• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert ki ne dert

tektek08

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
1
0
6
35
Balıkesir
arkadaşlar meraba. sizce bir öğretmenle bir öğrencinin gezmesi buluşması sinemaya gitmesi ne biliyim işte beraber kahvaltı yapmaya gitmesi hafta sonu planlar yapması normal bişey mi? yardımınıza ihtiyacım var mantıklı düşünemiyorum şimdiden teşekkür ederim

Üniversite öğrencisi mi yoksa lise öğrencisi mi?Gerçi ikisi de bana göre çok doğal.Ben şu an öğretmenlik yapıyorum bir lisede öğrencilerimle sinemaya,yemeğe her zaman giderim.Onlara öğretmenden çok arkadaş olarak yaklaşırım.Eğer birebir görüşmeden bahsediyorsanız bu şekilde de görüştüğüm öğrencim oldu.Sevgilimin doğum günü için bana video hazırlamamda yardım etmişti bir öğrencim ben de onu yemeğe götürdüm teşekkür etmek için.

Üniversite öğrencisi mi yoksa lise öğrencisi mi?Gerçi ikisi de bana göre çok doğal.Ben şu an öğretmenlik yapıyorum bir lisede öğrencilerimle sinemaya,yemeğe her zaman giderim.Onlara öğretmenden çok arkadaş olarak yaklaşırım.Eğer birebir görüşmeden bahsediyorsanız bu şekilde de görüştüğüm öğrencim oldu.Sevgilimin doğum günü için bana video hazırlamamda yardım etmişti bir öğrencim ben de onu yemeğe götürdüm teşekkür etmek için.

Erkekse farklı algılayabilir hele ergenlik döneminde öğretmene aşık olma durumu çok oluyor. İlgi gösterdiğinizi sanabilir.:26::26:

Lisede normal değil. Üniversitede biraz daha normal. Üniversiteyi bitirdikten sonra en normali.

Son düzenleme:
Erkekse farklı algılayabilir hele ergenlik döneminde öğretmene aşık olma durumu çok oluyor. İlgi gösterdiğinizi sanabilir.:26::26:

Erkek öğrencim ama kız veya erkek fark etmez.Tabi yanlış bir davranışını görünce uyarırım bu zamana kadar böyle bir şeyle karşılaşmadım.Öğrencilerim lise 1 de oldukları için hala çocuk gibiler.Genelde ailelerine bile anlatamadıkları şeyleri benle paylaşırlar.Her konu da onlara yol göstermeye çalışırım.Benim üniversitede bir hocam vardı öğrencileri birer birey olarak görün onlar üzerinden egolarınızı tatmin edip öğretmencilik oynamayın derdi.Bizimle hep arkadaş gibiydi.Her şeyimizi ona anlatırdık.O yüzden ben de öğrencilerimle arkadaş olmayı çok seviyorum.Bana güvenmeleri derse olan ilgilerini de arttırıyor.Hem onları sadece sinemaya,yemeğe de götürmem.Çocuk esirgeme kurumu,huzurevine de götürürüm.Hatta bir çoğu artık ben götürmesem bile kendi başlarına gidiyorlar.Ben dışarda görüşmeyi o yüzden yanlış görmüyorum.

Back
X