Dert mi degil mi Bende bilmiyorum

RoseAnge

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
2.372
4.547
333
Simdi arkadaslar Ben yurtdisinda yasiyorum
1 yildir evliyim
Esim mukemmel bir insan ailesiyle cok Iyi anlasiyorum buraya kadar her sey iyi
Ancak bir sey canimi cok sikiyor
Esim disari cikmayi sevmiyor
Adama disari cikalim deme canini al daha iyi yani
Ciktigimiz zamanlarda surati iskence ceker gibi
Bir sey demiyor ama adam sevmiyor disari cikmayi
Ben annesiyle daha cok disari cikiyorum diyebilirim
Ben Ise cok disari cikmayi seven biri degilim ara sira olsa yeterli ama Avrupanin en guzel sehirlerinden birinde olupta esimle disari cikamamak canimi cok sikiyor
Soyleyince cikiyoruZ ama bu seferde o can sikintisi disarda benimde canimi sikiyor
Sonucta burada yalnizim , bebek deniyoruz 1 yildir olmuyor , yani Ben ne yapabilirim sizcebu durum icin ? Gercekten sinirlerim bozuluyor basit bir disari cikmanin olay olmasina

Biraz göz yaşı,biraz duygu sömürüsü dışarı çıkaracaktir
Benm esimde sevmezdi dışarı çıkmayı,basının etini yiye yiye alıştırdm,şimdi kendisi diyo hadi sıkıldn sen dışarı çıkalım diye

Tek basiniza cikinn, alin kahvenizi alin kulakliginizi kesfe cikin. Gitmediginiz yerlere gidin. Ohhh misss. Keske ben de suan avrupanin gobeginde olsamm

Zamanla kendine yetmeyi ve eşsiz de gezmeyi öğreneceksiniz. .dert etme keyfini cikar benimde bir arkadaşım bu durumda 10 yillik evli yaz tatillerinde bile kendi başına gidiyor geziyor hayatta cok aktif..bu durum karsisinda 5 yil mucadele vermiş en sonunda bu sekilde kabul edip hayatinin tadini çıkartıyor. .boswer sende ye ic keyfine bak.bardagin dolu tarafini gormek senin elinde..ya aksi bi kocan olsaydi kendi gezmedigi gibi seninde gezmene izin vermeseydi? Ilerde cocugun olursa onunla gezersin..benimde eşim cok çalışıyor biz iki oglumla heryere gidiyoruz..ve durumdan cok memnunuz :)

Tek basiniza cikinn, alin kahvenizi alin kulakliginizi kesfe cikin. Gitmediginiz yerlere gidin. Ohhh misss. Keske ben de suan avrupanin gobeginde olsamm
Ilk bir kac ay ben surekli cikiyordum Tek
Simdi canim sikiliyor surekli
Esle cikmak gibi degil

Çalışıyor musunuz? Eğer çalışmıyorsanız kendinize herhangi bir iş bulsanız iyi gelir.Hem stres altında bebek olmuyor. Biraz da rahatlamış olursunuz. Esnek saatli bir iş bulsanız, hele de dışarda yapılan bir iş bulursanız sizden iyisi olmaz. Çalışmak her zaman para kazanmak için değildir, aynı zaman da bir rehabilitasyondur.

Calisiyorum Evet
Iste zaten calistigim icin surekli disarda tekim bir haftasonu falan disari cikmak istiyorum onunla isteyincede olay oluyor
Ama haklisiniz gereksiz streste olabilirim

Peki dışarı çıkmayıp ne yapıyor
Haftaiçi işte çok yorulup haftasonunu uyuyarak mı geçiriyor?

Benim eşim de aynı.
Hiç sevmez dışarıya çıkmayı.
Zaten işi çok yorucu bir de dışarı mı çıkacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…