- 30 Ocak 2013
- 29.416
- 43.904
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
üni ye giderken yapsam abartı olur mu kahve tonlarında far kullanarakYoo normali ikisinin bir arada kullanılması aslında ama günlük makyajlarda, abartı sevmeyenler tercih etmiyor. Yani o senin makyajı nasıl kullanmak istediğine bağlı
yakışmıyor beyaz kalem ölü gibi gösteriyor beniAlta beyaz kalem sür daha güzel olur
çok iri değil gözlerim neyse deneyeym bn :)gözü olduğundan küçük gösterir ama fazla olmaz bence
daha önce denemedim ama deneyeceğimBen de sadece eyeliner kullaniyordum. Son bir haftadir altada ince bir kalem cekmeye basladim. Abarti olmuyor ben baskalarinda begeniyorum ama bana olmadi.Benim gozlerim esek gozu gibidir alta da surunce kucuk gorunduler ve benim cok hosuma gitmedi mesela,sen yakistiriyorsan kendine ben hos buluyorum alta surmeyi de
denedim güzel oldu resmde atacğm yüklensin :)Ben öyle yapıyorum gaayette seviyorum sen de yaapabilirsin
size neAllah başka dert vermesin.
Yahu şurda insanlar dertlerini üzüntülerini paylaşıyorlar sizde eyelinerı nasıl kullansam diye soruyorsunuz?? Biraz saygısızca değil mi?
Forum takipcisiyim.Burada insanlar dertlerinden bahsediyor.eyelinerı nasıl çekerim diye sormanız doğru bir davranış değil.size ne
Forum takipcisiyim.Burada insanlar dertlerinden bahsediyor.eyelinerı nasıl çekerim diye sormanız doğru bir davranış değil.
Sorunuzun yeri burası değil.Ve cevaplarınızı düzgün verirseniz daha sağlıklı iletişim kurabiliriz.
Hem derdinin yerinin burada olmadığını bilerek paylaşım yapıyor hemde uyarılmaya tahammül edemiyor.Düzgün üslup kullanmazsa banlanir işte böyle. Hayir yani neden güzel bir şekilde anlaşmak varken çirkinlesmeyi secer ki insanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?