Dert mi biter yardım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kafayiyemisbirisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
50
14
3
Merhaba dha önce bi knu açmstım. Buda ona bbzer bşy.
Vicdanm hic raht değl. Geçmşmde çok hatalarım pişmanlıklarım oldu. .
Bu olaylrn üzerndn yedi sekz yl geçti ama hla ilk gün ki gbi.
Şmdi srekli diken üstndeym.
Geçmşmdeki insanlr srekli karşıma çkma potansyeline sahp. Bulundgm çevryi yaşadgm yeri değşytremdm.
Şmdi ise sürekli korkyrm.
Allah aşkına yardm edin o kdar yorldm ve bıktm ki. Dayanmyrm srekli kafamda kuruyorum. Karşma çkarsa bu şyker ben npcm.

Son düzenleme:
Vicdanm hic raht değl. Geçmşmde çok hatalarım pişmanlıklarım oldu.
Hatta bana tuzak ble krdular. Aslnda bu yzdn korkyrm yine olrsa dye.
Geçmşmdeki insanlr srekli karşıma çkma potansyeline sahp. Bulundgm çevryi yaşadgm yeri değşytremdm.
Şmdi ise sürekli korkyrm. Karşma çkar eder nişanlmla aram bozlur dye. Allah aşkına yardm edin o kdar yorldm ve bıktm ki. Dayanmyrm srekli kafamda kuruyorum. Karşma çkarsa bu şyker ben npcm.

9C24DEF6-E74B-4FA6-A241-DD3BF2F887AE.webp

Vicdanm hic raht değl. Geçmşmde çok hatalarım pişmanlıklarım oldu.
Hatta bana tuzak ble krdular. Aslnda bu yzdn korkyrm yine olrsa dye.
Şmdi ise sürekli korkyrm. Karşma çkar eder nişanlmla aram bozlur dye. Allah aşkına yardm edin o kdar yorldm ve bıktm ki. Dayanmyrm srekli kafamda kuruyorum. Karşma çkarsa bu şyker ben npcm.
Bu nasıl bir alfabe🙄?

Tamam sakin olun alfabeyi düzelttim sorun yok bdv kategorisinde çoğu kişi öyle yazınca bende öyle yazmak istedim yoksa alfabeyi biliyorum

Sizin pişmanlığınız ne tam olarak bir şey mi çaldınız birini mi vurdunuz?
Pişmanlıklarınız sizden başka kimseyi ilgilendiren şeyler değil bu kadar kasmayın.
Bir daha pişman olmayacağınız şeyler yapmayın yeter.
Ama sizinki pişmanlıktan daha çok ya nişanlım vs duyarsa korkusu. O da artık yanlış kişiyle birlikte olduğunuz ve bunun farkında olduğunuz için yalan söylemenizle ilgili.
Yani hala yanlışlara koşuyorsunuz.

Vicdanm hic raht değl. Geçmşmde çok hatalarım pişmanlıklarım oldu. .
Şmdi ise sürekli korkyrm.
Allah aşkına yardm edin o kdar yorldm ve bıktm ki. Dayanmyrm srekli kafamda kuruyorum. Karşma çkarsa bu şyker ben npcm.

Siz 14 , aynı zamanda uzaktan akrabanız olan erkek arkadaşınız 18 yaşındayken kendisine bazı fotoğraflarınızı göndermiştiniz.

Önceki konunuzda:

"Geçmişinizdeki kişi uzakta olsa akrabanız. Evlendikten sonra herhangi bir davette ; düğün , cenaze gibi bir araya geldiğinizde huzursuz olup ; eşinizi tedirgin edeceğinize şimdiden paylaşın." önerisinde bulunmuştum.

Nişanlınıza anlatmalısınız.

Sizin pişmanlığınız ne tam olarak bir şey mi çaldınız birini mi vurdunuz?
Pişmanlıklarınız sizden başka kimseyi ilgilendiren şeyler değil bu kadar kasmayın.
Bir daha pişman olmayacağınız şeyler yapmayın yeter.
Ama sizinki pişmanlıktan daha çok ya nişanlım vs duyarsa korkusu. O da artık yanlış kişiyle birlikte olduğunuz ve bunun farkında olduğunuz için yalan söylemenizle ilgili.
Yani hala yanlışlara koşuyorsunuz.
Hayır o yokken de ben pişmandım zaten. Hem de köpekler gibi şimdi o olunca daha ağır basmaya başladı. Yoksa yıllar geçti bu olayların üzerinden. Ben aklımı başıma alalı çok oldu.

Siz 14 , aynı zamanda uzaktan akrabanız olan erkek arkadaşınız 18 yaşındayken kendisine bazı fotoğraflarınızı göndermiştiniz.

Önceki konunuzda:

"Geçmişinizdeki kişi uzakta olsa akrabanız. Evlendikten sonra herhangi bir davette ; düğün , cenaze gibi bir araya geldiğinizde huzursuz olup ; eşinizi tedirgin edeceğinize şimdiden paylaşın." önerisinde bulunmuştum.

Nişanlınıza anlatmalısınız.
Ya ne tepki verecek bilmiyorum ki. Korkuyorum. Hadi ayrıldık diyelim ki bunu hiç istemiyorum. Aileme söyler mi diye düşünüyorum. Yapar mı yapmaz mı inanın kestiremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X