nerden balayım bilmiyorum hemde hiç bilmiyorum. feleğin çemberi derler ya tamda öyle. daha 20 yaşındayım ve şuan hatırlamak istemediğim 16 yaşında bi olay geçirdim.. bunu bi şekilde kendim atlattım kimseye anlatmadan üstesinden geldim. Bir buçuk yıl önce babam beyin kanaması geçirdi ve hayatımın en zor günüydü Rabbim kimseye yaşatmasın. ölcek dediler o 2 saat 1 ömür geldi ve babam ailesi yüzünden beyin kanaması geçirdi hepsinden nefret ediyorum. neyse..babam şuan daha iyi o süreci atlattık. babam hastalandığı için hastanede kalıyordum ve o dönemde üniverste tercihlerini kaçırdım. daha sonra ailem şehir dışında okumamı istemiyordu zaten babam bu durumdayken onları bırakıp gidmezdim abimde askerdeydi.. açıköğretime kayıt yaptırdım oda sadece okumuş olmak için... iş arıyodum .. 1 hafta önce iş buldum başladım deneme sürecindeyim ve yapamıyorum bi çağrı merkezinde çalışıyorum hergün insanlara dert anlatıyorum bugün migrenim tuttu ve yarın gitmicem bırakıcam.. sizce nedir bu hayat mı? nasıl üstesinden gelebilirim... şükür et demeyim çünkü hergün binlerce kez şükür ediyorum biliyorum daha kötü şeyler yaşayanları. ama zor günler geçiriyorum çok zor