• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert mi bilemedim

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Kuzenimin vefatindan sonra dun ilk geceydi evimde hersey üstume geliyordu üstune hamilelik.. kabus gördüm surekli ..gece uyandirdim esimi bu evde kalamicagimi ne olursa olsun ailesinin yanina gitmek istedigimi yanliz olamicagimi söyledim bunalimdayim atlatamam yanliz oda kabul etti bugun gidiyoruz biktim yanliz kalmaktan ailesi ile ayni evde degil ama ayni ilde olmak iyi gelicek bana ne zormus bu gurbetlik kayinpeder beni bu aralar ariyor oda torunu icin napim bende devm edicem bu mutluluk pozlarina kayinvalidem de cok iyi davraniyor ani degisimin sebebini de bilmiyorum böyle kalsinlar yeter..

Acın taze anlıyorum ama biraz daha sağ duyulu olmanı tavsiye ediyorum insan olduğumuzu unutma herşey biz insanlar için.
Normal yaşantına adapte olmalısın kendinide rahatsı ediceksin bu ruh haliyle

Kimin ailesinin yanına gideceksin

Eşinin mi kuzenin mi

Kendi ailen yok mu onlara git

Bir de ne kadar çabuk sıradan olağan hayata dönersen o kadar kolay olur

Başınız sağ olsun

Kuzenimin vefatindan sonra dun ilk geceydi evimde hersey üstume geliyordu üstune hamilelik.. kabus gördüm surekli ..gece uyandirdim esimi bu evde kalamicagimi ne olursa olsun ailesinin yanina gitmek istedigimi yanliz olamicagimi söyledim bunalimdayim atlatamam yanliz oda kabul etti bugun gidiyoruz biktim yanliz kalmaktan ailesi ile ayni evde degil ama ayni ilde olmak iyi gelicek bana ne zormus bu gurbetlik kayinpeder beni bu aralar ariyor oda torunu icin napim bende devm edicem bu mutluluk pozlarina kayinvalidem de cok iyi davraniyor ani degisimin sebebini de bilmiyorum böyle kalsinlar yeter..
kuzeninin vefatının acısını

eşinin ailesiyle aynı şehire taşınarak mı atlatacaksın üstelik bir anda değişen kişilerle:KK57:

Canım hamilelik hormonları her duyguyu 3'e katlıyor.

Ölüm çok zor ama bebişini de düşün ve pozitif olmaya çalış.

Farklı şeylerle uğraş, ne bileyim örgü ör, kitap oku.

Ben de hamileliğimde çocuğumu kaybetme korkusu ile mücadele ettim ilk 6 ay. Her gün ağlıyordum yok yere, kurgulamıştım kafamda. Ama kitap okuyunca unutuyordum. Özellikle macera, cinayet kitapları kafa dağıttırıyordu.

Hamileliğimde 60 kitap okudum, ilk 6 ayda oda.. Kafamı tek dağıtan şeydi. Senin de vardır hobilerin illaki..

Kendi ailemin yanina gitmem inkansiz esim ayri kalmak istemiyor inanin naptigimi bilmiyorum yanliz gitmem istemedim esimin ailesiyle olucaktm yanliz gitseydim esim de geliyor ailesinde 20 km uzakta evimiz hem hamilelik hem bu ani olay hem yeni eve alisamama durumu ne bi komsu ne bi akraba kimse yok..esimde artik kendi isini yapmak istiyor onunda canı sıkkin ..ani oldu insallah pisman olmam

Back
X