Ya aslında çok arkadaşım var boş zamanımız oldugundan değil boş zamanlarımızda zaten geziyor yeni yerler keşfediyoruz sadece bazen oluyor artık adına depresyon mu diyoruz o oluyor sanırım :) böyle bişey yapasım gelmiyor stres birikiyor sanki üzerime onu da atacak bisey bulamadıgımda mutsuz oluyorum tekvando vs düşünüyorum bunun için bi bayana en gerekli sey belkide şu devirde bakalım yeni şeyler keşfetmeliyim sanırımArkadaşın olursa zamanın Nasıl geçtiğini anlamazsın.
Depresyon olduğunu düşünüyorsan doktora git bence.Ya aslında çok arkadaşım var boş zamanımız oldugundan değil boş zamanlarımızda zaten geziyor yeni yerler keşfediyoruz sadece bazen oluyor artık adına depresyon mu diyoruz o oluyor sanırım :) böyle bişey yapasım gelmiyor stres birikiyor sanki üzerime onu da atacak bisey bulamadıgımda mutsuz oluyorum tekvando vs düşünüyorum bunun için bi bayana en gerekli sey belkide şu devirde bakalım yeni şeyler keşfetmeliyim sanırım
Evet var ancak kulüp başkanları kendilerini bişey sanan insanlar birarada durulabilecek insanlar değil giren ortamın sıkıcı oldugunu söylüyor bende o yüzden hiç yeltenmedimOkulun kulüplerine katılın haftada bir iki toplanıyor onlar. Güzel de zaman geçer.
Sorun sadece bazı zamanlar stresini atabilecek bir ortam oluşturamamak kendime ama bakalım bu sefer farklı etkinlikler keşfetmeyi düşünüyorum :)Depresyon olduğunu düşünüyorsan doktora git bence.
Puzzle hiç aklıma gelmemişti çok mantıklıymış kendime bikaç puzzle alıyım o zman bencede kafa dağıtabilecek bişey.Dediğin gibi o durumda gezesi falan gelmiyor insanın yemek falan pişiriyorum bende internetten farklı yemek çeşitleri bulup onları deniyorum ama oda bir yere kadar götürüyor seni :)Puzzle yapabilirsin,orgu orebilirsin,resim kurslarina gidebilirsin.ama en iyi gelen şey spor yapmak...gerçi öyle bi psikolojide evden cikasi gelmiyor insanin.
ben puzzle yapardim,bi yandan kulaklik takar müzik dinlerdim.
Yapma yapma kilo alirsin bide masraf olurPuzzle hiç aklıma gelmemişti çok mantıklıymış kendime bikaç puzzle alıyım o zman bencede kafa dağıtabilecek bişey.Dediğin gibi o durumda gezesi falan gelmiyor insanın yemek falan pişiriyorum bende internetten farklı yemek çeşitleri bulup onları deniyorum ama oda bir yere kadar götürüyor seni :)
Valla kilo aldırıyorsa çok iyi :) 51 im şuan ama boyuma göre almam gerekiyor puzzle bütün dertlerimin gitmesine vesile olcak heraldeYapma yapma kilo alirsin bide masraf olur
.internette daha ucuz puzzle bu arda aklinda olsun.
Yoook devamli yemek yapman kilo aldirir masraf olur manasinda.ama senin dediğin gibi de anlasiliyo haklisin.puzzle yemeği unutturur ayol,kilo bilen verilirValla kilo aldırıyorsa çok iyi :) 51 im şuan ama boyuma göre almam gerekiyor puzzle bütün dertlerimin gitmesine vesile olcak heralde
evet çerez cips iyi gider.ben yemek yapmayi sevmiyorum.yemeyi seviyorum ben.Yaaa aslında ben o tür şeylerle ugrasınca abur cubur çok yerim bide oturdugun yerden çok kaloride yakmazsın :)) yemek pişirince kokusundan bile doyuyorum nedense :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?