Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben unutuyorum yahu kiminle tartıştığımı bile..
Ayynen bende ya sonra hatırlaynca kötü oluyo![]()
![]()
İlahi adaletin olup olmadığını merak eden, bu doğrultuda konu açan arkadaşlar için bir kaç şey söylemek istiyorum.konu biraz daha içselleşsin diye burada yaşadığım bir şeyi anlatmak istiyorum;şu an ki derdim bu çünkü. Kendisine özel mesaj atacaktım ama banlı oldugundan o da mümkün değil..
bir kaç ay önce bir konu açmıştım.bilenler bilir derdimi kısa kesemiyorum, konu biraz çetrefilli olduğundan üzerine uzun da yazınca (uzun yazıları okumayı sevmiyoruz) birtakım kafatasçı kesim tarafından ısrarla ters anlaşılmış, adeta günahım alınarak çarmıha gerilmiştim.
konu açtıysanız bazı olumsuz yorumları göze almışsınızdır zaten.herkes kendine göre yorum yapar... açıklama yaparsınız. ikna olan olur, olmayan sorgulamaya devam eder.hepsine tamam, ben de öyle yaptım.
Daha önce de açtığım konular var, eleştirildiğim üzerime gelinip cidden saçmalandığı haksız suçlandığım da olmuştur.Ama bu konuda yorumlardan bir tanesi var ki, Allah biliyor ya, içime oturdu. "Vesikalı Yarim" filminden alıntı yapılarak, üstelik görsel konularak iğrençötesi bir yorum yapılmıştı.Tahmin edersiniz ki, ondan sonra konu çok daha farklı yerlere kaymış zıvanadan çıkmıştı... Herkes biliyor değil mi vesikalı yarim filmi ne demek?bu göndermenin yapılması ne demek?..
Hiç mi hiç huyum değildir, buradaki çoğu insanı nickiyle bilip takip etmem bile.Ama bunu yazan terbiyesiz kişiliğinkini yazdım. Beni hiç tanımamasını, hakkımda hiçbir şey bilmemesini geçtim sadece ve sadece yazdıklarımı kasıtlı olarak başka bir yönünden alıp bana böyle bir ima yapması, kendisinin yüzünden konununda kötü bir yere gitmesi oldukça zoruma gitti.burada kim ne konu açarsa açsın kimseye böyle bir imada bulunmak kimsenin haddine değil sonuçta.Kaldı ki ben o imayı asla haketmedim, tamamen şahsiyetin kendi kafasından yaptığı iğrenç çıkarımlara dayalı bir yorum.
Herneyse çok uzatmak istemiyorum.Gün geldi, devir döndü, bir konu açmış.. Yaptıkları ortada, konusu kapanmadan yetişseydim yapacağım yorumu biliyorum. bir güzel etiketlenmiş, imalı yorumlar ahlaksızlıkla falan suçlanması, yediği laflar gırla... bana yaptığı imanın aynısını kendisinin yapmış olması apayrı durum.. vesikalı yarim göndermesi yaparken aylar sonra vesikalı yarim göndermesindeki gibi davranmak neyin kafasıysa artık, ilginç.. sonuçta konu kapanmış, terbiyesiz kişilik bir güzel banlanmış. Çok iyi olmuş!
valla görünce pek bir sevindim. demek ki neymiş, sanalda da olsak insanlara bir yorum yaparken ne yazdığımıza dikkat etmeliymişiz.insanları incitiyor muyuz, haksızlık ediyormuymuşuz, çizgiyi aşıyor muyuz..
evet derdim şu an bu.. içimi dökmek istedim.son sözüm ise; karma is a bi.ch!!
İki konuyu da okudum. Ayrıntıları ile. Ve bahsettiğin gibi bir durum göremedim. Yani o banlanan hanımefendi sana namus ahlak bekçiliği yapmamış. Film vesikalı bir kadını anlatıyor olabilir, ama odak nokta o fotoğraftaki söz ile sizin durumunuzdaki benzerlik. Yani size düşündüğünüz o yanlış şeyi demeye çalıştığını zannetmiyorum. Sadece arthur'a evli olup olmadığını sormama gerekcenizi esprili bir dille kendince açıklamış. Ben olsam "aaa bana vesikalı demeye çalışıyor alttan alttan bana şey ima ediyor" demezdim. Öyle ayilip bayilinacak bir durum yok ortada. Sadece filmin adi vesikalı yarim, selvi boylum al Yazmalım da olabilirdi yani. Odaklandiginiz yer doğru değil, alınganlık yapmissiniz.İlahi adaletin olup olmadığını merak eden, bu doğrultuda konu açan arkadaşlar için bir kaç şey söylemek istiyorum.konu biraz daha içselleşsin diye burada yaşadığım bir şeyi anlatmak istiyorum;şu an ki derdim bu çünkü. Kendisine özel mesaj atacaktım ama banlı oldugundan o da mümkün değil..
bir kaç ay önce bir konu açmıştım.bilenler bilir derdimi kısa kesemiyorum, konu biraz çetrefilli olduğundan üzerine uzun da yazınca (uzun yazıları okumayı sevmiyoruz) birtakım kafatasçı kesim tarafından ısrarla ters anlaşılmış, adeta günahım alınarak çarmıha gerilmiştim.
konu açtıysanız bazı olumsuz yorumları göze almışsınızdır zaten.herkes kendine göre yorum yapar... açıklama yaparsınız. ikna olan olur, olmayan sorgulamaya devam eder.hepsine tamam, ben de öyle yaptım.
Daha önce de açtığım konular var, eleştirildiğim üzerime gelinip cidden saçmalandığı haksız suçlandığım da olmuştur.Ama bu konuda yorumlardan bir tanesi var ki, Allah biliyor ya, içime oturdu. "Vesikalı Yarim" filminden alıntı yapılarak, üstelik görsel konularak iğrençötesi bir yorum yapılmıştı.Tahmin edersiniz ki, ondan sonra konu çok daha farklı yerlere kaymış zıvanadan çıkmıştı... Herkes biliyor değil mi vesikalı yarim filmi ne demek?bu göndermenin yapılması ne demek?..
Hiç mi hiç huyum değildir, buradaki çoğu insanı nickiyle bilip takip etmem bile.Ama bunu yazan terbiyesiz kişiliğinkini yazdım. Beni hiç tanımamasını, hakkımda hiçbir şey bilmemesini geçtim sadece ve sadece yazdıklarımı kasıtlı olarak başka bir yönünden alıp bana böyle bir ima yapması, kendisinin yüzünden konununda kötü bir yere gitmesi oldukça zoruma gitti.burada kim ne konu açarsa açsın kimseye böyle bir imada bulunmak kimsenin haddine değil sonuçta.Kaldı ki ben o imayı asla haketmedim, tamamen şahsiyetin kendi kafasından yaptığı iğrenç çıkarımlara dayalı bir yorum.
Herneyse çok uzatmak istemiyorum.Gün geldi, devir döndü, bir konu açmış.. Yaptıkları ortada, konusu kapanmadan yetişseydim yapacağım yorumu biliyorum. bir güzel etiketlenmiş, imalı yorumlar ahlaksızlıkla falan suçlanması, yediği laflar gırla... bana yaptığı imanın aynısını kendisinin yapmış olması apayrı durum.. vesikalı yarim göndermesi yaparken aylar sonra vesikalı yarim göndermesindeki gibi davranmak neyin kafasıysa artık, ilginç.. sonuçta konu kapanmış, terbiyesiz kişilik bir güzel banlanmış. Çok iyi olmuş!
valla görünce pek bir sevindim. demek ki neymiş, sanalda da olsak insanlara bir yorum yaparken ne yazdığımıza dikkat etmeliymişiz.insanları incitiyor muyuz, haksızlık ediyormuymuşuz, çizgiyi aşıyor muyuz..
evet derdim şu an bu.. içimi dökmek istedim.son sözüm ise; karma is a bi.ch!!
ya hiç sorma hatun hızını alamayıp özelden saydırmıya devam etmiş geçen konu açmış yüzsüz yüzsüz yorum yapmışım sonradan farkettim![]()
İki konuyu da okudum. Ayrıntıları ile. Ve bahsettiğin gibi bir durum göremedim. Yani o banlanan hanımefendi sana namus ahlak bekçiliği yapmamış. Film vesikalı bir kadını anlatıyor olabilir, ama odak nokta o fotoğraftaki söz ile sizin durumunuzdaki benzerlik. Yani size düşündüğünüz o yanlış şeyi demeye çalıştığını zannetmiyorum. Sadece arthur'a evli olup olmadığını sormama gerekcenizi esprili bir dille kendince açıklamış. Ben olsam "aaa bana vesikalı demeye çalışıyor alttan alttan bana şey ima ediyor" demezdim. Öyle ayilip bayilinacak bir durum yok ortada. Sadece filmin adi vesikalı yarim, selvi boylum al Yazmalım da olabilirdi yani. Odaklandiginiz yer doğru değil, alınganlık yapmissiniz.
İkincisi o kinlendiginiz hanim , konusunda iki karşı cinsten arkadaş kahve icemez mi ne var bunda demiş. Ve birkaç tip de cehennemde yanacaksin öleceksin vs gibi dini yorumlar yapmış konu o yüzden banlanmis. Kadın yüzde yüz hakli yani. Çetrefilli bir konu da değil yani.
Bu arada her gün birileri linç ediliyor bu sitede hakli ya da haksiz. Herkes sütten çıkma ak kasikmis gibi konuyu didik didik edip konu sahibi yüzde doksandokuz hakli ise o yüzde birlik hata payı yüzünden linç ediyor. Gergin ve sorunlu tipler çok burda. Karma bunun neresinde?
benim var bi kac tane takik oldugum kisiben unutuyorum yahu kiminle tartıştığımı bile..
İki konuyu da okudum. Ayrıntıları ile. Ve bahsettiğin gibi bir durum göremedim. Yani o banlanan hanımefendi sana namus ahlak bekçiliği yapmamış. Film vesikalı bir kadını anlatıyor olabilir, ama odak nokta o fotoğraftaki söz ile sizin durumunuzdaki benzerlik. Yani size düşündüğünüz o yanlış şeyi demeye çalıştığını zannetmiyorum. Sadece arthur'a evli olup olmadığını sormama gerekcenizi esprili bir dille kendince açıklamış. Ben olsam "aaa bana vesikalı demeye çalışıyor alttan alttan bana şey ima ediyor" demezdim. Öyle ayilip bayilinacak bir durum yok ortada. Sadece filmin adi vesikalı yarim, selvi boylum al Yazmalım da olabilirdi yani. Odaklandiginiz yer doğru değil, alınganlık yapmissiniz.
İkincisi o kinlendiginiz hanim , konusunda iki karşı cinsten arkadaş kahve icemez mi ne var bunda demiş. Ve birkaç tip de cehennemde yanacaksin öleceksin vs gibi dini yorumlar yapmış konu o yüzden banlanmis. Kadın yüzde yüz hakli yani. Çetrefilli bir konu da değil yani.
Bu arada her gün birileri linç ediliyor bu sitede hakli ya da haksiz. Herkes sütten çıkma ak kasikmis gibi konuyu didik didik edip konu sahibi yüzde doksandokuz hakli ise o yüzde birlik hata payı yüzünden linç ediyor. Gergin ve sorunlu tipler çok burda. Karma bunun neresinde?
bence burda çoğu kişi aslan kaplan modunda ve de anlayışsız.Ülkemin simulasyonu bile degil burası. Çünkü cok kişi "gerçek hayatta tabiki böyle degilim, burada daha sertim" yazmıştı hatırlıyorum. Takılmamak lazım o yüzden.
Bir konuda biriyle atısıp ona sinsi sinsi kin güden bomboş kadınlar mı dersin, kocasına/patronuna gıkı çıkmayıp burda aslan kesileni mi dersin, kendi aldatıldığı halde affedip baska bi aldatılan kadının konusuna niye boşanmıyor diye hakaretler eden mi dersin, evliyken baskasıyla aşk yaşayıp baska konularda ahlak dersi veren mi..... burda insanlar niyeyse egi tatmini yapıyor. Halbuki o kadar acizler ki...
Sıkma sen de canını o yüzden. :)
Bence size alınacak yer lazim. Neyse.yav he he.
vesikali yarim filmiyle evet espri yapmış he he.
yılın pollyannası ilan ediyorum sizi.
Konu sahibi ben değilim :)Forumun dedektif hanımları beni ürkütüyor
Bahsettiğiniz fotoğrafı gördüm, diyalog bana komik geldi. Kırıcı değil gibi ama herkes farklı şeylere kırılır tabii ki bilemem bunu.
Son dediğinize tamamen katılıyorum. Sanal olsada dediklerimize dikkat etmeliyiz. Anonim olmanın verdiği güçle hakaret etmek, küçümsemek, kalp kırmak çok kötü. İnsanlar yorumları ciddiye alıp üzülebilir. Sizin başınıza geldiği gibi.
Ancak böyle bir konu açmanız pek hoş olmamış.
Konu sahibi ben değilim :)
beni hangi kategoriye soktun babyBir konu actimdi baya da oluyor, öyle bir alakasız yerden alınip üzerime gelindi ki. En hassas olduğum konudur, ki kimseye açıp dökmedigim, çoook kişi destek oldu anlattı, güzel sohbetler edildi. İlla güzel yorumlar oluyor, siz onları kale alın. Diğerlerini sallamaya çalışın. Hani denir ya sanali umursamayın, aman burayı çok önemsiyorsun diye, ben buna da pek katılmıyorum, insan derdiyle içiyle geliyor ve oradan vurulunca zaten adama, sanal vs bakmıyor, ayrı bir sinir oluyor.
Anlıyorum ve diyeceğim şu ki, kişilere takılmayın. Burada 80 iqsu ile kendince espri yapmaya çalışanı da var, bok gibi hayatına öfkelenip acısını ona buna saldırarak gidermeye çalışan yöntemsizleri de var, kıskancı da var, fesadı da var, ruh hastası da var saçma sapani da var... Siz, size dokunanlara yoğunlaşın, sert eleştiri yapsa da belli çizgisi olan kaliteli insanlar da var, yumuşacık saranlar da var, güzel esprilerle hoş muhabbete dalanlari da var...
Takılıncak insan var, takilinmayacak insan var.