• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert mi bilmiyorum ki bir yardimci olsaniz

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.064
598
38
Merhaba bayanlar ben iki bucuk aylik evliyim esimle arkadasim vasitasiyla tanistim ve bes ay icinde evlendik bir sorunumuz yok cok sukur esim fitraten icinekapanik fazla konusmaz bense cik neseli car car konusan biriyim benle tanismadan bir sene once bir iliskisi olmus yirmi gun ve kiz olmaz demis bitirmisler evliligimizin ilk ayinda faceden devamli kizi arattigini gordum yikildim bunaldim cok kotu oldum ama sadece meraktan arattigini soyledi o gunden beride aratmadigindan eminim arada bi bakiyorum cunku gelelim asil soruna sanirim ben bu durumdan o kadar etkilendim ki o sustugu zaman dusunceli oldugi zaman sanki onu dusunuyomus gibi hissediyorum ve kalbime bir yumru oturuyor annem o cocuk oyle bir sey yapmaz asla diyor bende oyke dusunuyorum ama bu hastalikli dusunceden kurtulamiyorum...sanirim icten ice kiskanip buni takinti haline getirdim ..ozguvenim sifir neden boyleyim bilmiyorum..Allah rizasi icin bana bi akil verin bir aradayken cok ta muhabbet etmiyoruz..eaimle muhabbetimin artmasi icin ve bu hastalikli dusunceden kurtulabilmek icin ne yapmaliyim..simdiden vereceginiz cevaplar icin tesekkur ederim.

insanların uğraşacağı az şey varmış gibi birde şu face çıktı tam oldu aratmalar falan moral bozuyor..
en iyisi kapatın facesi rahat edin..
aklınıza da öyle şeyler getirip takıntı yapmayın..
eşiniz sizin yanınızda sizinle evli şuan mutlu olmaya bakın..

Ya vallahi haklisin su aramalar cikti tumden paranoyak olduk birde bu bdv deki yazilari okuyunca dertsiz basina dert arar gibi oldum...bende isin bu kismindayim bu duruma hastalik diyorum artik ve bu kotu dusuncelerden kendimi kurtarmak istiyorum kalbimin karardigini hissetmeye basladim.

bende aynı şekilde düşünüyorum. eğer bu denli takıntı haline getirdiyseniz face kapatılmalı,
sevgiden ziyade insanoğlu merak edebiliyor, bazen bakabiliyoruz..
Sohbet muhabbet kısmına değinirsek , beraber birşeyler yapabilirsniz. film izlemek gibi demiyorum.
konuşabileceğiniz bir ortam oluşmalı.. etkinlikleri vs. takip edin.. siz harekete geçmelisiniz..

Haklisin bende meraktan bakabiliyorum ama gel gelelim esim bunu yapinca beynim bunu algilamamakta diretiyor...acaba diyorum ben kiloluyum hatta spora gidiyorum bu bende icten ice ozguven problemi mi olusturdu...her seyden once kendime guvenimin gelmesi gerek esim ilk gunlere nazaran simdi daha rahat konusabiliyor yavas yavas aciliyor Allah tan..

sizin diğer konunuzu okumuştum ayrı evlerdeydiniz görev nedeniyle ne oldu acaba?

Esimin tayini cikti cok sukur iki haftaya kadar gelecek hayirlisi ile.

Eşinden yana şu anda şüphen yoksa takılıp ta kendini boş yere yorma..
Aklına geldiğinde düşünüp, üzerine yoğunlaşıp yıpranmak yerine, aklından uzaklaştırmaya çalış, dua et mesela. Boş yere "kendi kendine" yıpranıyorsun, yapma..
Bir de şunu aklından çıkarma, eşin zaten sessiz, dalabilir, işle ilgili şeyler düşünüyor olabilir, normaldir. Ben bazen çok sevdiğim bir filmi izlerken bile işimle ilgili düşüncelere dalmışken yakalıyorum kendimi. Kötüye yorma yani, lütfen..

Ha eşinden şüphen varsa onu bilemem.. O zaman eşinle konuşup üstesinden gelmeniz lazım.

Esimin tayini cikti cok sukur iki haftaya kadar gelecek hayirlisi ile.

hii sevindim:) bence çok takılmayın bu konuya üzülmeyin bende eski 2 erkek arkadaşımı faceden aratmıştım içimde bişey kaldığından değil vallahi öylesine bi bakiyim demiştim.tabi benim ki de görse aklına takılır dı ama. Sizinde haklı olarak takılmıştır.fakat öyle dediğiniz gibi, kilonuzla sizinle filan alakası oldğunu düşünmüyorum

20 günlük bir ilişkinin eşinizi etkileyeceğini pek sanmıyorum,
çok kısa sürmüş, meraktan bakıyordur
çok fazla üzerinde durmayın derim...

çok masumhane olabileceği gibi, tersi de olabilir.. bence iki taraflı düşünmek gerek..
ama bunu en iyi analiz edebilecek kişide sensin.. bide 5 aylık bi görüşmeniz olmuş, hemen evlenmişsiniz.. o yüzden sevgisini,bağlılığını,sadakatini en iyi sen test edip anlarsın (kadınlar anlar) :34:

bir iki defa baktıysa sonra bakmadıysa affedilebilir, belki merak denip geçiştirilebilir..
ama insanın aklına şeytan bi kez girdi mi çıkması ikna etmesi zordur,güvenmek zordur..
aklını hep kurcalar eminim.. iş sende bitiyor bence..

Allah yardımcın olsun..

Herkese cok tesekkur ederim bencede kafami kurcalamayayim..

bencede sakın esının aklınada sokma olmayacagı varsada olur.. once kendıne guvenmelısn spora gıdıyorsun bak ne guzel ıste kılolar gıtıkce ınsanın kendıne olan guvenıde kendıne gelır zaten.. bırlıkde etkınlıklere gıdın basbasa hçsonu bıyerlere kacın zaman yaratın!

İnsaallah yanima gelsin mumkun mertebe her firsatta birlikte bir seyler yapmaya calisacagim...Allah razi olsun ilginiz icin cok tesekkur ederim.

Back
X