dert değil şikayette değil sadece Akıl danışmak istiyorum

Nuuurrrr

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
11
0
Arkadaslar belki biraz uzun olabilir lütfen sonuna kadar okuyup yorumunuzu yapın herseyi size yanlissiz anlaticm ben yaklaşık bir yıllık evliyim nişanlilik döneminde nisan bohçası olsun vs ne alınması gerekiyorsa herzaman dediğim kayinvalime anne ben sizin zevkinize güveniyorum siz istediğinizi beğendiğinizi alın benm için farketmez çünkü ayrı illerdeydik benm sürekli gelip gitme gibi bi durumum yoktu okuyordum ve benm ailem de hiçbir talepte bulunmadı ki ben ciddi anlamda çevremde çok beğenilen herkesin oğluna istedgi bir kızım neyse konumuz bu değil :))düğün zamanı yaklaştığını da ben eşimin ve ailesinin bulunduğu memlekete gidecektim ev eşyası vs almak için normalde kendi ailemle gitmem gerekiyor ama kV bir günde. Bir güne arayip davet etmedi bizde çok umursamadik açıkçası bana söylüyordu ama telefonla konuşurken annenle gel felan die tmm annemle gitmeyi bende çok isterdim ama bizim alışveriş yapmaya gideceğimiz hafta bir sürü misafir akraba davet etmiş evine ki benm o tarihte gideceğim bir ay öncesinden belliydi evleri çok kalabalık diye annem anlayış gösterdi bana bir miktar para verdi annemin kendi çalışıp biriktidgi paradan yatak odası damatlik damat bohçası saati felan için yatak odası içinde kızım 3 bini geçmesin dedi çok varlıklı bi aile değiliz annemler ne derse bnm başım üstüne neyse ben gittim eşimin ailesinin olduğu ile ev kalabalık zaten benm gelinliğm ev eşyalarım hali perde vs alınacak ve her geçen gün misafir artıyor sinirlendim tabi haliyle benm doğru seçim yapmam için kafamı karışık olmaması gerekiyo yine de hiçbir saygısızlık yapmadım eşya almaya giderken. KV de geldi ben ısrar ettim yoksa darilacakti ama bi tavirliydi benm ona tavır yapmam gerekirken o bana yapıyordu bende inanin her iki tarafında maddi durumuna göre beğendim eşyaları gayet uyudu gelinliği de aynı şekilde ve hiç dolasmadik aynı gün aldık hepsini mobilya almaya gittiğimiz de de zaten toplu halde alindigi için fiyati uygundur annemin verdi paraya göredir diye düşündüm ama biraz fazlaymis yatakta içinde değil üstelik ama eşim hiç önemli. Değil dedi aldık yatağı da eşim aldı zaten eşimi ailesi katkıda bulunmadı ki düğüne düğünde istemedim gereksiz masraf olmasın diye kimseyi zora sokmak istemem hiçbir zman nikah yeterli dedim ama benm ve ailemin iyi niyetine rağmen. Bizi. Yaptığımız kına gecesini beğenmedi eşimin ailesi ve sülalesi hepsi burun Kıvırdi surat astilar sanki kendileri düğün yapicakmis gibi ben bilerek kendi aileme.masraf olmasın diye öyle bi kına gecesi istedim erkek tarafını masraf sokmadim kendi ailemi neden sokayim öyle değil mi kına gecesinde bana takılan altınları benm eşime vermem gerekiyomus ailemde kız tarafına gelen misafirlerin taktiklarini kız tarafı alır dedi haklilarda bana göre aldilarda kvdemler çok sinirlendi tabi bu duruma baya kişiye anlatmıştır rezil etmişler ama bize bişey demediler ben düğünde sonra tek kelime etseler mahvolurdum bana taktiklari ve onların misafirlerinin getirdiği bütün altınları eşime verdim kendi ailemin bana taktikleri altınlardan ve bileziktende verdim ki onlara söz hakkı doğmasın sussunlar diye düğün borçlarını hep eşim ödedi ödemeye de devam etti kendilerinin bi katkısı olmadığı halde bnm ailemin yapılarına laf etmeleri sinirime çok dokundu kalbim çok kırıldı bu zmana kadar en ufak saygısızlık etmedim onlarda bana iyi davranirlar Allah için bende hizmette ve saygi dskusur etmem arada bunlarla ilgili eşimle tartışıyoruz ve bana ağır konuşuyo bende ailesine karşı isinamiyorum çok sıcak davranırim ama.icimden atamiyorum siz olsanız ne yapardınız

Yani öyle bi kız olmama rağmen çoğu şeyden vazgeçtim anlayış gösterdim anlamında :)))

Konuya neden beğenilen herkesin oğluna istediği bir kızım diyerek girdiniz çok merak ettim. Ne alaka yani?

Kimse siradan, ortalama guzellikte bir kadinim, sokakta gorseniz bakmazsiniz yazmiyor nedense. Toplumun %80i Angelina Jolie'den halliceymis meger, ama bizim haberimiz yokmus :KK45:

Kimse siradan, ortalama guzellikte bir kadinim, sokakta gorseniz bakmazsiniz yazmiyor nedense. Toplumun %80i Angelina Jolie'den halliceymis meger, ama bizim haberimiz yokmus :KK45:

Aynen bütün güzel kadınlar burada toplanmış. Hayır güzel değilim diyen bile boyum uzun fiziği çok iyi diye başlıyor. :)))

AYYY sinir oluyorum millet derdini anlatıyor bir fikir istiyor aradan biri çıkıyor yok imla kuralı yok naktası yok falan
yeter ya yazı yazmayı öğrendiyse bir insan imlayıda bilir laf olsun diye konuşmanın anlamı yok

Tmm arkadaşlar benm konumun çok dışına çıktınız yine de teşekkür ederim. Hepinize iyi günler siliyorum mesajı kusura bakmayın vaktinizi aldim

bu zmana kadar en ufak saygısızlık etmedim onlarda bana iyi davranirlar Allah için bende hizmette ve saygi dskusur etmem
onlar sana iyi davranıyor,sen de hizmette saygıda kusur etmiyorsun,eeee neyi eşine şikayet edip de tartışıyorsunuzo_O

X