Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ufak Tefek Cinayetler'in resmi iletişim adreslerini bulup onlara ulaşın derim ya da bölüm sonunda sponsorlar yayınlanıyor ya reklam olarak onu izleyin dikkatlice. Orada ev eşyası satan marka neyse ona aittir muhtemelen atıyorum Boyner vs.
Ufak Tefek Cinayetler'in resmi iletişim adreslerini bulup onlara ulaşın derim ya da bölüm sonunda sponsorlar yayınlanıyor ya reklam olarak onu izleyin dikkatlice. Orada ev eşyası satan marka neyse ona aittir muhtemelen atıyorum Boyner vs.
UTC'ye bir mail atın belki dönüş yaparlar. Sanat ekibini buldum sizin için bir Google aramasıyla birini bulup ulaşmaya çalışın muhtemelen ilgilenirler. Yani öyle düşünüyorum.
Sanat Şef Asistanı
Nergis Özsoy
Sanat Ekibi
Ahmet Karataş
Özkan Saraç
Hazel Özkal
Tugay Doğan
Ferhat Kaya
UTC'ye bir mail atın belki dönüş yaparlar. Sanat ekibini buldum sizin için bir Google aramasıyla birini bulup ulaşmaya çalışın muhtemelen ilgilenirler. Yani öyle düşünüyorum.
Sanat Şef Asistanı
Nergis Özsoy
Sanat Ekibi
Ahmet Karataş
Özkan Saraç
Hazel Özkal
Tugay Doğan
Ferhat Kaya