• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil sadece danışmak istiyorum

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Kirpiklerimin köke doğru olan kısımları koyu renkli uç kısımları sarı..
Yani bu durumda uzunluğu falan belli olmuyo
Badem yağı kullanmıştım kışın uzatmıştı baya ama bundan dahada uzun olsa örümcek bacağı gibi mesela :1: fena mı olur?:1:
Renginin koyulaşması için ne yapabilirim :44:(Rimel haricinde)
Ben makyajsızda kirpiklerimin belli olmasını istiyorum böyle mini minnacık duruyo :(

Bakar mısınııızzzzzzzzzz ? :D

Ben baktım :42: ama aynı durumdayım malesef kirpiklerimin uçları daha açık renk, sanırım ten ve saç rengiyle alakalı bu değişebilir mi o konuda bi fikrim yok cnm :44:

Ben baktım :42: ama aynı durumdayım malesef kirpiklerimin uçları daha açık renk, sanırım ten ve saç rengiyle alakalı bu değişebilir mi o konuda bi fikrim yok cnm :44:

Sağol baktığın için terk edilmiş kedi yavrusu gibi hissetmiştim kendimi :1:
Saçlarım kahverengi kumralım

Sağol baktığın için terk edilmiş kedi yavrusu gibi hissetmiştim kendimi :1:
Saçlarım kahverengi kumralım

Benim de ten ve saç rengim öyle cnm demek ki ondan :36: koyulaştırmanın çözümü vardır mutlaka du bakalım bi bilen olur elbet :37:

Benim kirpikler sarı ve ve kısa...
Badem yağı kullanayım dedim anammmm gözlerim yandı hemen bıraktım..
Koyulaşması için rimelden başka çaremiz yok malesef..:ssz:

Hint yağı yada buğday yağı çözümün sanırım :)
Buğday yağı uzatır, gürleştirir, rengini koyulaştırır .
Adeta takma kirpik etkisi . :1::1:

Hint yağıdır buğday yağıdır tamam da...
Acayip gözüm yanıyor benim yaaa.

catlakb hakikatten dert degil kiz seninki benim oglumun ve kucuk kizimin birak kirpik kaslari bile belirsiz dogduklarinda sag sol cevirdim yok anam yok belli degil kaslari kirpikleri iki sari kafalininda emme benim cocuklarim olduklarindan kabul ettim gitti ikisinide :27:bi care bulursan benide haberder et canim ya yoksa buyuyunce dert ederler belki buyugundede tam tersi sirma gibi kas goz kirpik tugba buyukustune rakip benden soylemesi:52:

Back
X