Dert ediyorum ama sizce boşuna mı evham yapıyorum.

__meyra__

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
798
445
133
Selam kızlar.5 ay önce sağ bademcigim şişti ufak apse oluşmuştu.bir hafta ateş ,sıtma hep yatmıstım.Doktor antibiyotik verdi.apseler geçti.ama sağ bademcigim 5 aydır sol tarafa göre şiş duruyor.düşünüyorumda acaba önceden de vardıda benmi farketmedim.yoksa hastalandıktan sonramı kaldı bu şişlik.tek taraflı şisliktende korkuyom.ağrım sızım ,yutkunma güçlügüm yok.benim gibi tek taraflı bademcik şisligi olan varmı.

Öncelikle geçmiş olsun. Benim tek tarafli bademcik şişliğim yok. Ama bademcik dediğin de hayati bir organ değil. Misal benim adam kökünden aldırdı. Gül gibi gecinip gidiyoz hamdolsun. Uzme tatli canini. Doktora bi soruver

Aslında 2 taraflı olsa okadar takmacağım.tek taraflı olması iyi değilmiş.nette iyi şeyler demiyor.yorumun için sağol canim

Benim gibi tek taraflı bademcik şişliği olan veya bademciğinin şiş oldugunun farkında olmayan arkadaşlara sesleniyorum.

Merhaba benimde tek taraflı bademcik şişmem Var bir sıkıntınız oldu mu acaba

Kendinize evham yapmayın. Dra giderseniz ilaçla çözülebilecek bir durum. Muhtemelen ilaç yetersiz gelmiştir. Ya da ilaç sonrasi enfeksiyon oluştu. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…