dert değil kararsızlık:(

sizce hangisi doğru seçim ?

• saçını doğal rengine boya doğallık iyidir

• küllü kumral elde etmesi zor bir renk tadını çıkar

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

usagi91

Erzincanli guzel :))
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
9.510
13.248
168
34
Bundan bir yıl önce bir anlık hevesle saçımı küllü kumrala boyadım bir yıldırda bu rengi kullanıyorum bilenler bilir bu renk kullanması zor bir renk çok çabuk akıyor ve canlılığını yitiriyor bu aralar koyulaştırmak istiyorum saçımı ama pişman olmaktan korkuyorum pişman olursam yine açıcı girecek devreye yine yıpranacak ama renginin solmasından da bıktım usandım açıkçası çok kararsızım bu renge devam mı edeyim?yoksa saçımı koyulaştırayım mı ?bu arada saçım da beyazlar var boyamamak gibi bir şeçeneğim yok maalesef:(

Benimde şu anda kendi rengine yakın şimdi boyasanda sonra gene başka bir renk yapıcaksın o yüzden fazla takma ne istiyorsan onu yap ;) ama doğallık iyidir :KK45:

ben saçımı yıllardır siyaha boyuyordum, bi gün ani bi kararla tek işlemle kızıl oldum.. saçım mahvoldu.. ondan sonra yine hep siyaha boyadım.. ama yıllardır kafamda neredeyse hergün kızıl mı yapsam, sarı mı denesem, kumral nasıl olur, yok siyah yapayım düşünceleri.. ve 1sene saçımı boyamadım.. diplerden kendi rengim geldi öyle güzelmiş ki nasıl değerini bilemedim.. ama birsürü beyaz tel vardı tabii, mecbur boyamalıydım.. kendi rengine ulaşabileceğimi düşündüğüm bi karışım yapıp boyadım, kendi renginden biraz koyu oldu ama neyse.. bence doğal rengine dön.. açık renk boyalar saçı mahvediyor.. pişman olmaktan da korkma, son boyayı çıkaran bi ürün varmış forumda vardı.. onu kullanırsın olmazsa..

dipler koyu uçlara doğru şimdiki renginde bırakabilirsiniz. Ben sık sık boyamak yerine uçlara cila attırıyorum Yada dip boyası yaptırdığımda yıkama suyuyla uçlara doğru akıttıryorum hemde fazla yıpranmıyor :süslü:

Sürekli boyamakta saçı yıpratıyor zor renkler seçmeyin geçişi zor olan çünkü sıkılınca değiştirmesi zor oluyo açık renklerde beyaz kapanmıyor bir de o var Tek derdin bu olsun Canım ya çözümü olur tenine yakışan renk seç

Ben bikaç senedir boya işini bıraktım ama hemen her rengi denemişliğim var, en beğendiğim kumral üstüne röfle idi ama ona da bakım şart yoksa hayalet gibi oluyordum. Kızıldan nefret etmiştim. Siyah ve koyu kahve de iyiydi.

Ama Beyazın varsa dibin geldiğinde çok belli olur koyu renk boyatırsan.. O yüzden biraz daha açık renk daha mantıklı bence..
Yine de içinde kalacaksa dene alt tarafı saç sonuçta

mesela ben sarı ışıltı attırmak istiyorum bana yakışan tam sarı olmasa da açık renkler istiyorum ten rengine göre saç rengini bilmek lazım esmer olunca yakışmıyo sarışın ve beyaz olunca oluyo

dipler koyu uçlara doğru şimdiki renginde bırakabilirsiniz. Ben sık sık boyamak yerine uçlara cila attırıyorum Yada dip boyası yaptırdığımda yıkama suyuyla uçlara doğru akıttıryorum hemde fazla yıpranmıyor :süslü:
Onuda düşündüm ama beyazlarım çok fazla boyatmam gerek kuaförüm sil baştan işlem olur dedi buna saçım dayanamaz gibime geliyor:(

mesela ben sarı ışıltı attırmak istiyorum bana yakışan tam sarı olmasa da açık renkler istiyorum ten rengine göre saç rengini bilmek lazım esmer olunca yakışmıyo sarışın ve beyaz olunca oluyo
Açık buğday tenliyim ama herkes beyaz tenli olduğumu söylüyor kısaca

Onuda düşündüm ama beyazlarım çok fazla boyatmam gerek kuaförüm sil baştan işlem olur dedi buna saçım dayanamaz gibime geliyor:KK43:

Yani yine dip yapsınlar koyu kahve akıtsınlar sonra saçı hafif ıslatıp tariyolar uçlara doğru. Bence siyaha dönmeyin sonra akmıyor o siyah renk amaan bende 1 kere yaptırdım beyaz hacı şakirle yıkamıştım aksın diye gerçekten işe yaramıştı ama :skandal:

Yani yine dip yapsınlar koyu kahve akıtsınlar sonra saçı hafif ıslatıp tariyolar uçlara doğru. Bence siyaha dönmeyin sonra akmıyor o siyah renk amaan bende 1 kere yaptırdım beyaz hacı şakirle yıkamıştım aksın diye gerçekten işe yaramıştı ama :skandal:
Of of kuaföre gitmeyede utanıyorum

Back
X