- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
- Konu Sahibi yasmin1985
-
örnek vericek olursam rüyamda kardeşimle çarşıda buluşuyoruz ve bana bir duaya ait kağıt variyor neden veriyorun diyorum annem yolladı diyor ve birebir aynısını yaşadım normal hayatımda aynı yerde bana aynı şekilde verdi o kağıdı.illa kötü şeyler görmüyorum ama hepsini yaşıyorum birebir.Ben olsam uyumaya korkardim,ruyalarim cikacak diyene tarz ruyalar goruyorsunuz mesela?
yok illa olumsuz değil olumluda oluyor ve gerçekten yoruyor bu beni.Dışarıdan bakınca güzel bir şeymiş gibi geldi aslında bana ama mantıklı da düşününce yaşamak zordur bu şekilde de.
Birde hep olumsuz şeyleri mi hissediyorsunuz veya kötü rüyalar mı hep?
aynen hemde çok zor.Ilgincama bu sekilde yasamakta zordur ya
cnm bütün dediklerini yapıyorum inan bana.illada kötü olanlar çıkmıyor iyide kötüde çıkıyor gerçekten çok yorucu.okumadan yatmam.her rüyamı anatlamam kimselere yinede aynı.Bakin ben günün her saati uyusam her saati ruya görürüm. Bu benim zihnimi o kadar yoruyor ki. Eskiden çok takardım her rüyam çıkacak diye diye kendimi tüketirdim. Ve boyle düşündüğüm için rüyalarım çıkardı. Size tavsiyem dini inancınızı bilmeden yorum yapıyorum her kalktığınızda bir fatiha okuyup Rabbim rüyalarımın şerrinden sana sığınırım deyin. Ve rahat rahat gününüzün tadını çıkarın. Hep rüyalarım çıkacak derseniz çıkar. Hep kotu şeyler olucak derseniz olur. Bir kerede iyiyi çağırın. Boyle dua ettikten sonra rahatınıza bakin. Herşey iyi olacak bu bilincaltimin bi oyunu diyin ve gördüğünüz rüyalardan ve hissettiğiniz şeylerden Allaha sığının.
Canım kayıtsız şartsız teslimiyet. Yani aklında şüphe olmadan bunları yap. Bunun ne kadar yorucu olduğunu ben o kadar iyi anlıyorum ki. Ben inanıyorum birazcık istikrarla rahata kavuşacaksın.cnm bütün dediklerini yapıyorum inan bana.illada kötü olanlar çıkmıyor iyide kötüde çıkıyor gerçekten çok yorucu.okumadan yatmam.her rüyamı anatlamam kimselere yinede aynı.
inş cnm.Canım kayıtsız şartsız teslimiyet. Yani aklında şüphe olmadan bunları yap. Bunun ne kadar yorucu olduğunu ben o kadar iyi anlıyorum ki. Ben inanıyorum birazcık istikrarla rahata kavuşacaksın.
aynen öyleİnsanın yaşayacaklarını önceden bilmesi çok kötü ya
yok ben olumsuz olanı düşünmüyorum yada yaşamıyorum iyi yada kötü çıkıyor.Bu iyi olmazdı ya düşünsenize yaşayacağınız her şeyi önceden biliyorsunuz sürekli olumsuz düşünür ve olumsuzu çağırırsınız zaten .İyi şeyler düşünmeye çalışsanız
mesela kötü olan çıktı diyelim örneğin bir yıl sonra kaza geçireceğini bilerek yaşamak o zamana yaklaştıkça daha da olumsuz düşünürsünüz kesin olacak kesin yaşayacağım kazayı diyerek kendinizi inandıırsanız oluyor malesef .Bir kıssadan hisse vardı aklıma geldi bir kadın rüyada eşini ölü görmüş peygamber efendimize sormuş eşinin ömrü uzadı demiş o da şüphe duyarak bir de kahine sormuş o da eşin ölücek demiş eşi vefat edince peygamberimizin yanına gitmiş o bildi sen yanlış söyledin deyince " sen kendini ona inandırdığın için onu çağırdın demiş ve oldu " demiş ayrıca eşref saatleri de var cuma günü o saatte neyi düşünüyor isen dua yeriine geçiyormuş bece de olumsuz düşünmeyin hayra yorun umarım hep hayırlı iyi rüyalarınız gerçekleşiryok ben olumsuz olanı düşünmüyorum yada yaşamıyorum iyi yada kötü çıkıyor.
tşk ederim yorumuzun için.ölümle ilgili çok görmüyorum çok şükür yada görsemde o kişiyi görmüyorum onuda görsem delirirdim herhalde.hep hayra yorarım ve kimseye anlatmam olumsuz rüyalarımı.mesela kötü olan çıktı diyelim örneğin bir yıl sonra kaza geçireceğini bilerek yaşamak o zamana yaklaştıkça daha da olumsuz düşünürsünüz kesin olacak kesin yaşayacağım kazayı diyerek kendinizi inandıırsanız oluyor malesef .Bir kıssadan hisse vardı aklıma geldi bir kadın rüyada eşini ölü görmüş peygamber efendimize sormuş eşinin ömrü uzadı demiş o da şüphe duyarak bir de kahine sormuş o da eşin ölücek demiş eşi vefat edince peygamberimizin yanına gitmiş o bildi sen yanlış söyledin deyince " sen kendini ona inandırdığın için onu çağırdın demiş ve oldu " demiş ayrıca eşref saatleri de var cuma günü o saatte neyi düşünüyor isen dua yeriine geçiyormuş bece de olumsuz düşünmeyin hayra yorun umarım hep hayırlı iyi rüyalarınız gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?