• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert degil, kalca problemim

Milenna

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
48
2
16
İstanbul
baslikta yazdigim gibi öyle büyük dert degil.keske hepimizin derdi anca böyle seyler olsa.kizlar ben dün kilo almak istedigimi yazmistim.bildiginiz gibi zayif bir vücüta sahibim ama gögüslerim büyük.kalcam kücük.kalcami biraz büyük göstermek icin kalcayi büyük gösteren giysiler, türlü jeanler var mi ya baskabise?

Beliniz ince mi .. ?

Slikonlu kalçaları büyük gösteren iç çamaşırları var.Onlardan kullanmayı deneseniz..
Jean-kot tarzı giydiklerinde hoş görüntüye ulaşanlarda var , ulaşamayanlar da..

Denemekten ne zarar gelir ? Siz kendinize yakıştırdıktan sonra..

Bundan 4-5 sene önce kizlar genelde jean tayt giyerdi ama simdi jean kotlar moda olmus.jean kot giydigin zamansa bir kac güne büyüyor, oturmuyor.kemer kullandiginda da o büyük olan kisimlar hic estetik durmuyor.

Beliniz ince mi .. ?

Slikonlu kalçaları büyük gösteren iç çamaşırları var.Onlardan kullanmayı deneseniz..
Jean-kot tarzı giydiklerinde hoş görüntüye ulaşanlarda var , ulaşamayanlar da..

Denemekten ne zarar gelir ? Siz kendinize yakıştırdıktan sonra..

Evet belim ince

:))))))) bnmkide büyük diye dert yanıyorum :))) evet silikonlu iç çamaşırları var onları giyabilirsin tülin şahşnde onlardan giyio galiba en son bi elbise giymişti poposu kaskatı duruodu çok biçimliydi. Belki doğaldır bilemicem sonuçta elleyemedm :))))))) bide popo kısmı bol cepli modelleri giyebilirsin onlar daha büyük gösterio yada direk poponu örtücek bi bluz giyip sorunu kökten çözebilirsin :))))

Back
X