• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert oldu bana !

Deniycem bunları... peki yüzde yüz pamuk olanları her yerden alabilir miyim ki bide pahalimi malum öğrenciyim :KK43:

Yok değil. Naylon olanlardan 3 4 tl fazla. Bazen kampanyalar da oluyor.
Sagliginizdan önemli değil. Bir yerden kisilip alınabilir.

Bu naylon denilen illet çok riskli. Camasirlara , elbiselere dikkat etmek gerekiyor.

Ilaclarinizi da düzenli kullanın geçecek i saallah.

Arkadaşlar merhaba..yine tavsiye almak istiyorum sizden.. Benim bildim bileli hep akintim oluyo önce tabi çok umursamadim ama zaman geçtikçe problem oldu bu bana.. afedersiniz günlük pedsiz duramıyorum.. gerçekten yine afedersiniz hep bi ıslaklık hiç temiz hissetmiyorum. .bi ay önce doktorada gittim mantar dedi ilac verdi bi hafta yine iyidim sonra yine aynı ki bi daha gerçekten gitmek istemiyorum yaptığı muayenede canım çok yandı ve psikolojik olarak cok etkilendim.. Nereye kadar böyle surecek bilmiyorum evlenince düzelir mi? Tavsiyelerinize ihtiyacım var o_O
Bir kadının yapmaması gereken en önemli şey günlük ped kullanmaktır. Hava aldırmaz, ph dengenizi bozar. Çünkü florası vardır. O koku doğal vajinal salgılarınızı etkiler. Eğer vajinal temizliğinizde koku içeren sabun vs kullanıyorsanız, kullanmayın. Zararlı.
Yine bir jinekoloğa gitmeniz gerekiyor.
Evlenince düzelmez. Tam tersine enfeksiyona daha açık hale geleceksiniz.

Sabun , günlük ped kullan , çamaşırını dikkat etme. Ilaçlarını düzenli kullanma sonrada kaç yıldır çekiyorum de, elbette öyle olur.

Yok değil. Naylon olanlardan 3 4 tl fazla. Bazen kampanyalar da oluyor.
Sagliginizdan önemli değil. Bir yerden kisilip alınabilir.

Bu naylon denilen illet çok riskli. Camasirlara , elbiselere dikkat etmek gerekiyor.

Ilaclarinizi da düzenli kullanın geçecek i saallah.
Ay inşallah ya almak lazım aslında naylonlara da az para vermiyoruzki. İnşallah geçer dikkat edicem tavsiyeler için cokkk teşekkür ederim :)

Sabun , günlük ped kullan , çamaşırını dikkat etme. Ilaçlarını düzenli kullanma sonrada kaç yıldır çekiyorum de, elbette öyle olur.

Sabun kullanmaması gerektiğini benim 9 yaşındaki yeğenim biliyor. Bu insanlar hala nasıl kullanıyorlar aklım almıyor. Hadi günlük ped bir derece, piyasaya sürekli pompalanıyor da sabun ne allah aşkına?

Sabun kullanmaması gerektiğini benim 9 yaşındaki yeğenim biliyor. Bu insanlar hala nasıl kullanıyorlar aklım almıyor. Hadi günlük ped bir derece, piyasaya sürekli pompalanıyor da sabun ne allah aşkına?
Sep gerçi ben sabundan kastı da pek anlamadım, pubic bölge temizliğinde mi yoksa kimisi hani iç yıkama falan yapıyor ya, ondan mı bahsediyor?

Doğru diyonuz oturduğumuz yerden gecsin istiyoz.. açıkçası çok bilinçli değildim annemdede vardı bu dert ve ameliyat bile oldu. .önceden tedbir almam lazim

Sep gerçi ben sabundan kastı da pek anlamadım, pubic bölge temizliğinde mi yoksa kimisi hani iç yıkama falan yapıyor ya, ondan mı bahsediyor?

Muhtemelen iç yıkama yapıyor. Yoksa bu kadar zarar vermezdi kendine. Eskiden sabunlu lifi bacaklarının arasından geçirip ileri geri yaparlardı ya o hesap.

Bence o bölge için özel sabun kullanmıyorum ki.. normal banyo sırasında lif ve sabun yapıyorum onu kastetmistim.
Güzelim, vajina kendisini doğal olarak temizler. Life sabuna gerek yok. Bölgesel temizliğin dışında kimyasal hiçbir şey kullanma. Hatta bölgesel temizliğin için bile imkanın olduğunda lazer epilasyon falan yaptır. Cildin için de duş jeli falan kullanıyorsan, onlar da cildine zararlı. Doğru sabun kullanman lazım.
Muhtemelen iç yıkama yapıyor. Yoksa bu kadar zarar vermezdi kendine. Eskiden sabunlu lifi bacaklarının arasından geçirip ileri geri yaparlardı ya o hesap.
O iç yıkama kadar gereksiz bir şey daha yok, şimdi bir de özel sularını çıkarmışlar. Sözüm ona ph'ı uyumlu ama buram buram parfüm kokuyor. Sonra da kadınların doğurganlığı neden azaldı? Neden acaba?

Her temizliginde sabun kullanan sözde temiz insanlar çok. Ve bu kişiler daha fazla koku olusturduklarindan habersizler maalesef dediğiniz gibi.
Hatta burada geçen yıllarda okumuştum , " her gün on defa sabun, şampuan ne varsa kullanırım yinede koku gelir diye. Sanki bahar kokacak sanıyorlar :)

Güzelim, vajina kendisini doğal olarak temizler. Life sabuna gerek yok. Bölgesel temizliğin dışında kimyasal hiçbir şey kullanma. Hatta bölgesel temizliğin için bile imkanın olduğunda lazer epilasyon falan yaptır. Cildin için de duş jeli falan kullanıyorsan, onlar da cildine zararlı. Doğru sabun kullanman lazım.
Teşekkür ederim lazer düşünüyorum zaten normal bi insandan fazla tuy problemim var teşekkür ederim samimi yanıtlarıniz için

Back
X