- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Insan yatinca tel de hep elinde surekli bakmasi girmesi cok normal bogma darlama benceMerhaba arkadaşlar.Benim derdim erkek arkadaşımın geceleri WhatsApp da online olması.Aslında bi kere dile getirdim o da askerden yeni terhis oldu grupla yazışıyoruz dedi hatta bana ben istemeden fotoğrafları da gönderdi.Ama bu bikaç kere dikkatimi çekince dedim acaba kuruntu mu yapıyorum.Çümkü şu anda çalışmıyor bide ameliyat oldu.Oturamıyor dışarı çıkamıyor evde yatmak zorunda belli bi süre.Uyuyamıyorum diyo gece ağrılarım oluyor kalkıyorum internete bakıyorum başka birşey de yapamayınca bişey de diyemiyorum haklı.Acaba gereksiz yere mi endişeliyim off aklım kalıyor sürekli.Bu sosyal ağlarla ilişkiler nasıl kontrol edilir.Ona bişey söylemiyorum çünkü sıkıntı olmasın diye.İçime atıyorum.
ama neYaziyi okurken darlandim resmen. Biri bana gece online oluyorsun dese delirirdim herhalde.
lutfen cocugu az rahat birak.istedigi gibi dinlensin, ark. ile yazissin..Merhaba arkadaşlar.Benim derdim erkek arkadaşımın geceleri WhatsApp da online olması.Aslında bi kere dile getirdim o da askerden yeni terhis oldu grupla yazışıyoruz dedi hatta bana ben istemeden fotoğrafları da gönderdi.Ama bu bikaç kere dikkatimi çekince dedim acaba kuruntu mu yapıyorum.Çümkü şu anda çalışmıyor bide ameliyat oldu.Oturamıyor dışarı çıkamıyor evde yatmak zorunda belli bi süre.Uyuyamıyorum diyo gece ağrılarım oluyor kalkıyorum internete bakıyorum başka birşey de yapamayınca bişey de diyemiyorum haklı.Acaba gereksiz yere mi endişeliyim off aklım kalıyor sürekli.Bu sosyal ağlarla ilişkiler nasıl kontrol edilir.Ona bişey söylemiyorum çünkü sıkıntı olmasın diye.İçime atıyorum.
Canım kendin diyorsun çocuk ameliyat olmuş ve askerden yeni gelmiştim bence doğru söylüyor boş kuruntu yapmaMerhaba arkadaşlar.Benim derdim erkek arkadaşımın geceleri WhatsApp da online olması.Aslında bi kere dile getirdim o da askerden yeni terhis oldu grupla yazışıyoruz dedi hatta bana ben istemeden fotoğrafları da gönderdi.Ama bu bikaç kere dikkatimi çekince dedim acaba kuruntu mu yapıyorum.Çümkü şu anda çalışmıyor bide ameliyat oldu.Oturamıyor dışarı çıkamıyor evde yatmak zorunda belli bi süre.Uyuyamıyorum diyo gece ağrılarım oluyor kalkıyorum internete bakıyorum başka birşey de yapamayınca bişey de diyemiyorum haklı.Acaba gereksiz yere mi endişeliyim off aklım kalıyor sürekli.Bu sosyal ağlarla ilişkiler nasıl kontrol edilir.Ona bişey söylemiyorum çünkü sıkıntı olmasın diye.İçime atıyorum.
Merhaba arkadaşlar.Benim derdim erkek arkadaşımın geceleri WhatsApp da online olması.Aslında bi kere dile getirdim o da askerden yeni terhis oldu grupla yazışıyoruz dedi hatta bana ben istemeden fotoğrafları da gönderdi.Ama bu bikaç kere dikkatimi çekince dedim acaba kuruntu mu yapıyorum.Çümkü şu anda çalışmıyor bide ameliyat oldu.Oturamıyor dışarı çıkamıyor evde yatmak zorunda belli bi süre.Uyuyamıyorum diyo gece ağrılarım oluyor kalkıyorum internete bakıyorum başka birşey de yapamayınca bişey de diyemiyorum haklı.Acaba gereksiz yere mi endişeliyim off aklım kalıyor sürekli.Bu sosyal ağlarla ilişkiler nasıl kontrol edilir.Ona bişey söylemiyorum çünkü sıkıntı olmasın diye.İçime atıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?