Dert Değil Paylaşım

eşim bi defa üzerime yürümüştü kayınvalidem kolundan tuttuğu gibi çarptı oğlunu duvara oğlan zaten benim gelini kazanmayı bilmek lazım derdi hep..
Akilli kadinmis. Kayinvalidem cok akilli kadin oldugunu dusunur ama oyle deyil malesef. Guya hic birsey demez, ama lafini sokar, ve esim yokken. Kayinpederle bir olup bana ailemden gormedigimi soylediler gorgu filan. Cok sinirlendim, evimde cocugma baktiklari icin dedim ben cagirdim, sus otur yerine. Daha neler, guya cok asiri deyil ama kibri ve bencilligi goruyorsun. Hep ben hep benim ailem dedigini goruyorsun. Ama herkes kendine kendi ediyor. Senin kayinvaliden arkasindan aglayan gelin birakmis, benimkisi de su an kendine mesafeli gelin.

Esim benim ustume yuruse sanirim icten ice sevinir, bana ders verirler once.

kayinvalideniz nur icinde yatsin.. Allah sanada sabir versin elbet sonsuza kadar kanamiycak yaraniz bugunlerde gececek.. .. ayrica esinizede kizmayin her kes acisini farkli yasar sen aglarsin o icine atar..
Insallah Allah banada boyle kayinvalide nasip eder ..

4 ay yas için çok uzun bir süre değil mi, belki ölümü seni depresyona sokmuş olabilir, belki bi doktora görünmelisin, insan sevdiği birini unutamadığı zaman gitmezde ne zaman gider ki, bana 4 ay sonra hala ağlarak uyanman normal gelmedi, bence doktora gitmelisin, teşhisi koyacak olan doktor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…