• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert ki ne dert

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
sadece teselli istiyorum, yalanda olsa, teselli niyetine cevap yazin lutfen

bi is yerinde staj yapiyorum. 2 ogrenci daha var staj yapan, o ikisinin bugun son gunu ve ogle yemegi icin bisiler yapicaz dedik sirf son gunleri oldugu icin. tam 12de patron geldi ve bitane sunum vardi, ona gidip gitmeyecegimi sordu, bende gitmeyi planlamiyodum dedim. oda sunumu yapan kimse uzaktan geldi oda bos olmasin diye soyledim dedi. sonra bende son gunleri oldugu icin onlarla ogle yemegi icin bisiler yapicaktik dedim. patronda nasil istersen oyle yap dedi. ki bu sunum benim ilgilendigim alan bile degildi

ve simdi icim icimi yiyo..

Son düzenleme:
canım için içini yemeyi bırak bunu düşünmen bile gereksiz. Sen yanlış bişey yapmamışsınki.Bırak en büyük derdin bu olsun :34:

canim benim kiyamam is hayatina yeni baslamis patronun bir dedigini yapmadi diye cani sikilmis, hic dusunme canim bunu patron unutmustur bile, boyle seyleri hic onemsemezler zaten, sikma tatli canini bos yere

onemli olan guzel bir is cikartip yukselmen, sen guzel calistiktan sonra boyle minik seyler kimsenin umrunda olmaz ;)

supersiniz ya, cok tesekkur ederim kucucuk bi cumle bile daglar kadar fark ediyo nasil hissetmeme. uyuz bi arkadasima sordum, dedi kabul edilemez bi yanlis yaptigin gitmeliydin diye, daha cok hirs yaptim, catlicam off.. nasil istersen oyle yap demesine taktim adamin :(

Son düzenleme:
4 yerde staj yaptım biri uluslararası bir şirketti biri de büyük bir televizyon kanalı.
İkisinde de stajyer olduğum halde hayır demesini bildim.
Emin ol patronlar sindirilmiş elemandan çok öylesini daha çok seviyo.
Zira 4 yerde eleman olarak kal demişti:1:
Hiç canını sıkma çoktan unutulmuştur
:29:

4 yerde staj yaptım biri uluslararası bir şirketti biri de büyük bir televizyon kanalı.
İkisinde de stajyer olduğum halde hayır demesini bildim.
Emin ol patronlar sindirilmiş elemandan çok öylesini daha çok seviyo.
Zira 4 yerde eleman olarak kal demişti:1:
Hiç canını sıkma çoktan unutulmuştur
:29:

Ben de meslek lisesi stajimi ozel bir firmada yapmistim hem de tum yil.Not veriyorlar diye tum ayak islerini yaptim hayir diyemedim o kadar pisman oldum ki.Onlarin gozunde cocuktum yani o yasta.2 yil gecti lisans okuyorum ve unv stajimda ayni hatayi yapmayacagim eminim :) konu sahibi arkadasim takma kafana sirf kalabalik gorunsun diye orada bulunman dogru degildi sorun seninle ilgili degil hatta mutlaka biri bulmustur oraya yer doldurmaya gonderecek.

herkesin bi sorumluluğu yapması gereken bi işi var
senin sorumluluğunda olmayan bişey için niye için içini yiyor ki
patronunun içi içini yesin
kim kime dumduma bi işyerinde stajyerine rezil olmuş
üstelik iş planı denen şeye bile sahip değiller
bu onlar için olumsuz bi durum senin için değil canım

Ne varki oyle dediysen canim?hicbirsey olmaz dert
Etme kendine.bazen hayir demeyi bilmeliyiz.

Back
X