dert değil kızlar sadece özlem...

serçecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
1.710
21
158
Gaziantep
merhaba kızlar benimkisi dert değil sadece çok bunaldım paylaşamk istedim.eşim askeri personel suan görevde.2 hafta olacak neredeyse yani yalnızım kızımla beraber.ramazan ayı olunca zor oluyor yalnız olmak iftarın tadı yok,sahurun tadı yok..tamam bizimde tartısmalarımız ayrılıklarımız oluyordu bazı konularda ama sunu anladımki çok alısmısım ben ona.ve cok özlüyorum.hadi ben dile getiriyorumda kızım protesto ediyor babsından abhsedince konu değiştiriyor çok güzel bir şekilde durumu anlaymamıza ragmen o bir cocuk tabiki.kızımla 2 haftadır farklı bir dünya kurduk kendimize ve eşimin ne zaman geleceği belli değil .ben calısıyorum,çalısmasam daha zor olurdu böyle ayrılıklar .aslında uzaklıklarımıza alışıgım ama hem ramazan olmasından dolayı hem kızımın artık bazı seylerı daha iyi anlıyor olmasından dolayı daha bir zor geldi..sadece paylaşmak istedim.çünkü suan yasadıgım yerde arkadasım yok denecek kadar az,kimseyide arayıp dert yanmak istemedim.

ha tabi sorun ettikten sonra sorun cok mesela eşimin ailesi hiç arayıp yalnızsın cocukla bir ihtiyacın varmı diye sormadı bu 2 hafta süresince,sadece arayıp konustular öylesine tamam ben cok şükür güçlü kendi ayakları üstünde durabilen bir kadınım yıllarcada bu böyle oldu buna çok alışıklar ondan heralde ama yi,nede ortada torunları var:) ammmaaann neyse ben sadece suan eşimin sağsalim gelmesini rutin hayatımıza devam etmemizi istiyorum dualarınızı bekliyorum.

eşim geldi mutluyuz

Son düzenleme:
Allah kavustursun canim, esin insallah sag salim ailesine sizlere doner.. duanin etkisi buyuk elbette, mubarek aylardayiz allah dualarinizida kabul etsin

Allah kavuştursun sizi en yakın zamanda inşallah.. yalnız kalmak zor, çalışan, güçlü bir kadın olmak her seye yetmiyor bazen.. en kısa zamanda yeniden yuvanızda beraber olursunuz inşallah..

ALLAH kavuştursun..
En kısa sürede hayırlısıyla döner İNŞALLAH eşiniz yuvasına..
Zor, çok zor..

Gittiği yerdeki kaos ortamıda hala belirsizliğini sürdürüyor..
Eğer yataklarımızda rahatça uyuyorsak bunu ordumuza borçluyuz, askerimize ve ailelerine minnettarız, sizde onlardan birisiniz..

Dualarımız sizinle emin olun..

ALLAH yar ve yardımcınız olsun..

canım tez vakitte kavuşursunuz inşaallah....
ben de asker eşiyim ve eşimden öyle zamanlarda ayrı kaldım ki :(( evet çalışıyorum, güçlüyüm , kızım var (en büyük arkadaşım)ama yine de zor... Allah yardımcın olsun...

Canım Allah kavuştursun , Allah kolaylık versin sana.
Ben de gecen hafta esimi 1 yıllığına turkmenistan a gönderdim , zor geliyor ayrılık, alışkanlıklar cok, ben bu kdr bağlandığını bilmiyordum bile:(
Ama cok şükür ki ben yalnız değilim ailemle kalıyorum, bu isin tek guzel yani da bu sanırım. Bendenin kdar cesur olup ta tek kalamzdim

merhaba kızlar benimkisi dert değil sadece çok bunaldım paylaşamk istedim.eşim askeri personel suan görevde.2 hafta olacak neredeyse yani yalnızım kızımla beraber.ramazan ayı olunca zor oluyor yalnız olmak iftarın tadı yok,sahurun tadı yok..tamam bizimde tartısmalarımız ayrılıklarımız oluyordu bazı konularda ama sunu anladımki çok alısmısım ben ona.ve cok özlüyorum.hadi ben dile getiriyorumda kızım protesto ediyor babsından abhsedince konu değiştiriyor çok güzel bir şekilde durumu anlaymamıza ragmen o bir cocuk tabiki.kızımla 2 haftadır farklı bir dünya kurduk kendimize ve eşimin ne zaman geleceği belli değil .ben calısıyorum,çalısmasam daha zor olurdu böyle ayrılıklar .aslında uzaklıklarımıza alışıgım ama hem ramazan olmasından dolayı hem kızımın artık bazı seylerı daha iyi anlıyor olmasından dolayı daha bir zor geldi..sadece paylaşmak istedim.çünkü suan yasadıgım yerde arkadasım yok denecek kadar az,kimseyide arayıp dert yanmak istemedim.

ha tabi sorun ettikten sonra sorun cok mesela eşimin ailesi hiç arayıp yalnızsın cocukla bir ihtiyacın varmı diye sormadı bu 2 hafta süresince,sadece arayıp konustular öylesine tamam ben cok şükür güçlü kendi ayakları üstünde durabilen bir kadınım yıllarcada bu böyle oldu buna çok alışıklar ondan heralde ama yi,nede ortada torunları var:) ammmaaann neyse ben sadece suan eşimin sağsalim gelmesini rutin hayatımıza devam etmemizi istiyorum dualarınızı bekliyorum.

bizimde tam 2ay bitti görevde..seni çok iyi anlıyorum Rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizi..

Back
X