Dert mi biter yardım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ne tepki verecek bilmiyorum ki. Korkuyorum. Hadi ayrıldık diyelim ki bunu hiç istemiyorum. Aileme söyler mi diye düşünüyorum. Yapar mı yapmaz mı inanın kestiremiyorum.

Anlatmazsanız bu şekilde sağlıklı bir hayat sürdürebilecek misiniz ?

Diyelim ki evlendiniz ,yakın akrabanızla geçmişte flört ettiğinizden haberi olmayan eşinizin ; bu durumu düğün / bayram gibi kalabalık toplanılan bir cemiyette öğrenirse tepkisi ne olur ?

Kendinizi nişanlınızın yerine koyun ve aynı durumda nişanlınız olsa ve siz bu durumu sonradan öğrenseniz nasıl karşılarsınız ?

Nasil yardim edelim,gecmisi mi silelim ?
Yuz degistirme operasyonun icin forumca fon mu ayiralim..
Farkli bir kimlikle bambaska bir ulkeye mi gonderelim ?

Biz bunlari yapsak bile iki satir yazi yazsan yine anlasilir kim oldugun :)
TDK gorse itlaf eder seni :)

Ya ne tepki verecek bilmiyorum ki. Korkuyorum. Hadi ayrıldık diyelim ki bunu hiç istemiyorum. Aileme söyler mi diye düşünüyorum. Yapar mı yapmaz mı inanın kestiremiyorum.
Ayrılabilir de aman çocuk olayları diyip gülebilir de.

Ailene anlatacağını hiç sanmıyorum. Onun ne haddine yani. Gidip kocaman adama, kadına kızınız nude atmış diyecek. Kanıtı nerede mesela kanıtlayamaz da. Kuzene sorsalar he oldu mu diyecek. Bilmiyorum bana çok mümkün gelmedi.

Bunu anlayamayacak kadar barzo biriyle de evlenme bir zahmet ya. Çocukken yaptıklarımızın bir de hesabını mı vereceğiz

Ne gibi şeyler anlamadım. Yani tam olarak neyden korkuyorsunuz herkesin geçmişinde yaptığı bir takım hatalar yanlışlar vardır. Ama sizi korkutacak kadar ne yaptınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…