• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert mi bilmiyorum ama fikir istiyorum

umay umay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
270
62
43
32
Sevgimle yaklaşık 2senedir birlikteyiz herşey çok tatli çok minnoş :)) neyse geçen gün doğum gününden falan açıldı konu hangi ayda doğdum dedim
Mart dedi emin misin falan dedim şaşıracak mu diye mart uşte aşkim eminim dedi sonra hangi gün dedim 28dedi kapat telefonu kapat dedimm yaa dur şaka yaptim
18dedi. Buraya kadar herşey çok normal az önce öğrendim ki eski sevgilisinin dogum günü 28martmis sizce birden o tarihe mi gitti akli yoksa beni sinir etmek icin 18marta yakin diye 28mart mi dedi? Bi daha böe bi konu acikursa direk soracam 28de kim dogdu da söyleyip duruyordun diye. Bide dip not cidden beni sinir etmek icin yaptigini biyorum ama iste gelde benim aklima bunu anlat. Şimdiden teşekkürler bayanlar :(

çok şaibeli durum kafanın karışmasında haklısın. bilemedim ama bence seni sinir etmek için başka tarih söylemek istedi ve bilinçaltında da 28 vardı o da eski sevgilisi olduğu için. aklında o kaldığı için değil de tamamen bilinçdışı tıpkı refleks gibi çıktı 28 bence. yoksa senin d.gününü yanlış hatırladığından değil :KK52:

biz de 2buçuk yıldır birlikteyiz daha 7-8 aylıkken doğumgünümde yaşadığım şehre gelmek istediğni söyledi. yani şöyle 25 ağustos gibi gelirim dedi oysa ben 20 ağustos doğumluyum :KK57: şaka yapıyor olmalısın dedim bu bir türlü hatırlayamadı 28 ağustosa kadar gitti yani. panikleyince doğruyu hatırlamak zaman alıyor. acısını çıkartmıştım ama burnu fena sürttü :KK8:

Anladığım kadarıyla 18'i doğum günün canım. Belki gerçekten seni kızdırmak için şaka filan yapmıştır ses tonundan anlamışsındır zaten. Art niyet arama ikisinin de sonu 8 olduğu için karıştırmıştır. Olağan bir durum

off iyi ki erkek değilim diyorum bazen :27: karıştırmıştır olur öyle, erkeklerin format süresi uzun sürüyor böyle :)

Owwwww :KK57: benm dogum gunum 28 temmuz,esime ne zaman sorsam 27 temmuz diyodu. O zaman bile tirnaklarimi geciriyodum koluna bacagina kim lann 27 temmuzda dogan? Hangi eski manitaann? Kiskanclik krizlerine giriyodum. Yeminler edip yok oyle bisey diyodu ikna ediyodu beni. Eger bilsem ki 27 temmuz eskilerden birinin doğum gunu... Çiğ çiğ yerdim :KK59:

Dip not: sevgili kocacigim bir sekilde bu msji okuyorsan ayagini denk al goçum  :KK62:

harbiden teknoloji kötü birşey ya. Konuşacak konu kalmıyor, sonra böyle abuk sabuk şeylere takıp üzülüyor insan. Bence öylesine demiştir takılmayın.

Şurda bi anlaşalim kizlar tartisma cikartidigim falan yok yada kendime dert aradigim falan yani elbette biliyorum tartisma cikarmak kolay ama o tarz birisi degilim herseyi tatlilikla çözmeye calisanlardanim. Az önce de konustuk iste 18mart dedi gecen niye 28mart dedin dedim şaka yaptim dedi yoksa eskilerden birinin mi dedim hayir dedi ben seninkini bile 1.5senede zor öğrendim ne bileyim 28kimin dedi. Bide 18e yakin dedi ya seni ki 8olmasin acaba subat miydi falan diye dalga gecti bide üstüne.

Şurda bi anlaşalim kizlar tartisma cikartidigim falan yok yada kendime dert aradigim falan yani elbette biliyorum tartisma cikarmak kolay ama o tarz birisi degilim herseyi tatlilikla çözmeye calisanlardanim. Az önce de konustuk iste 18mart dedi gecen niye 28mart dedin dedim şaka yaptim dedi yoksa eskilerden birinin mi dedim hayir dedi ben seninkini bile 1.5senede zor öğrendim ne bileyim 28kimin dedi. Bide 18e yakin dedi ya seni ki 8olmasin acaba subat miydi falan diye dalga gecti bide üstüne.
arkadaşlar bu kadar küçük şeylere takılırsanız valla işiniz zor.hem karşı taraf için hem de sizin için,işte bu küçük şeylere takılmalar yüzünden insanlar 1,2 ayda ayrılıveriyor.
şunu unutmayın ki erkekler o kadar da hassas değildir. kadın gibi düşünmezler. bir tek şeyi unutmazlar o da malum.
bunun dışında öyle nezaket beklerseniz, bugün ve de ilerde yuva kurunca çok hayal kırıklıkları yaşarsınız.
bu söylediklerim genel olarak bütün evlilik vede ilişkilerde geçerlidir.
tecrübe ile sabittir.:KK66:

arkadaşlar bu kadar küçük şeylere takılırsanız valla işiniz zor.hem karşı taraf için hem de sizin için,işte bu küçük şeylere takılmalar yüzünden insanlar 1,2 ayda ayrılıveriyor.
şunu unutmayın ki erkekler o kadar da hassas değildir. kadın gibi düşünmezler. bir tek şeyi unutmazlar o da malum.
bunun dışında öyle nezaket beklerseniz, bugün ve de ilerde yuva kurunca çok hayal kırıklıkları yaşarsınız.
bu söylediklerim genel olarak bütün evlilik vede ilişkilerde geçerlidir.
tecrübe ile sabittir.:KK66:
Çok haklısın 3 yıllık sevgilim 1,5 yıllık kocam yani toplamda hayatımın son 4,5 yılını geçirdiğim adam bu yıl doğum günümü unuttu ..

Bence supheli bir durum yok.Zaten sizede demis saka yaptim diye.Gecmis gecmiste kalmistir suan sizinle ve sizi seviyor.Kendinizi uzmeyin.

Sevgimle yaklaşık 2senedir birlikteyiz herşey çok tatli çok minnoş :)) neyse geçen gün doğum gününden falan açıldı konu hangi ayda doğdum dedim
Mart dedi emin misin falan dedim şaşıracak mu diye mart uşte aşkim eminim dedi sonra hangi gün dedim 28dedi kapat telefonu kapat dedimm yaa dur şaka yaptim
18dedi. Buraya kadar herşey çok normal az önce öğrendim ki eski sevgilisinin dogum günü 28martmis sizce birden o tarihe mi gitti akli yoksa beni sinir etmek icin 18marta yakin diye 28mart mi dedi? Bi daha böe bi konu acikursa direk soracam 28de kim dogdu da söyleyip duruyordun diye. Bide dip not cidden beni sinir etmek icin yaptigini biyorum ama iste gelde benim aklima bunu anlat. Şimdiden teşekkürler bayanlar :KK43:

Erkekler bizim kadar ayrıntılı düşünebilen zeki yaratıklar değil emin ol biz her ayrıntıya takılıyoruz ama onlar çok basit düşünürler emin ol 18 e yakın diye 28 demiştir eski sevgilisi felan aklına daha gelmemiştir boşa kavga çıkarma bence

bence kısa bir anlığına aklı karışmış olabilir. bu da sizi daha az önemsediği anlamına gelmez bence

Annem babam kardesim ve kendi dogum gunum haric kimsenin dogum gununu bilmem ve hatirlamam icin 5 defa soylenmesi gerekir :KK64: o yuzden konuyu abartma bence. cocugun bilinc altinda 28 kalmis olabilir yada seni sinir etmeye calismistir.

Back
X