Dert mi bilmiyorum ama acil yardiminiza ihtiyacim var kızlaaarrr

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
Merhaba arkadaşlar. Bugün maalesef nişanlım tarafından tongoya düştüm. Şöyle anlatayım. Nisanlim sevgililer günü için plan yapiyodu öyle seziyodum. Nese 1 haftadir isi ile ilgili bu kurs var ona gitmeye ugrasiyodu kaç senedir. O kursta şanstan açildı bugün yola cıktı. Bir haftadir bu kurs icin belge topluyo hazirliyo falan sevgililer gününde yola cikmasi lazim yani bugün. Bu kurs meselesi belli olunca maddi olarak biraz sıkıntıya düştü sonuçta 1 aylık sürede ne yiyip ne içecek nerde kalacak hepsi maddiyata dayanıyodu. Bende bunun plan yaptığını biliyorum dedim ki canım maddi olarak sıkıntıdasin ne plan yaptıysan sonra yapalim. Bilmediğîn bi sehre gidiyosun sonuçta maddi olarak yanında biraz bulunsun. Bu da anlayısın icin tesekkür ederim . Dönüşte telafisini yapariz falan dedi. Böyle söyleyince bende sorun etmedim bende almadim bisey dedim ben alip verirsem kendi mahcup duruma düsmesin diyekendini düsündüm rahat etsin diye cünkü böle günlerden haz almam sürü psikolojisi herkes kutluyor diye bizde kutlama ihtiyacinda bulunduk. Nese yola cikacak bugün ailemle vedalasmaya geldi bi baktim elinde cicek hediye tatli şok oldum çok utandım mahcup oldum . Sonuçta ben kendisini düşündüm alamadim biseyler mahcup olmasin diye.Keske alaydim ben mahcup oldum. Sorunum şu ki ben nişanlıma ne alayım nasıl bi sürpriz yapayim. Altta kalamam çünkü. Su an kendisi baßka şehirde kargoyla mi göndersem sürpriz yapsam diyorum. Dert olmayabilir ama benim icin baya dert fikirlerinize ihtiyacim var kizlaaarrrr...

Ayy kötü olmuş sizde yollayın bişiler ama onunla konuşmussunuz bu konuyu mahcup hissetme kendini arkadaşınızda düşünceliymiş mutluluklar

evet sizde güzel bi jest yapin hatta internetten sipariş verebilirsiniz güzel hediyeler var:) ahh ahh benim nisanlimda gurbette olmiycakti kii :))

Güzel bi hediye hazırlayın kargo ile bulunduğu şehre yollayın mesala güzel bi saat , yada şık bi bileklik , güzel notlar yazarak paketi süsleyin postalayın :KK54:

Ne olabilir bilemiyorum ki aklimada gelmiyor maalesef sizce ne olabilir malum erkeklere pek hediye secenekleri yok

O dediklerinizi 5 yillik birlikteligimiz süresi hep aldim o yüzden aklia pekte secenek gelmiyor yaa

Be
evet sizde güzel bi jest yapin hatta internetten sipariş verebilirsiniz güzel hediyeler var:) ahh ahh benim nisanlimda gurbette olmiycakti kii :))
ne tür hediyeler vat size zahmet bilgi verseniz. İns sizde en kisa zamanda kavusursunuz

X