Dert deil, tecrbelerinizi renmek istiyorum

teşekkür ediyorum er-ca inşallah opuyorumnanaktan çocuk 5 yaşında canım, ama daha küçük gösteriyor bence

Seni alnından öpüyorum ne yüce bir duygudur, ne güzel bir yürektir bu.

Allah gönlüne göre versin, inşallah kendi bebeğini de en kısa sürede kucağına alırsın.
2 çocuğunda bir arada senin gibi güzel ruhlu bir anneyle büyürler.

karamel69 , simayyy teşekkür ediyorum Allah gönlümüze göre versin insallahopuyorumnanaktan

bana yardımlarınla ne kadar iyi biri olduğunu zaten anlamıştım şimdi hayranlığım bir kat daha arttı :) Ayrıca kendi çocuğunun da olacağına yürekten inanıyorum.Annemin de evlendiğinde 3 sene çocuğu olmamış; ama bak şimdi ben varımm ,abim varrr :) Hem doğuracağın hem de evlat edineceğin çocuğunla mutlu bir yaşamın olur inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
sizi çok tebrik ediyorum bu yüce gönüllü davranışınız için
inşallah çok güzel bir aile olursunuz

Son düzenleme:
vallaha sizede eşinizede hayran kaldım eminim Allah bu güzel yüreklere büyük sevinçler tattıracaktır

Seloş , Zeynep neslihan , Remedios , Nazz81 çok teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan
Zeynepcim seninde saglıklı,mutlu,cocuklarınla çok güzel bi hayatın olacak,Allah herşeyi gönlümüze göre versinopuyorumnanaktan

Tebrik ederım canım..
O kadar güzel bir şeyki bu tarif edilemez canım..Allah sana güzel günler nasip etsin insallah

çok yüce gönüllü bir ınsansınız... bu arada acaba çocuğun tedavi olma olanağı var mı?

EsraCadı , dove teşekkür ediyorum kızlaropuyorumnanaktan dove canım benim yurttan aldıgım bilgi kadarıyla tedavi şansı yokmuş akraba evliliginden olan bir çocukmuş ve görme sinirleri gelişmemiş bununda tedavisi mümkün değilmiş,ama biz çocugu aldıktan sonra doktor doktor gezecegim belki bi umut farklı bişey diyen çıkar,yada ilerde belki tıp gelişir bir çözümü olur bu durumun:Saruboceq:

Ben görme engelliler ilköğretimde çalışıyorum. Görme engelliler okulunda bir çok şey öğrenebiliyorlar sorun sıkıntı olmuyor. Bence çok güzel bir şey sahip çıkmak destek olmak. Okulumuzda bir çok görme engelli öğretmende var yani bir yerlerede gelebiliyorlar başarılı olabiliyorlar. Ayrıca Ankaradaymıssın Ankara da iki tane görme engelliler okulu var. Ve gerçekten çok kaliteliler. Eğer evlat edinirseniz oradaki okullara gönderirsiniz ve çok da iyi eğitim veriyorlar. Devlet bir çok ihtiyaçlarınıda karşılıyor bir de bu lise için girilen sınavlardada başarıları iyi bence çok zor olmaz. Uzman desteğide alırsanız hiç bir sıkıntı yaşanmaz.

canım seninle birebir hiç muhabbetimiz olmadı ama nickini ve yorumlarını biliyorum ve hep sempati duymuştum sana yanılmamışım bu konunu yeni gördüm senin gibi değerli bir kadının o yavruya çok çok iyi bir anne olacağından kimsenin şüphesi yoktur zaten.

inşallah sen de doğum yaparsın eşinle ve çocuklarınla huzurlu sağlıklı bir yaşam diliyorum size:asigim:

Son düzenleme:
Guzidex bilgilendirdiğin için teşekkür ederimopuyorumnanaktanbende okumasını istiyorum bu hayatta kendi ayakları üzerinde durması gerekiyor bunun için elimden gelen herseyi yapacagım,o kendi ayakları üzerinde durmaz hayatta güçlü olamazsa gözüm açık gider,korkuyorum onun geleceginden...

Satrapi...çok teşekkür ederim canım çok duygulandırdın beni,inşallah canım, Allah gönlümüze göre versin :Saruboceqpuyorumnanaktan

bunu yapabiliyosan ne mutlu sana canım...büyük sevaba girersin ..şahsen ben cesaret edemem gibi geliyo ama sende evlat hasretide var belki öyle bi durumda duygularım değişir benimde bilemiyorum ama taktir ettim seni ....bide iyi düşün bence ömürlük olay bu bırakmak yok ...hem 4 yıldır çocuğun olmuyomuş az bi zaman ama Allah sonradanda verebilir canım o zaman da inşallah aldığın çocuğa tavrın ilgin değişmez..duygusal değil tamamen mantığınla düşün...hakkında hayırlısı olsun zor bi karar...

ay_82 teşekkür ederim canım yorumun içinopuyorumnanaktan çok haklısın zor bi karar bu nedenle bu konuyu açmıştım tecrubelerden faydalanmak için ama yaşayan olmamış,etrafımdada yok,ben bunu yapmaya karar verdim umarımki onun içinde bizim içinde hayırlı olur:Saruboceq:

sizi ve eşinizi çok tebrik ederim allah katında alacağınız sevapların hesabı bile olmaz ama üzerinde çok düşünülmesi gereken bir konu çünkü ileride çocuğunuz olma ihtimali var allah ım yardımcınız olsun ve size en doğru kararı verdirsin

nehiroguz teşekkür ederim yorumun için,kendi çocugumda olacak insallah ve ona abilik yapıcak benim meleğim,böle olmasını çoook istiyorum inşallah olucak:Saruboceqpuyorumnanaktan

Çok duygulandım. Yürekten tebrik ediyorum.vereliniortak
Onlar bizlerden çok daha duyarlı ve duygusal. Onun için zorluk çekeceğinizi düşünmüyorum.
Ancak öncelikle koruyucu aile olarak alırsınız zaten. Anne veya baba hayatta ise bildiğim kadarıyla onların rızası olmadan evlatlık alınmıyor. Bir de sanırım 35 yaşı doldurmak ve çocuksuz olmak gerekiyor.
Siz devamlı irtibat halinde olduğunuzdan daha çok bilgi sahibisiniz tabii ki.
Engelliler de imkanlar sağlandığında en iyi şekilde okuyorlar ve mesleğinde başarılı olanlar çok.
Onunla her şekilde ilgileneceğinize inanıyorum.
Her şey gönlünüzce olsun.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…