• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert mi bu simdi ?

Çok guzel yazmişsiniz zaten artik konusmuyorum yazsada geçiştiriyorum kirginliğimi anlasin diye.. Duğunune simdiden yer yapiyor nasil olcak diye sormalar.. Bu defada ben kotu olayim gitmeyi dusunmuyorum..
Gerçi hemen yazacaktir onca yillik dosttuk duğunume bile gelmedin diye..
onun öyle bir şey yazmasına fırsat vermeyin düğün ile ilgili bir şey sorarsa nişan a çağırmadın düğününe çağıraceksın herhalde ki bana sorup fikir alıyorsun de ama eminim binbir bahane bulacaktır çağırmamasına .. iş arkadaşlarını çağırıp o kadar yıllık arkadaş çağrılmaması ayıp yani . içinizde tutmayın yüzüne söyleyin söylemezsen eğer diyecek ki sen düğünüme çağırdım o gelmedi onu haklı çıkarmayın bazıları gerçikten dostluğu enayilik yerine koyuyor.

onun öyle bir şey yazmasına fırsat vermeyin düğün ile ilgili bir şey sorarsa nişan a çağırmadın düğününe çağıraceksın herhalde ki bana sorup fikir alıyorsun de ama eminim binbir bahane bulacaktır çağırmamasına .. iş arkadaşlarını çağırıp o kadar yıllık arkadaş çağrılmaması ayıp yani . içinizde tutmayın yüzüne söyleyin
Tesekkurler, masallah bi dili var oyle bi konusur ki sanki suçlu ben olurum..
Ama kararliyim duğune gitmycem bakalim fark edicek mi:KK57:

profil fotonuz niye erkek sizi erkek sandım önce yahu:)))
öyle olunca da az bi konu algılama sorunu yaşadım:))

Tesekkurler, masallah bi dili var oyle bi konusur ki sanki suçlu ben olurum..
Ama kararliyim duğune gitmycem bakalim fark edicek mi:KK57:
artık onu düşünme karşındaki kişiden daha değerlisin bu herkes için geçerli bende hep iyiydim iyiyimde kimseye kötülük etmedim çok kırıldım ama bi yere kadar bundan sonra öyle dikişe böyle nakış yapıyorum hayata bi kere geliyoruz başkasını düşünmeye gelmedik lütfen sıkmayın canınızı boşverin

artık onu düşünme karşındaki kişiden daha değerlisin bu herkes için geçerli bende hep iyiydim iyiyimde kimseye kötülük etmedim çok kırıldım ama bi yere kadar bundan sonra öyle dikişe böyle nakış yapıyorum hayata bi kere geliyoruz başkasını düşünmeye gelmedik lütfen sıkmayın canınızı boşverin
Çok sağolun guzel yorumlariniz için soylemlerinizi dikkate alicam..
Sadece geçen zamana yazik diyorum..

Derdi oldumu gitme.gelemem de.bu kadar.zor değil.öyle arkadaş düşmandan tehlikelidir.

Ayy o daha betermiş, heralde dizlerimi döverdim oyle bi sey yapsam.. :KK54:
Hiç dövmüyorum canım:) tutunamadı zaten:) vasıfsızdı aptaldı dolayısıyla kimse iş vermiyodu. Bunu çok prestijli bi yere işe soktum. Düşünki dert yanarken intiharı bile düşündüm diyodu. Neyse işte sonra işyerini övmeye benimkinden üstün göstermeye çalıştı :D

Sonra birini buldu:) şimdi de tek koca bulan oymuş gibi dolaşıyo. Sıfır kariyer sıfır vasıf.

Ben de hala kariyer peşindeyim allahıma şükür:) beni kıskandırmaya çalışıyo ne acı bi durum. Beni ya beni. En yakın arkadaşını kıskandırmaya çalışıyo. Ve daha yaşımız gencecik. Acelem yok kıskanmıyorum.
Ama birinin nispet yapmaya çalıştığını anlamak için akla sahip olmak yeterli. Aptal değilim niyeti görmeyeyim.

Bana sürekli "kaynanasını" anlatıyo :D
Yahu herif ne ara kocan oldu da anası kaynanan? Bi dur bismillah?

Elinden gelse nişan yüzüğünü vitrine koyacak. Her gün bi bekarın dedikodusuyla gelip onu kıskandığını iddia eder kızın.

Bir an evvel evlense de rahatlasa.

Hiç dövmüyorum canım:) tutunamadı zaten:) vasıfsızdı aptaldı dolayısıyla kimse iş vermiyodu. Bunu çok prestijli bi yere işe soktum. Düşünki dert yanarken intiharı bile düşündüm diyodu. Neyse işte sonra işyerini övmeye benimkinden üstün göstermeye çalıştı :KK70:

Sonra birini buldu:) şimdi de tek koca bulan oymuş gibi dolaşıyo. Sıfır kariyer sıfır vasıf.

Ben de hala kariyer peşindeyim allahıma şükür:) beni kıskandırmaya çalışıyo ne acı bi durum. Beni ya beni. En yakın arkadaşını kıskandırmaya çalışıyo. Ve daha yaşımız gencecik. Acelem yok kıskanmıyorum.
Ama birinin nispet yapmaya çalıştığını anlamak için akla sahip olmak yeterli. Aptal değilim niyeti görmeyeyim.

Bana sürekli "kaynanasını" anlatıyo :KK70:
Yahu herif ne ara kocan oldu da anası kaynanan? Bi dur bismillah?

Elinden gelse nişan yüzüğünü vitrine koyacak. Her gün bi bekarın dedikodusuyla gelip onu kıskandığını iddia eder kızın.

Bir an evvel evlense de rahatlasa.
Hahaha okurken nedense yabancilik çekmedim :))):KK48:
Yaa demek ki yalniz değilmişim, surekli bak biz bugun surdaydik diye nisanlisiyla attiği fotolardan neredeyse album yapcam :))

Bende ayni hep aklima sey gelir ben universite okudum, daha çalişkandim, simdi guzel mesleğim var bunlari mi dert etti diyorum.. Sonra ayip diyorum kendime bunlari dusunduğum için kiziyorum..

Ama benim hep dileğim mutlu olsun yuzu gulsun oldu, demek ki yanlis seyler dilemisim.. :63:

Umarim su saatten sonra doğru insanlar çikar da karsima dost kavramini tam anlamiyla yaşariz..:KK12:

Yaa demek ki yalniz değilmişim, surekli bak biz bugun surdaydik diye nisanlisiyla attiği fotolardan neredeyse album yapcam :))

Bende ayni hep aklima sey gelir ben universite okudum, daha çalişkandim, simdi guzel mesleğim var bunlari mi dert etti diyorum.. Sonra ayip diyorum kendime bunlari dusunduğum için kiziyorum..

Ama benim hep dileğim mutlu olsun yuzu gulsun oldu, demek ki yanlis seyler dilemisim.. :63:

Umarim su saatten sonra doğru insanlar çikar da karsima dost kavramini tam anlamiyla yaşariz..:KK12:
İlk defa bi insana "allah mutlu mesut" etsin demiyorum. Beddua etmeye kıyamam ama o kız benim en büyük hayalkırıklığımdır. Bi konuda o an için benden ileri durumdaydı. Ve bana laf soktu:)

Örnek vermek için söylüyorum şöyle düşün mesela diyelim ben yüksek lisansımı ertelemişim, sen gidip başlıyosun hemen.
Bana diyosun ki ee yüksek lisans yaptığım için böyke böyke. Hatta anlatamadım onun yapamıycağı bişey. Aklıma şuan sadece bu örnek geldi eğitime takık olduğum için (:

Hem benimle buluşuruz diye konuşup hem aynı güne "kaynanasıgili" çağırmışlar :D ve benim haberim yok. Yani o gün kesinleşse ben ekilmiş olucam.

Pessssss:)

Allah libidonun, dostu unutturmayanını versin :KK53:

İlk defa bi insana "allah mutlu mesut" etsin demiyorum. Beddua etmeye kıyamam ama o kız benim en büyük hayalkırıklığımdır. Bi konuda o an için benden ileri durumdaydı. Ve bana laf soktu:)

Örnek vermek için söylüyorum şöyle düşün mesela diyelim ben yüksek lisansımı ertelemişim, sen gidip başlıyosun hemen.
Bana diyosun ki ee yüksek lisans yaptığım için böyke böyke. Hatta anlatamadım onun yapamıycağı bişey. Aklıma şuan sadece bu örnek geldi eğitime takık olduğum için :-)
Allahtan benimki ezikti ders okul eğitim konularinda akli fikri hep evlenmekteydi:KK48::KK48:
Seninki bildiğin kiskançmiş ve alenen de belli etmiş :KK54:

Back
X