merhaba kızlar benimkisi dert değil sadece çok bunaldım paylaşamk istedim.eşim askeri personel suan görevde.2 hafta olacak neredeyse yani yalnızım kızımla beraber.ramazan ayı olunca zor oluyor yalnız olmak iftarın tadı yok,sahurun tadı yok..tamam bizimde tartısmalarımız ayrılıklarımız oluyordu bazı konularda ama sunu anladımki çok alısmısım ben ona.ve cok özlüyorum.hadi ben dile getiriyorumda kızım protesto ediyor babsından abhsedince konu değiştiriyor çok güzel bir şekilde durumu anlaymamıza ragmen o bir cocuk tabiki.kızımla 2 haftadır farklı bir dünya kurduk kendimize ve eşimin ne zaman geleceği belli değil .ben calısıyorum,çalısmasam daha zor olurdu böyle ayrılıklar .aslında uzaklıklarımıza alışıgım ama hem ramazan olmasından dolayı hem kızımın artık bazı seylerı daha iyi anlıyor olmasından dolayı daha bir zor geldi..sadece paylaşmak istedim.çünkü suan yasadıgım yerde arkadasım yok denecek kadar az,kimseyide arayıp dert yanmak istemedim.
ha tabi sorun ettikten sonra sorun cok mesela eşimin ailesi hiç arayıp yalnızsın cocukla bir ihtiyacın varmı diye sormadı bu 2 hafta süresince,sadece arayıp konustular öylesine tamam ben cok şükür güçlü kendi ayakları üstünde durabilen bir kadınım yıllarcada bu böyle oldu buna çok alışıklar ondan heralde ama yi,nede ortada torunları var:) ammmaaann neyse ben sadece suan eşimin sağsalim gelmesini rutin hayatımıza devam etmemizi istiyorum dualarınızı bekliyorum.
eşim geldi mutluyuz
ha tabi sorun ettikten sonra sorun cok mesela eşimin ailesi hiç arayıp yalnızsın cocukla bir ihtiyacın varmı diye sormadı bu 2 hafta süresince,sadece arayıp konustular öylesine tamam ben cok şükür güçlü kendi ayakları üstünde durabilen bir kadınım yıllarcada bu böyle oldu buna çok alışıklar ondan heralde ama yi,nede ortada torunları var:) ammmaaann neyse ben sadece suan eşimin sağsalim gelmesini rutin hayatımıza devam etmemizi istiyorum dualarınızı bekliyorum.
eşim geldi mutluyuz
Son düzenleme: