Dert Edinemediğin Memleketim

işte bak bu yüzden kapandı siyaset topiği bu yüzden dün geceden beri darbeyle ilgili konular açılamadı.. sanıyorsunuz ki bir tek biz duyarlıyız bir tek biz memleket sevdalısıyız her şeyin en'i en'i biziz. dua isteyen ye bile cahiller diyor insanlar neden ezan okunduğunu sormuş ki bende merak ettim kaç darbe gördük hayatımızda neyin ne anlama geldiğini nerden bilelim. ama tıpkı sizin gibi yine en çok duyarlı olduğunu düşünen biri hain olmakla cahil olmakla suçladı..

yani kendinize tavırlarınıza bakmadan, neden sonuç ilişkisi kurmadan başkalarına yardırıyorsunuz ya bir kez daha ümidimi kaybediyorum. dua topiğinde bile kutsala saygı duymadan üslüpsuz, ayarsız dedikodular yapılıyor. dua isteyen üye banlanana kadar önce konu açarak sonra profilinden diğerlerine saydırıyor.

aman neyse kime ne anlatıyorum ki... devam edin her şeyin en doğrusunu bilmeye
Eleştirim siteye. Alevlendirmenize inanın hiç lüzum yok.

siz sakin olduğunuzu düşünseniz bile biri gelip çileden çıkarabiliyor. yani amaç aslında herkesi korumak. burada yazıp çizmekte bir sonuç vermeyecek kimseye. yorulduğumuzla kalacağız. insanın çok şey yazası geliyorda işte...
Aynen ya ben ki normalde pamuk gibiyim herkesle güzel güzel konuşurum siyasette çılgına dönüyorum pis ağızlı vicdan mekanizması çalışmayan insanlarla da kenetlenmek falan istemiyorum o yüzden. Hiçbiri de umurumda değil empati falan da yapmam.

bi de merak ediyorum kk açılana kadar nerede dertleniyordunuz memleketi?
Doğrudan sizinle tartışmak gibi bir niyetim yok gerçekten. Tekrar söylüyorum; ben site yönetimini eleştiriyorum.

Askerin basini kesmisler ya o gencecik askerin ya, oldurmusler linc etmisler. Sabahtan beri agliyorum. Canim aciyor..
Bunu burda yazmak istedim sadece. Lutfen lutfen o hicbir seyden haberi olmayip emir kulu olan 20- 23 yasindaki genclere kiymayin Allah askina kiymayin..
Her yerde söylüyorum burada da söyleyeceğim o haberin doğruluğu kesin değil.

Dün ankarada milletin üstüne ateş açtı o askerler bizzat kuzenlerim oradaydı.

Zaten buraya yazmayınca dertlenme sayılmıyor derdimiz. Buraya konu açmayan üyeler olarak biz inanılmaz rahatız evimizde, belirli topluluk kurallarına uyduğumuz için değilde görümcemizi veya kayınvalidemizi çekiştiriyor olduğumuzdan konu açmıyoruz kkya darbe girişimiyle ilgili. Daha iyi hissettiniz mi sayın bilinçli vatandaşlar?

Kısaca yasak diye buraya konu açıp forumdan üyelikten çıkarılma talebiniz sadece dikkat çekmek için gibi göründü bana.

Askerin basini kesmisler ya o gencecik askerin ya, oldurmusler linc etmisler. Sabahtan beri agliyorum. Canim aciyor..
Bunu burda yazmak istedim sadece. Lutfen lutfen o hicbir seyden haberi olmayip emir kulu olan 20- 23 yasindaki genclere kiymayin Allah askina kiymayin..
Valla o askerin resmi halaa gözümün önünde nasıl kıydılar.Hangi ara bu kadar vahşileştik.Kestikleri yetmediği gibi tekmeliyorlarda videolarını yüklemişler iyi bir şey gibi yazıkkk gencecik emir kuluydu oya :( :( :( Allahım ailelerine sabır versin.

Ben de artık siyaset topiğine neden yazamadığımızı bilmek istiyorum. Konusunu bile açtım ama tatmin edici bir cvp gelmeden kapatıldı.
Yargı süreci mi var?

Savcılığa gidip ifade verenler mi oldu, olduysa sebebi ne?

Yasadışı yapıldığı söylenen yorumlar ne içerikliydi?

Mesele memleket hanımlar. Siyasi görüşler değil! Sizden de biraz olsun düşünmenizi rica ediyorum. Ezberden site savunmanın kimseye faydası yok. Ben kadınım, anneyim ve bu forumda büyük bir derdimi konuşmak en doğal hakkım.
Mesele memleket olabilir ama meseleyi memlekette bırakmıyor kimse. Burda siyasete girmenin ne mantığı var. Biri der oyun biri der değil. Siyasette kalıyor mı kalmıyor dini konulara taşınıyor. Bunları bu konulara taşıyan da yine üyeler. Emek verilmiş bi site bu. Elti görümce konularına yorum yapan da sizlersiniz bizleriz simdi dönüp beğenmiyorsunuz. Bu siteyle rahatlayan kaç kişi var farkında mısınız. Her ayın anne platformu olsun tüp bebek platformu olsun sizin siyaset kavganız yüzünden kapanmak zorunda değil kusura bakmayın. Bi tek burda siyaset konuşan mı ülkesini seviyor saçmalık. Sadece kurallara saygı duyuyoruz. Bubları konuşup tartılabileceğin bin tane platform var neyin diretmesi hayret bilşey

Benim derdim de şu an halkın hala sokakta olması. Gece zaten uyumadık ama şu saat olmuş hala kornalar susmadı, bağırışlar kesilmedi. Bir de seçim arabaları dolaşıyor recep tayyip diye. Valilik kumanya dağıtacakmış. Nedir sokağa çadır mı kursunlar yani? Sürekli meydanlara çıkın diye mesajlar geliyor fenalık geldi artık. Neden hala sokak çağrısı yapılıyor bu insanlara?

Benim derdim de şu an halkın hala sokakta olması. Gece zaten uyumadık ama şu saat olmuş hala kornalar susmadı, bağırışlar kesilmedi. Bir de seçim arabaları dolaşıyor recep tayyip diye. Valilik kumanya dağıtacakmış. Nedir sokağa çadır mı kursunlar yani? Sürekli meydanlara çıkın diye mesajlar geliyor fenalık geldi artık. Neden hala sokak çağrısı yapılıyor bu insanlara?

İkinci girişim olabilirmiş.

Dün Mune Mune bu konuyla ilgili açıklama yapmıştı.Sanırım Cumhurbaşkanına ve Atatürk'e yapılan bazı hakaretler yüzünden sitenin başı derde giriyor.
Site sadece bize ait değil.Ben de yorum yapmayı istiyorum ama diğer konularda yazan insanların suçu yok,yaptığımız yorumlar yüzünden sitenin kapanmasını istemem.Site zaten ilk başta tüp bebek için açılmış.O insanlara haksızlık.

Valla Eskişehirde bulundukları sokak kapatıldı.Çadır da kuruldu .Trafikte kesildi.

Zaten buraya yazmayınca dertlenme sayılmıyor derdimiz. Buraya konu açmayan üyeler olarak biz inanılmaz rahatız evimizde, belirli topluluk kurallarına uyduğumuz için değilde görümcemizi veya kayınvalidemizi çekiştiriyor olduğumuzdan konu açmıyoruz kkya darbe girişimiyle ilgili. Daha iyi hissettiniz mi sayın bilinçli vatandaşlar?

Kısaca yasak diye buraya konu açıp forumdan üyelikten çıkarılma talebiniz sadece dikkat çekmek için gibi göründü bana.
Üyelere dair herhangi bir yorum yazmıyorum hanımefendi. Basit ve yalın bir şekilde siteyi eleştirdim. Ya ben derdimi anlatamadım ya da sizin anlamamak gibi bir gareziniz var. Böyle bir ortamda ilgi çekmenin bana hiç faydası yok.

Burada da belli aralıklarla camiden sela veriliyor, ardından meydana çağırıyorlar. Tahmini 40 dk aralıklarla yapılmakta.

Her yerde söylüyorum burada da söyleyeceğim o haberin doğruluğu kesin değil.

Dün ankarada milletin üstüne ateş açtı o askerler bizzat kuzenlerim oradaydı.

Gozumuzle gördük acin bakin bakalim gercek mi yalan mi.

Valla o askerin resmi halaa gözümün önünde nasıl kıydılar.Hangi ara bu kadar vahşileştik.Kestikleri yetmediği gibi tekmeliyorlarda videolarını yüklemişler iyi bir şey gibi yazıkkk gencecik emir kuluydu oya :KK43: :KK43: :KK43: Allahım ailelerine sabır versin.

Amin ya ben de instagramdan paylasmislar dayanamiyorum ya sabahtan beri agliyorum anne babasi ne haldedir simdi Allah bilir. Sebep olanlari rabbim kahretsin..

İkinci girişim olabilirmiş.

Valla Eskişehirde bulundukları sokak kapatıldı.Çadır da kuruldu .Trafikte kesildi.

Burada da belli aralıklarla camiden sela veriliyor, ardından meydana çağırıyorlar. Tahmini 40 dk aralıklarla yapılmakta.

Ülkenin güvenliği biz miyiz? İkinci girişimi kendileri bastırsın bu ülkenin güvenliği ne yapıyor şu durumda?
Kafamız şişti yeter artık ya.

Üyelere dair herhangi bir yorum yazmıyorum hanımefendi. Basit ve yalın bir şekilde siteyi eleştirdim. Ya ben derdimi anlatamadım ya da sizin anlamamak gibi bir gareziniz var. Böyle bir ortamda ilgi çekmenin bana hiç faydası yok.
Madem ilgi çekme derdiniz yok öyleyse üyeliğinizi birebir bir mesajlada aynı şekilde feshedebilir veyahut direkt bu kadar rahatsız olduğunuz siteye girmeyebilirdiniz. Sanırım size böylesi daha havalı göründü. Baika ne gibi bir sebebiniz var ilgi çekmek istediğiniz darbe girişimiyse emin olun sizin konunuzdan önce farkedilmişti.

Peki yaşananların senaryo olduğunu, tiyatro olduğunu söyleyenler, inanmayanlar var ,bu fikir belirtmek midir,tartışmak mıdır?Emin olun askerlere hepimiz üzüldük,TRT binasından ağlayarak çıkan askerler var,bilinçsiz olarak geldik diyen,emir altında olan,kaç tane şehit olan,bombalanan,yaralanan ölen siviller,bunların tiyatro olduğunu söyleyince O kişiler gerçekten fikir mi beyan etmiş oluyor,yoksa kışkırtma mı yapmış oluyor?

Back
X