyor evet. Son olarak bu konu kapanir diyorum.

durumlarımız benzeyemez.ben lanse ettiği gibi birisi asla değilim ama kendisi demek ki öyle.

Ülkemin simulasyonu bile degil burası. Çünkü cok kişi "gerçek hayatta tabiki böyle degilim, burada daha sertim" yazmıştı hatırlıyorum. Takılmamak lazım o yüzden.

Bir konuda biriyle atısıp ona sinsi sinsi kin güden bomboş kadınlar mı dersin, kocasına/patronuna gıkı çıkmayıp burda aslan kesileni mi dersin, kendi aldatıldığı halde affedip baska bi aldatılan kadının konusuna niye boşanmıyor diye hakaretler eden mi dersin, evliyken baskasıyla aşk yaşayıp baska konularda ahlak dersi veren mi..... burda insanlar niyeyse egi tatmini yapıyor. Halbuki o kadar acizler ki...

Sıkma sen de canını o yüzden. :)

her kesimden insan var ya ondan şeyettim :)

aslında ikinci üyelikle açılan konular da bana bunu düşündürüyor bazen. öyle bir imaj çizmiş ki,hayatında olup biteni yazacak ama buradaki imajı ile taban tabana zıt. o yüzden alındığını düşünüyorum çoğunun. ego tatmini ya da kendini olmadığı biri gibi gösterme çabası. tabi bir de en kırıcı olana verilen bir ödül var sanırım.

birkaç tane harika kadın ile konuşmak için buralardayım açıkçası.

Hazir konusu acilmisken, ben de burada evlilik disi beraberlik yasayan kadinlara sanal recm uygulayanlarin cogunun hymenoplasti bolumunun derinliklerinde mesajlarinin oldugunu dusunuyorum.

Hazir konusu acilmisken, ben de burada evlilik disi beraberlik yasayan kadinlara sanal recm uygulayanlarin cogunun hymenoplasti bolumunun derinliklerinde mesajlarinin oldugunu dusunuyorum.

Bunun için sizden konu açmanızı rica ederim. Zira yazdıklarınızı üzerine alınıp polemik çıkartanlar olabilir, konumun kapanmasına sebep olabilirler. Teşekkür ederim.

Bunun için sizden konu açmanızı rica ederim. Zira yazdıklarınızı üzerine alınıp polemik çıkartanlar olabilir, konumun kapanmasına sebep olabilirler. Teşekkür ederim.
Benden bagimsiz olarak konunuz her halukarda kapanacak bence, zira uyeler hakkinda konu acmak yasak. Direkt olarak belirtmeseniz bile ne oldugu ayan beyan ortada.

bu konu kapanir jasse diyim ben sana :)
belli ki cok kirilmissin ama kirilma
pek cok insan karsisindakini kendi gibi biliyor ve o kadar sığ dunyalarda yasiyorlar ki baska olasiliklarin olabilecegi akillarina dahi gelmiyor
ben de kiskanclik konularindan cok muzdaribim
kiskanmadigimi soyleyince tuhaf tuhaf tiplemeler verip veristiriyor bana durup dururken , artik hic umursamiyorum bile cunku gercekten cok kucuk dunyalari , baska turlu insanlarin olabilecegine dair ufku yok
bence umirsama , buyuk ihtimalle banlanacaksin ama en azindan icini doktun rahatladin :) takma artik sal gitsin icindeki kirginligi

vesikalı yarim göndermesini asla kabul etmiyorum.kimsenin de kendisine ima edildiğinde susacağını zannetmiyorum. durum budur.

Birçoğu tarafndan yobaz olarak yaftalandığm olmuştur ama asla üzerime alınıp konu açmadım banlanıp geri geldim hep :D
Bahsettiğiniz konuya vakıf değilim ama belliki şahsınıza hakaret edilmiş. Hiç takmayın derim hiçkimsenin gerçek olduğundan bile emin değiliz kabul edemesekte.

Back
X