Dert demeyelim de sizden bir tavsiye kızlar :)

Sym7

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
50
19
18
Ben bir süredir burdayım ama ilk defa konu açmak nasip oldu.Şöyle ki ailemden uzak bir şehre gidip orada okuyorum yaklasık 3 senedir aynı üniversitedeyim ancak orada iken bazı zamanlar bunalımda oluyorum yani kafamı dağıtacak moralimi düzeltecek şeyler arasam da pek bulamıyorum aileden uzaklıgında verdiği bi stres oluyor üzerimde nelerle meşgul olabileceğimi bilmiyorum hobi desem pek bi ugraşımım yok bu konuda yani sizler ne önerirsiniz farklı bir şehirde stres altında olmamam için ne gibi şeyler yapmalıyım?

Gençlik merkezlerine üye olup orada yapılan etkinliklere katılabilirsin.

Teşekkür ederim evet bu sefer ki gidişimde bende böyle bir etkinlik düşünüyorum inşallah kafama yatan bi etkinlik bulabilirm:KK64:

Arkadaşın olursa zamanın Nasıl geçtiğini anlamazsın.

Okulun kulüplerine katılın haftada bir iki toplanıyor onlar. Güzel de zaman geçer.

Arkadaşın olursa zamanın Nasıl geçtiğini anlamazsın.
Ya aslında çok arkadaşım var boş zamanımız oldugundan değil boş zamanlarımızda zaten geziyor yeni yerler keşfediyoruz sadece bazen oluyor artık adına depresyon mu diyoruz o oluyor sanırım :) böyle bişey yapasım gelmiyor stres birikiyor sanki üzerime onu da atacak bisey bulamadıgımda mutsuz oluyorum tekvando vs düşünüyorum bunun için bi bayana en gerekli sey belkide şu devirde bakalım yeni şeyler keşfetmeliyim sanırım

Ya aslında çok arkadaşım var boş zamanımız oldugundan değil boş zamanlarımızda zaten geziyor yeni yerler keşfediyoruz sadece bazen oluyor artık adına depresyon mu diyoruz o oluyor sanırım :) böyle bişey yapasım gelmiyor stres birikiyor sanki üzerime onu da atacak bisey bulamadıgımda mutsuz oluyorum tekvando vs düşünüyorum bunun için bi bayana en gerekli sey belkide şu devirde bakalım yeni şeyler keşfetmeliyim sanırım
Depresyon olduğunu düşünüyorsan doktora git bence.

Okulun kulüplerine katılın haftada bir iki toplanıyor onlar. Güzel de zaman geçer.
Evet var ancak kulüp başkanları kendilerini bişey sanan insanlar birarada durulabilecek insanlar değil giren ortamın sıkıcı oldugunu söylüyor bende o yüzden hiç yeltenmedim

Puzzle yapabilirsin,orgu orebilirsin,resim kurslarina gidebilirsin.ama en iyi gelen şey spor yapmak...gerçi öyle bi psikolojide evden cikasi gelmiyor insanin.
ben puzzle yapardim,bi yandan kulaklik takar müzik dinlerdim.

Puzzle yapabilirsin,orgu orebilirsin,resim kurslarina gidebilirsin.ama en iyi gelen şey spor yapmak...gerçi öyle bi psikolojide evden cikasi gelmiyor insanin.
ben puzzle yapardim,bi yandan kulaklik takar müzik dinlerdim.
Puzzle hiç aklıma gelmemişti çok mantıklıymış kendime bikaç puzzle alıyım o zman bencede kafa dağıtabilecek bişey.Dediğin gibi o durumda gezesi falan gelmiyor insanın yemek falan pişiriyorum bende internetten farklı yemek çeşitleri bulup onları deniyorum ama oda bir yere kadar götürüyor seni :)

Puzzle hiç aklıma gelmemişti çok mantıklıymış kendime bikaç puzzle alıyım o zman bencede kafa dağıtabilecek bişey.Dediğin gibi o durumda gezesi falan gelmiyor insanın yemek falan pişiriyorum bende internetten farklı yemek çeşitleri bulup onları deniyorum ama oda bir yere kadar götürüyor seni :)
Yapma yapma kilo alirsin bide masraf olur
:KK53:.internette daha ucuz puzzle bu arda aklinda olsun.

Yapma yapma kilo alirsin bide masraf olur
:KK53:.internette daha ucuz puzzle bu arda aklinda olsun.
Valla kilo aldırıyorsa çok iyi :) 51 im şuan ama boyuma göre almam gerekiyor puzzle bütün dertlerimin gitmesine vesile olcak heralde:KK70:

Valla kilo aldırıyorsa çok iyi :) 51 im şuan ama boyuma göre almam gerekiyor puzzle bütün dertlerimin gitmesine vesile olcak heralde:KK70:
Yoook devamli yemek yapman kilo aldirir masraf olur manasinda.ama senin dediğin gibi de anlasiliyo haklisin.puzzle yemeği unutturur ayol,kilo bilen verilir :KK54:

Yaaa aslında ben o tür şeylerle ugrasınca abur cubur çok yerim bide oturdugun yerden çok kaloride yakmazsın :)) yemek pişirince kokusundan bile doyuyorum nedense :)

Yaaa aslında ben o tür şeylerle ugrasınca abur cubur çok yerim bide oturdugun yerden çok kaloride yakmazsın :)) yemek pişirince kokusundan bile doyuyorum nedense :)
evet çerez cips iyi gider.ben yemek yapmayi sevmiyorum.yemeyi seviyorum ben.:KK53::KK48:

Yemek pişiriyorum dediğime bakma bende tatlı pasta börek salata tarzı şeyler yapmayı seviyorum digerlerini yaparken sevgiyle istekle yaptıgım söylenemez :))

Back
X