Dert değilde, bir soru...

ItsDestiny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
53
0
36
Diğer
Bazılarınıza çok saçma gelebilir ama inanın merak ediyorum.
Bir babanın kızının gelişimini takip etmesi, değişikliğine göz ucuyla bakması, normal mi?
Bacaklarındaki tüylerini alır mesela, göğüsleri büyümeye başlamıştır vs.
Sakın beni yanlış anlayıp ''Sen ne demek istiyorsun'' falan demeyin.
Sırf merak. Gerçekten. :26:
Biliyorum saçma geleceğini ama..
Neyse, yorumlarınızı bekliyorum. :44:

Son düzenleme:
Alışılmışın dışında bişey bu...
Takip eden babalar vardır elbet ama belli edeceklerini sanmıyorum..:44:

Bende sanmıyorum farketse takip etsede söylemez belli etmez gibi geliyor bana

bir baba evladının her şekilde gelişimini takip eder,etmelidir de zaten.
tabii'aaaa kızım göğüslerin nasıl da büyümüş,ne de güzel olmuş'şeklinde değil:17::17::17:
anneler de erkek çocuklarının gelişimini takip etmiyor mu?
ediyor tabii ki.
bence normal.

bu tür konularda ilgili bir çok baba tanıyorum.onlara ne şekilde nasıl davranacağını anlatan tüyleri çıkınca jilet yerine ağda tarzı şeyler kullan diyen.regli olmaya yakınken oturup anlatan korkmaması gerektiğini söyleyen öğretici babalar çok var.

Bazılarınıza çok saçma gelebilir ama inanın merak ediyorum.
Bir babanın kızının gelişimini takip etmesi, değişikliğine göz ucuyla bakması, normal mi?
Bacaklarındaki tüylerini alır mesela, göğüsleri büyümeye başlamıştır vs.
Sakın beni yanlış anlayıp ''Sen ne demek istiyorsun'' falan demeyin.
Sırf merak. Gerçekten. :26:
Biliyorum saçma geleceğini ama..
Neyse, yorumlarınızı bekliyorum. :44:

böyle bir derdiniz mi var? bence acik olarak sormalisiniz? ona göre yorum yapabiliriz...yoksa sirf meraktan buraya herseyi yazamayiz degilmi? hassas bir konu ...

Son düzenleme:
Evet böyle babalar var. Dayım gibi.
Kuzenime bikini almaya gittiğimizde "kızım göğüslerin büyüdü çok süngerli bikini alma" diyebiliyor. Dayımın marketi var. Kuzenim regl olduğu zaman babasını arayıp "gelirken ped getirir misin baba?" dediğinde de "normal mi olacak uzun mu?" diye soruyor. Çok tatlı ve hallerinden memnunlar. Güzel şeyler bunlar, hoş zamanında bende babamla iç çamaşırı, ağda, ped vs alışverişimi yapardım.
Bence hepsi takip ediyor ama bazıları belli ediyor.

1 kaç olay var kafamda çözemediğim. Aklımdan çıkmayan.
1. si, 12 yaşındaydım; galiba sırtımda bir şey vardı ve çok kaşındırmaya başlamıştı anneme kaşımasını söylemiştim, üstümü biraz kıvırmıştı. Sonra babamın bana ''Göğüslerin belirginleşmiş, görmüyor musun sen? Başkalarının içinde de mi yapıcaksın böyle'' dediğini hatırlıyorum. 2. olayda daha geçenlerde oldu. Laptopu kucağıma almış, bacaklarımı uzatmıştım.(ama normal uzanmıştım yani bacaklarımı uzattığım dediğim. dinlenmek için uzanır gibi. havaya dikmedim yani. evinizde rahat edebileceğiniz gibi.) Babam yemeğin hazır olduğunu söyleyip çıktı odadan, sonra annemle konuştuklarını duydum. Yemekten sonrada annem yanına çağırdı, düzgün otur baban kızdı, dedi. Ne dedi diye sordum. Öyle uzatmasın bacaklarını, abisi var bende bir erkeğim. demiş. Bunları yazarken inanamıyorum. Babam aslında hiç sert değildir. Yani tek problem bu 2 olaydır. Alışverişte ne beğeniyorsan alıcaksın benden hiç çekinme der. Sinemaya gideceğim dediğimde kimle gittiğini çekinmeden söyle der. Hatta bir arkadaş ben nasıl tüylerin alınacağını söyleyen babalarda biliyorum demiş ya. Babam onuda farkedince bunları annenle falan halledebilirsin demişti. Ama şu söylediğim 2 olay.. Kafamdan çıkmıyor. :50:
-Haa birde çözemediğim dedim çünkü 2.sinde söylediğim ''bende bir erkeğim'' demesi. Saçma geliyor bana...

Son düzenleme:
Ya tamam saçma biliyorum. Şimdi yazdıklarımı okuyunca banada saçma geldi hatta.
Yorumlarınızı hala bekliyorum ama kızmayın nolur. :35:

Baban sadece Erkeklerin yanında öyle oturma diyerek söylemiştir.
Babasının abisinin yanındada öyle oturmasın demek istemiştir.
saygı anlamında.

evet böyle babalar var o babalardan biride benim dedemdi annem hep anlatır annenem hiç anlatmazmış kız çocuğu herşeyi bilmez diye ama dedem giyimlerinden kuşamlarına temizliklerine adet dönemini bile anlatmış 5 kız olunca hepsinin dert ortağı ailesinde sorun olan dedeme koşardı bende bir çok şeyi dedemden öğrendim canı dedem keşke şimdide olsaydı

Yani ''Ben de bir erkeğim'' hoş bi cümle değil ''Etkilenebilirim'' mi demek? ama bilemiyorum ki :/

İşte benimde maalesef aklıma ilk bu geldi. :95: Ama babam ya o benim. Böyle düşündüm diye kızıyorum kendime. Bana ''İnşallah önce güzel bir mesleğin olduğunu, sonrada torunumu görürüm.'' diyor yani. Böyle düşünmek.. İğrenç! :84:

1 kaç olay var kafamda çözemediğim. Aklımdan çıkmayan.
1. si, 12 yaşındaydım; galiba sırtımda bir şey vardı ve çok kaşındırmaya başlamıştı anneme kaşımasını söylemiştim, üstümü biraz kıvırmıştı. Sonra babamın bana ''Göğüslerin belirginleşmiş, görmüyor musun sen? Başkalarının içinde de mi yapıcaksın böyle'' dediğini hatırlıyorum. 2. olayda daha geçenlerde oldu. Laptopu kucağıma almış, bacaklarımı uzatmıştım.(ama normal uzanmıştım yani bacaklarımı uzattığım dediğim. dinlenmek için uzanır gibi. havaya dikmedim yani. evinizde rahat edebileceğiniz gibi.) Babam yemeğin hazır olduğunu söyleyip çıktı odadan, sonra annemle konuştuklarını duydum. Yemekten sonrada annem yanına çağırdı, düzgün otur baban kızdı, dedi. Ne dedi diye sordum. Öyle uzatmasın bacaklarını, abisi var bende bir erkeğim. demiş. Bunları yazarken inanamıyorum. Babam aslında hiç sert değildir. Yani tek problem bu 2 olaydır. Alışverişte ne beğeniyorsan alıcaksın benden hiç çekinme der. Sinemaya gideceğim dediğimde kimle gittiğini çekinmeden söyle der. Hatta bir arkadaş ben nasıl tüylerin alınacağını söyleyen babalarda biliyorum demiş ya. Babam onuda farkedince bunları annenle falan halledebilirsin demişti. Ama şu söylediğim 2 olay.. Kafamdan çıkmıyor. :50:
-Haa birde çözemediğim dedim çünkü 2.sinde söylediğim ''bende bir erkeğim'' demesi. Saçma geliyor bana...

destinycm çok özel olacak ama babandan değil de bir başkası tarafından küçük yaşlarda tacize uğradınmı?

Hayır. Erkeklerden nefret ettiğimi, şüphelendiğimi mi düşündünüz?

hayır başka bir nedeni var,küçük yaşta özellikle yakın akraba tarafından(ensest) tacize uğrayan çocuklar herkesin böyle bir potansiyeli olduğunu düşünüp ergenlik ve sonrasında her hareketten sözden bir anlam çıkarırlar,daha doğrusu korkarlar. o yüzden sordum canınızı sıktıysam üzgünüm.

Yazdığınız yorumları okumaya devam edicem ama paranoyaklık yaptığımın farkındayım ben. sadece o cümle takılmıştı kafama ve sizin cevaplarınızla saçmaladığımın dahada farkına varmak istedim. Bunları yazarken bile kızardım gerçekten.Keşke yazmasaydım hiç. Her neyse.. Yorum yapan herkese teşekkürler. :71:

Son düzenleme:
adet olduğumda ilk babama dedim ben
yeri geldi kızım bacaklrnda benimki gbi olmş ağdya gt dedi
telefonla arayıp ped al gece için olsun dedim
ateşlendm bi klot bi atlet duşa soktu
anneler oğullarıyla ilgilenince nası normalsa babalarda kzlaryla ilglnnce normal

Back
X