dert oldu

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Kizlar sizce sevgililigin süresi nedir, normalde sevgililerini ailesiyle tanistiran bir erkek iki sene gecmesine ragmen ailesiyle tanistirmiyorsa bu ne demektir? Bugün bir arkadasla konustum ve ona bir akil verdim sonra pisman oldum. Arkadasimin sevgilisi ailesinin yanina gitti annesi kiz arkadasinida getir demis. Oglan ama kiza gelirmisin diye sormadan kendisi karar verip yok ben yalniz gitcem demis. Arkadasim da bunu kafasina cok taktigi icin, bu duruma bozuldugunu acik acik söyle ya da yaz sevgiline dedim. O da yazmis cevap gelmemis. Siz olsaniz bunu kafaya takarmisiniz? ya da beni ailenle neden tanistirmiyosun diyen bir kiz kendini kücük düsürmüs mü olur?

Not: bu kisilerin yaslari kücük degil adam 40 kiz 35

Bişeyleri iyice oturtup öyle tanıştırtmak istiyordur, ailesinin karşısına artık ciddi olan bir ilişkisini götürmek istiyordur. Sevmeyen biri 2 yıl birlikte olmaz bence. Ama yinede arkadaşınız daha iyi bilir aradaki sevgiyi.

Bişeyleri iyice oturtup öyle tanıştırtmak istiyordur, ailesinin karşısına artık ciddi olan bir ilişkisini götürmek istiyordur. Sevmeyen biri 2 yıl birlikte olmaz bence. Ama yinede arkadaşınız daha iyi bilir aradaki sevgiyi.
Peki sizce kiz simdi kücük mü düsmüs oldu? bu konuda üzüldügünü belirttigi icin. Sanki tanismaya merakliymis gibi mi oldu?

Kizlar sizce sevgililigin süresi nedir, normalde sevgililerini ailesiyle tanistiran bir erkek iki sene gecmesine ragmen ailesiyle tanistirmiyorsa bu ne demektir? Bugün bir arkadasla konustum ve ona bir akil verdim sonra pisman oldum. Arkadasimin sevgilisi ailesinin yanina gitti annesi kiz arkadasinida getir demis. Oglan ama kiza gelirmisin diye sormadan kendisi karar verip yok ben yalniz gitcem demis. Arkadasim da bunu kafasina cok taktigi icin, bu duruma bozuldugunu acik acik söyle ya da yaz sevgiline dedim. O da yazmis cevap gelmemis. Siz olsaniz bunu kafaya takarmisiniz? ya da beni ailenle neden tanistirmiyosun diyen bir kiz kendini kücük düsürmüs mü olur?

Not: bu kisilerin yaslari kücük degil adam 40 kiz 35
Arkadaşınıza değil de ailesinden bir sebeple istemiyor olabilir.
Arkadaşınızın yerinde olsam tanışmak için can atmazdım. Çünkü tanışınca iş beklentiye giriyor, yok beni aramadı yok sormadı yok gelmedi gitmedi vıdı vıdı yani. Evlilik ve ölüm tarihi değişmezmiş, kaynanasız hayatının tadını biraz daha çıkarsın.

Esimden onceki erkek arkadasim ailemle gorusmemek icin kirk takla atardi esim ikinci gorusmede geldi yani niyeti olan aile ile tanismayida sevgilisini ailesiyle tanistirmayida uzatmaz ya karsidakinden emin degil yada evlenmeye gonlu yok

Hayat öyle bir garip ki beklentiye girdigin sey bir sekilde sana sorun olarak dönüyor ve gerceklesmiyor. Ama beklentin olmayan fazla dert etmedigin seyler dogal olarak gerceklesiyor.

40 yasindaki adam 18lik delikanli gibi sevgilisini ailesine goturmez ki. Ben evleniyorum der ailesine,o zaman gorurler nasilsa
Ya ama henüz evlilik lafida etmiyor bildigim kadariyla. Ortalik hep bosananlarla dolu diyormus . Evlilige olumsuz bakiyor

Esimden onceki erkek arkadasim ailemle gorusmemek icin kirk takla atardi esim ikinci gorusmede geldi yani niyeti olan aile ile tanismayida sevgilisini ailesiyle tanistirmayida uzatmaz ya karsidakinden emin degil yada evlenmeye gonlu yok
Ben de öyle düsünüyorum niyeti olan insan senden önce davraniyor

Vallahi cevaplari gorunce icim daraldi. Yok evlenmek isteyen hemen evlenme teklifi edermis 3 ayda evlenmisler de yok 2 yil ne oldugu belirsiz bi iliski yasamak istemezmiste. Insanlarin iliskisinin icerigini bilmeden bu sekilde olumsuz yorumlarin yapilmasi cok dusuncesizce. Birincisi 3 aylik iliskide evlenmek suan arkadasinizin iliskisinden daha mantikli bisey degil. Ikincisi 2 sene flort icin cok uzun bi sure de degil. Bence normal görünüyo hersey arkadasin olumsuz dusunmesin. Bazi insanlar tez canli degildir her zaman duygulariyla hareket etmez. Ailesiyle hala tanistirmamasi onu sevmedigi anlamina gelmez. Evlilik yakin bi tarihte dusunmuyosam bende tanistirmazdim mesela. Isler tam anlamiyla ciddiye bindikten sonra tanistirirdim adamda oyle dusunuyo olabilir. Tabi adamin bu konunun disinda baska olumsuz tavirlarida varsa hepsi toplaninca daha kotu sonucta cikarilabilir ama suanlik anlattigin kadariyla normal.

Adamin yaşı falan da kucuk degil ki tanismak için daha neyi bekliyor. Emekliligimi... Esimle daha ilk bulusmamizda seni ve aileni ciddi olarak tanimak istiyorum demisti. Öyle laylaylom yapacak biri değilim seninle evlilik düşüncesi altinda görüşelim birbirimiz icin uygun olduğumuzu anladigimiz zaman ailelerle tanisalim dedi. 6 ay gorustuk sonra Once ben annesiyle tanıştım sonra o ablam abim vs. Tanismalar olduktan sonra 9 ay içinde isteme soz nisan düğün hepsi oldu. 2 yillik evliyim 6 aylikta kizim var. Selamun aleykum..

Vallahi cevaplari gorunce icim daraldi. Yok evlenmek isteyen hemen evlenme teklifi edermis 3 ayda evlenmisler de yok 2 yil ne oldugu belirsiz bi iliski yasamak istemezmiste. Insanlarin iliskisinin icerigini bilmeden bu sekilde olumsuz yorumlarin yapilmasi cok dusuncesizce. Birincisi 3 aylik iliskide evlenmek suan arkadasinizin iliskisinden daha mantikli bisey degil. Ikincisi 2 sene flort icin cok uzun bi sure de degil. Bence normal görünüyo hersey arkadasin olumsuz dusunmesin. Bazi insanlar tez canli degildir her zaman duygulariyla hareket etmez. Ailesiyle hala tanistirmamasi onu sevmedigi anlamina gelmez. Evlilik yakin bi tarihte dusunmuyosam bende tanistirmazdim mesela. Isler tam anlamiyla ciddiye bindikten sonra tanistirirdim adamda oyle dusunuyo olabilir. Tabi adamin bu konunun disinda baska olumsuz tavirlarida varsa hepsi toplaninca daha kotu sonucta cikarilabilir ama suanlik anlattigin kadariyla normal.
Kadin 35 yasinda oldugu icin cok gec olmadan artik bir aile kurmak istiyor korkusu, bu adam onu senelerce oyalayip sonra birakmasi. Evet her iliskinin dinamigi farklidir bence evlilik konusunda ciddi ciddi düsüncelerini görmedigi icin bunu kafasina takiyor.

Benim eşim ilişkimizin 3.ayında, ailenden gizliyosun diye trip atmıştı bana🙄 bende aileme söylersem bi hafta içinde tanışma bekler öyle he tamam diyip geçmez yalnız dedim tamam ben hazırım zaten istediğim bu dedi bende dedim ettim, bence de adam ciddi değil 2 senede insan çocuk yapar bu yaşlar sevgililik için fazla büyük

Hah iste ben de onu demek istemistim,evlenmek istemiyor adam belli ki. Valla ortaligi gorunce hak veriyorum ben artik evlenmek istemeyenlere.
Bence evlenmekte cok sart degil aslinda artik evlilikte sevgililik gibi kolay bir sekilde bir kelimeyle bile bitebiliyor. Ama bu kadin cocuk istiyor yasta geciyor evlenmeden de cocuk dogurmak olmuyor.

Back
X