• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DERT DEGİL SIKINTI DEGİL SADECE İCİMDEN GECENLER

mimoza23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
265
222
53
Esim gittikten sonra sofranin basinda oturdum dusundum eski gunler geldi aklima meger ne guzel gunler yasamisiz en mutsuz sandigim gunlerde aslinda ne kadar mutluymusumdu isim vardi calisiydm hicbi sorumluluk yoktu al cantani cik arkadaslar girgir samata simdi kocaman sorumluluklar tek sevincim sukrum kizim arkadaslar yasadigmiz her anin tadini cikaralim birakin kocalari kvleri kendimizle barisalim once (iclal aydin siirinden alinti yapip bitiriyrm)simdi duysan bunlari ne uzulursn mutsuzmu kizim diye.mutsz degilmde anne yagmura vemufagimdaki kedere bi care bulamyrm.bana yasakladgn bahcelr sanada mi uzakti gidemeyisine agladinmi hic

Evlilik sorumluluk beni de korkutuyo ama ne bilim ya sevilmekte istiyorum.Yasadiginiz anin tadini cikarin diyosunuz bence siz de oyle yapin farketmeden kendi tafsiyenizi atliyosunuz aslinda:)
Herseyi zamaninda yasamak guzel

Esim gittikten sonra sofranin basinda oturdum dusundum eski gunler geldi aklima meger ne guzel gunler yasamisiz en mutsuz sandigim gunlerde aslinda ne kadar mutluymusumdu isim vardi calisiydm hicbi sorumluluk yoktu al cantani cik arkadaslar girgir samata simdi kocaman sorumluluklar tek sevincim sukrum kizim arkadaslar yasadigmiz her anin tadini cikaralim birakin kocalari kvleri kendimizle barisalim once (iclal aydin siirinden alinti yapip bitiriyrm)simdi duysan bunlari ne uzulursn mutsuzmu kizim diye.mutsz degilmde anne yagmura vemufagimdaki kedere bi care bulamyrm.bana yasakladgn bahcelr sanada mi uzakti gidemeyisine agladinmi hic

O değil de dünü düşünüp bugünü de kaçırmıyor musunuz?

arada herkese gelır boyle dusunceler kronıklesmedıgı surece sıkıntı yok..krononıklesırse yıne konusalım

E o zaman hayatinin tadini cikar? Tavsiye ettigini kendin yapamiyosun. Evlisin kocan var kizin var mutlu ol sen de niye gecmise takiliyosun madem

Şimdinin ustası olmazsan geçmiş ve geleceğin kölesi olursun.

Biranlik dusunceydi benimki arkadslar onu paylasmak istedm yoksa gayet neseli ve hayatin tadini cikarmasini bilen bi insanim icimden gecenleri yazdim sadece

Back
X