Dert mi bilmiyorum ama kafaya taktım

vermişsiniz artık gidip geri alacak haliniz yok.e sevmemiştir ,evine uymamıştır , kullanışlı gelmemiştir, küçük/büyük gelmiştir, kendine başkasının eskisini değil kendi zevkiyle yenisini almak istemiştir , tahtakurusu üremiştir, koku sinmiştir vs vs vs yani ne var bunda? birinin kaynanası geline tertemiz az kullanılmış koltuklarını hediye etse al kullan dese kıyamet kopar ayyy ben eskici miyiiim evime istediğim koltukları alamaz mıyıııım diye.

Hanımlar ben 3 yıllık oturma grubumu kaynanama verdim bir kaç yıl önce yerine yenisini aldım kullansın yeni yeni söküğü dikiği yok diye evvelsi gün tesadüfen bir sitede satılığa çıkardığı ilanını gördüm bozuldum yani evinde baskalarından da aldığı esyalar var neden benim verdiklerim amacı onları satıp yenisini almak diye düşünüyorum esime söyledim ailen böyle böyle yapmıs satacaklarına ben alayım geri anneme veririm dedim ne var satacaklarsa dedi bende hayır dedim konu bu sekil kapandı bisey demedi üzerine ama kafaya taktım inanın ki gidip kayınvaldeye söylemeli miyim söylersem birde tartısma çıkar mı diyorum esimle de neden gittin söyledin gibilerinden içim hiç rahat değil yerimde olsaydınız siz naparsınız akıl verin :KK43:
artık senden çıktı o koltuk, kadına emanete vermedinki...aklını kullanıp, kendin satsaydın ozaman...

Hanımlar ben 3 yıllık oturma grubumu kaynanama verdim bir kaç yıl önce yerine yenisini aldım kullansın yeni yeni söküğü dikiği yok diye evvelsi gün tesadüfen bir sitede satılığa çıkardığı ilanını gördüm bozuldum yani evinde baskalarından da aldığı esyalar var neden benim verdiklerim amacı onları satıp yenisini almak diye düşünüyorum esime söyledim ailen böyle böyle yapmıs satacaklarına ben alayım geri anneme veririm dedim ne var satacaklarsa dedi bende hayır dedim konu bu sekil kapandı bisey demedi üzerine ama kafaya taktım inanın ki gidip kayınvaldeye söylemeli miyim söylersem birde tartısma çıkar mı diyorum esimle de neden gittin söyledin gibilerinden içim hiç rahat değil yerimde olsaydınız siz naparsınız akıl verin :KK43:
siz vermişsiniz gitmiş, artık sizden çıkmış bi eşyayı sonradan ne yapacaklarına karışmanız doğru değil.

Ben anlayamadım ki sitede nasıl buldunuz o kadar satılık eşyadan nasıl denk geldiniz kayınvalidenizin satmak için koyduğu fotoğraflara ayrıca internete o kadar hakim mi internetten satıyor. Ayrıca siz vermişsiniz baya zaman olmuş yeni takım almışsınız belki o da odasını yenileyecek ve satıyor ne var ki bunda ama çok canınız sıkıldıysa anne denk geldim dolaşırken neden satıyorsunuz diye sorabilirsiniz. Artık sizden çıkmış başka ne satacak ki başkasının verdiklerini satmıyor diyorsunuz. Belki daha önce de başka şeyler sattı denk gelmediniz sizde tırım tırım kaynanam birşey satıyor mu diye 2e. eşya sitelerini mi geziyorsunuz herşeyden nasıl haberiniz olsun?

Millet bir koltuga yeri geliyor on sene oturuyor siz ne guzel yenisini almissiniz bir de eskiyi kayinvalideye vermissiniz kayınvalide ne laf sokmuş ne mevzu yapmış bana da alın diye cirlayan bile çıkar biraz olumlu şeylere odaklanin olumsuza değil

Ben söylemeyi dusunuyorum anne neden satıosun diye ama bu sefer esimle problem yasar mıyım diye de dusunuyorum

Siz vermişsiniz bitmiş. Bundan sonrası sizi ilgilendirmez ki.
Ben açıkçası gidip benim verdiğim koltuğu nasıl satarsın diyemem.
Artık mal sizin değil.

Peşine düşmeyin, düşecekseniz de vermeyin.

Ben söylemeyi dusunuyorum anne neden satıosun diye ama bu sefer esimle problem yasar mıyım diye de dusunuyorum

Sizinle aynı durumda olsam ve eşim bana "annene verdiğimiz koltukları annen satışa çıkarmış" diyerek anneme laf söylese durum vahim olurdu. Ben eşimle şiddetli sorun yaşardım.
Ama daha da önemlisi yapacağınız şey çok ayıp olur. Emanet vermemişsiniz, sonra geri alırım dememişsiniz. Şimdi neyin hesabını soruyorsunuz anlamadım.

Bence çok abartmissiniz siz o takımı gözden cikarmissiniz ki vermişsiniz. Sizin ihtiyacin olmadığı gibi demek ki onunda kalmamış. Ne yapacakti ya hatıra diye ömür boyu saklicakmiydi koskoca takım bu küçük bişey değil ki kaldirsin çekmeceye koyup saklasin. Bosverinnn bunlar gereksiz kafaya takmalar kendini yipratirsin. Verdiğinin arkasına bakma geç git yada verme ortalık karismasin boşuna

cidden çok merak ettim, nasıl tesadüfen görüyorsunuz?
hep boş zamanlarınızda 2. el mobilya satış sitelerinde mi gezinirsiniz?

siz vermişsiniz gitmiş, haber verseydi size iyiydi ama geri istemek çok ayıp bence.

Kv ayıp etmiş size.En azından dilinin ucuyla demesi gerekirdi. Ben mobilyaları siteye koyayım yenisini alıcam vs diye.
Ama siteye koyduktan sonra konuyu açarsanız durumu çok farklı yere çekebilir.
Ne kıymetli koltuklarmış eski diye verdi hala gözü kalmış gibi düşünüp eşinize yansıtabilir durumu.Durduk yere tatsızlık olmasın bence.
Ayrıca nasıl buldunuz koltukları sitede şaşırdım 😁

Back
X