- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
Merhaba bayanlar ben iki bucuk aylik evliyim esimle arkadasim vasitasiyla tanistim ve bes ay icinde evlendik bir sorunumuz yok cok sukur esim fitraten icinekapanik fazla konusmaz bense cik neseli car car konusan biriyim benle tanismadan bir sene once bir iliskisi olmus yirmi gun ve kiz olmaz demis bitirmisler evliligimizin ilk ayinda faceden devamli kizi arattigini gordum yikildim bunaldim cok kotu oldum ama sadece meraktan arattigini soyledi o gunden beride aratmadigindan eminim arada bi bakiyorum cunku gelelim asil soruna sanirim ben bu durumdan o kadar etkilendim ki o sustugu zaman dusunceli oldugi zaman sanki onu dusunuyomus gibi hissediyorum ve kalbime bir yumru oturuyor annem o cocuk oyle bir sey yapmaz asla diyor bende oyke dusunuyorum ama bu hastalikli dusunceden kurtulamiyorum...sanirim icten ice kiskanip buni takinti haline getirdim ..ozguvenim sifir neden boyleyim bilmiyorum..Allah rizasi icin bana bi akil verin bir aradayken cok ta muhabbet etmiyoruz..eaimle muhabbetimin artmasi icin ve bu hastalikli dusunceden kurtulabilmek icin ne yapmaliyim..simdiden vereceginiz cevaplar icin tesekkur ederim.