DERT Mİ BİLMİYORUM AMA KIRGINIM ,ÜZÜLDÜM..

yinesev

Seni Secdeye Götürmeyen Aşk,Cennete Neden Götürsün
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
557
120
Merhaba Kızlar ,

1 yıldır üyeyim herhangi bir sevincim üzüntüm olduğunda sizinle paylaşmak /paylaşabilmek çok güzel yalnız değiliz bunu bilmek ise apayrı güzel :KK68::KK68::KK15:

Benim sorunum sıkıntımı anlatmaya çalışayım aslında yazmaya değer mi bilmiyorum ama rahatlatacağınıza eminim. İyi varsınız..!
Özel bir tekstil firmasında çalışıyorum yaklaşık 3 yıldır. Benimle aynı ay içinde başlayan üretim mühendisi bir kız var ..
Patronumuz bu kıza karşı inanılmaz ilgisi var ne yapsa onay verir ,diğer mühendislerden ayrı özel tutar. Yurtdışı kongrelerine yurtiçi kongrelere onu götürür. Patron 65 yaşında bu kızcağız 25 yaşında.
Aralarındaki bu inanılmaz güven duygusuna anlam veremiyoruz diğer şirket çalışanları olarak.
Patronumuzun arkasından bu kızcağız zaman zaman salak adam geri zekalı ya uğraştırıyor beni laflarına şahit olan arkadaşlarımız olsa da patronumuz hep onu korudu ve koruyor.

Neyse benim asıl meselem bu değil bu kız zamanla bütün herkesi yanına kendi safına çekmeyi başardı çünkü çok güçlü ve patron onun yanında zamlar patron belirliyor vs herkes kendi rantını düşünüyor anlayacağınız ve bu kızın yanında karakteri zayıf olanlar.
İlk geldiğinden beri negatif elektrik alamadığım bu kızla yıldızlarımız hiç bir zaman barışmadı ama ben Allah kin tutanı sevmez diye (ilk işe başladığı zamanlarda patronla araları bu kadar iyi değilken ) kek yaptım bahçemizden meyve topladım herkese nasıl davrandıysam ona o şekilde davrandım kesinlikle benim arkamdan konuştuğunu yüzüne vurmadım duymazlıktan geldim.

Bir kere bütün kızlar yemeğe gittik o bayan da var tabii ,benim maaşım yanlışlıkla onun hesabına yatmış o ay zam alacaktık herkes içinde bütün kızlar içinde ayy ne oldu biliyor musunuz ik müdürü yanlışlıkla bana Burcu hanımın maaşını yatırmış bende bana zam yapacaklarına %95 indirim mi yaptılar diye kahkaha attım meğer yanlışlık varmış dedi :KK57:

Ben şok oldum yani bu kadar acımasızca söylenir mi diye gerçekten düşünmekten cevap veremedim eve gittim söylediklerim kulaklarımdaydı hüngür hüngür ağladım..Kimseye bişey diyemedeim belki boş bulunmuştur ağzından öyle çıkmıştır diye umursamadım bir kere elektirkler ben yanlış yere fiş taktım diye gitmişti patrona Alllah allah ya bu kız yzüüznden çalışmalarım kayboldu diye şikayet etmiş. İşçilerle dedikodumu yaptığını duydum bir kaç kez farklı farklı işçiler muhabbet esnasında remziye hanım böyle söylemişti sizin için ama derken öğrendim.

Şimdiki durum ise bütün kızları yanına çekti ben yalnız kaldım benim için önemli değil ben işimi yapayım bana bulaşmasın bende ona bulaşmayım önemli değildi.
Takii geçen güne kadar geçen gün apar topar ablamın yanına gitmek zorunda kaldım rahatsızdı gittim iyileşti ablam gezdik tozduk foto çekindik sosyal medyaya koyduk.Bundan çok rahatsız olmuş hanfendi bugün işe başladım şikayet etmiş saçmasapn seyleri bahane edip patron yanıma geldi sen nden izinsiz çıkıyorsun dedi ben izinsiz çıkmadım müdürümü aradım izin istedim ayrıca acil bir şeydi çıkmak zorunda kaldım dedim sustu...

İş yerinde huzur çok önemli kızlar ben huzursuzum işimi seviyorum ama yıldırma politikasından bıktım bu bayanın daha yazamadığım unuttuğum öyle çok kırgınlıklarım var ki...Allah bilsin Tşk ederim okuduğunuz için :p Sevgilerile,

Ne yazık ki etrafta kötü niyetli insan çok :/ bence siz iş yerinden biriyle arkadaş olun öyle tek başına insanın canı sıkılır işe bile gidesiniz gelmez ki.o kişiyi de allaha havale edin bir yerden çıkar yaptıkları

Ne yazık ki etrafta kötü niyetli insan çok :/ bence siz iş yerinden biriyle arkadaş olun öyle tek başına insanın canı sıkılır işe bile gidesiniz gelmez ki.o kişiyi de allaha havale edin bir yerden çıkar yaptıkları

kimse yok ki 3 kızız gerisi erkek.O 3üde onun yanında onla iş icabı muhtaçlar birbirlerine yalnızım maalesef.

kesinlikle öyle Rabbime havale ediyorum ama yaptığı mobiing farkındayım.

Bende asla kadinlarla is yapmiyorum cünkü yapamiyorum. Bence sizde erkeklere biraz takilin arkadas edinin?

Bende asla kadinlarla is yapmiyorum cünkü yapamiyorum. Bence sizde erkeklere biraz takilin arkadas edinin?

haklısınız ,cidden kıskançlık yüzünden insanların içi kapkararmış...
Erkeklerle konuşuyorum onlarda sevmiyor o kızı ama işten atılmamak için mecbur konuşuyor gülüşüyorlar.

Allahtan bir iki erkek arkadaşım var onlarla da sevgili olduğum yönünde dedikodu çıkarsalar da umursamıyorum artık....Kurtlar sofrası çalışmak inanın.

Bence bekle. Diğerleri eninde sonunda bir kazık yiyecektir. Sabırla o günü bekle. Ozaman patronla ilgili tüm konuşmaları da kulağına gider.

Okudum okudum ağlanacak bir şey görmedim. Bu kadar hassaslık iş yaşamına uygun değil. Bu kadını gözünüzde fazla büyütmüşsünüz.

X