• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert degilde, paylasmak istiyorum galiba

Sizin instagram profilinizi bile bilecek kadar iyi taniyor o zaman. O fotolara nasil ulasmis ben de onu merak ettim. Ve biri cok buyuk cesaretle intikam almis helal olsun
ozamanlar profil fotosu olarak kullanmistim bitanesini. digerlerini onun yakinlarinin profillerinden aldigini tahmin ediyorum. yani fotolari bulmak zor degil. ben daha cok onun o yari ciplak gobekli cirkin fotolarini nerden bulmus, onu merak ettim acikcasi ahaha.

ayrica instagrami senelerdir kullaniyorum, ismim hic degismedi. bi sekilde bulmustur herhalde.

Seçenekleri çoğaltıyorum :KK45:
Ya bana da yakın bir arkadaşım eski eşimin videosundan bahsetmişti. Bazı gazetelerde,kanallarda falan röportajları vardı.
"Nasıl böyle kıl,itici bir adamla evlendin zamanında" diye bayağı hüzünlenmişti :KK70:
haha, huzune gerek yok, sonucta vazgecmismisin o kil heriften, evet, olay bence budur.

Fotolara seni kim eklemiş ? O profilleri engelle bence.
Eski Eş boş kafalının tekiymiş kaybetmiş sizde kaybettiğini Görmüş olmuşsunuz böylelikle.
Şu anki eşinizinde ikinci Evliliği mi ?

ya benim bile yağlarım eridi ^^ ne güzel şükür sebebi resmen, kurtulmuşsunuz ve adam kendi kendini bitirmiş :))))))))

ya benim bile yağlarım eridi ^^ ne güzel şükür sebebi resmen, kurtulmuşsunuz ve adam kendi kendini bitirmiş :))))))))
aynen oyle:)) ah bide beni rahatsiz etmeseler. az once yeni bir profil daha acip etiketlemisler beni. bu kez yeni goruntulerde var. yahu rahat birakin beni onu evire cevire rezil edin dimi ama.

Fotolara seni kim eklemiş ? O profilleri engelle bence.
Eski Eş boş kafalının tekiymiş kaybetmiş sizde kaybettiğini Görmüş olmuşsunuz böylelikle.
Şu anki eşinizinde ikinci Evliliği mi ?
Yeni profil olusturuyorlar gercek bir insan oldugunu sanmiyorum profil isimlerinin. onunla alakali nekadar foto varsa koymuslar ama olay tam bir yap boz. Bi cocuk var bikac fotoda, hamile kadin, hatta hamilelikte 3d goruntusu bile var, yine kimligi hem kendinin hem kuzeninin, bulgar kulublerinde (muzikten anladim) onun bunun cebine para sokusturdugu videolarda var bu kez. ah bide ben olmasam o pisliklerin arasinda..

Yeni profil olusturuyorlar gercek bir insan oldugunu sanmiyorum profil isimlerinin. onunla alakali nekadar foto varsa koymuslar ama olay tam bir yap boz. Bi cocuk var bikac fotoda, hamile kadin, hatta hamilelikte 3d goruntusu bile var, yine kimligi hem kendinin hem kuzeninin, bulgar kulublerinde (muzikten anladim) onun bunun cebine para sokusturdugu videolarda var bu kez. ah bide ben olmasam o pisliklerin arasinda..
Adamın hayatını komple koymuşlar. Belki de evli adam neler yapıyor gibisinden paylaşmışlar. Etiketi üzerinizden kaldırın.
Sizin şu an ayrılmış oldupunuzu bilmeyen birileri muhtemelen.
Engelleyin hepsini komple.
Ne kadar üzmüşse sizi artık bu aciz halini Allah çıkarmış Karşınıza.

Çok şaşırmışsınızdır heralde bu olayı ilk gördüğünüzde, amanın ne kindar insanlar var böyle.kimbilir kimin kuyruğuna bastı ki adam böyle rezil etmişler

Back
X